Cauta

Tragedie la Cirque du Soleil! Acrobata Sassoon a murit, dupa ce a cazut de la 15 metri inaltime!

Artistii care fac parte din celebrul Cirque du Soleil trec prin momente cumplite. Una dintre colegele lor, acrobata Sarah Guyard-Guillot, poreclita Sassoon, a cazut de la 15 inaltime, chiar in timpul unui spectacol, si s-a zdrobit de scena.

Artistii de la Cirque du Soleil sunt asteptati, din nou la Bucuresti, in luna spetembrie

Tristul incident a avut loc la finalul spectacolul “Ka”, pe care artistii din Cirque du Soleil il prezentau la celebrul hotel-cazinou MGM Grand, din Las Vegas. Din cate se pare, Sarah, in varsta de 31 de ani, care era ridicata de un cablu la 15 metri inaltime, pentru a juca intr-o scena de batalie, a cazut in gol, in fata spectatorilor, dupa ce a alunecat din cablul de siguranta.

Sarah “Sassoon” a alunecat din cablul de siguranta si a cazut de la 15 metri inaltime

Intr-o prima faza, privitorii au crezut ca momentul a fost regizat si ca facea parte din spectacol. Abia cand i-au vazut pe colegii acrobatei panicati au inteles ca, de fapt, avusese loc un accident. “Initial, oamenii au crezut ca totul face parte din spectacol. Au auzit insa tipete, gemete, iar o artista a izbucnit in plans pe scena”, si-a amintit un martor al teribilului accident.

Acrobata lasa in urma doi copii de 5 si respectiv, 8 ani

Socati, membrii trupei nu au stiut cum sa reactioneze. Au lasat spectacolul sa curga pentru inca cateva minute, apoi i-au trimis pe spectatori acasa, promitandu-le oamenilor ca isi vor recupera banii dati pe bilet. In vremea asta, Sarah, care avea in spate 22 de ani de experienta in lumea circului, a fost transportaa de urgenta la cel mai apropiat spital. Din nefericire, medicii nu au mai reusit sa faca nimic pentru ea. Guy Laliberte, fondatorul Cirque du Soleil, a anuntat ca reprezentatiile cu spectacolul Ka, cel in timpul caruia Sarah Guyard-Guillot si-a gasit sfarsit, au fost anulate pana la o data care va fi anuntata ulterior. Sarah, care, intre doua aparitii in spectacolele Cirque du Soleil, dadea lectii de acrobatie pentru copii, lasa in urma doi micuti de 5 si respectiv, 8 ani.

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version