Cauta

Nevasta milionarului-turnator Horia Simu a nascut un baiat

Departe de Romania, unde sotul este protagonistul unor anchete explozive, Raluca Simu a dat nastere celui de-al treilea copil, confirmand, astfel, informatiile publicate vineri, in exclusivitate, de „National”.

Raluca l-a facut din nou tatic pe "campionul despagubirilor" Horia Simu

Pana mai ieri intangibil, lui Horia Simu i s-au inecat toate corabiile odata cu anchetarea in dosarul despagubirilor astronomice de la ANRP, ajungand, acum, in situatia de a nu putea fi alaturi de sotie la nasterea propriului copil. Un eveniment extrem de important din viata oricarui om, insa pe care milionarul-denuntator l-a ratat, fiind arestat preventiv.

Nascut departe de tatal arestat

Horia Simu

Asa cum „National” a anuntat in exclusivitate, partenera de viata si de afaceri a lui Horia Simu era insarcinata in momentul in care „regele cuprului” a fost arestat, fiind o chestiune de zile pana cand urma sa nasca. Minunea s-a produs, la doar o zi dupa aparitia articolului din „National”. Raluca Simu l-a adus pe lume, intr-o maternitate din strainatate, pe cel de-al treilea mostenitor al familiei (cuplul Simu mai are doi copii, respectiv Eva si Nicholas). Anuntul a fost facut, sambata, de sotia milionarului arestat care si-a impartasit fericirea cu toti prietenii de pe Facebook. Baietelul se numeste Petru Stefan Ioan Simu si, potrivit proaspetei mamici, nasterea sa a adus multa bucurie. Cu siguranta, si Horia Simu – devenit milionar pe carca statului si, mai nou, denuntator cu acte in regula – a sarit in sus de fericire (atat cat i-a permis spatiul din celula) la aflarea vestii ca e din nou tatic.

Anuntul postat de nevasta milionarului-turnator pe Facebook in care anunta nasterea lui Petru Stefan Simu

Cine stie, poate l-a incercat si vreo urma de regret la gandul ca daca nu era atat de lacom, lucrurile ar fi stat alfel si s-ar fi putut bucura cu adevarat de nasterea fiului sau. Insa pana la o cat de mica speranta de eliberare, Simu si-a pus familia la adapost, „exiland-o” pe Coasta de Azur, unde nevasta Raluca s-a lafait, cu banii castigati de sot prin tot felul de inginerii financiare, in cele mai exclusiviste locatii. In speranta ca, totusi, nasterea fiului sau a fost platita cu banii proprii si personali, nu din tunurile date bugetului de stat, ii uram mamei recuperare usoara, iar micutului Petru Stefan multa sanatate.

Ultimele stiri

  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Iliescu riscă închisoare pe viață. Cum a întâmpinat-o pe prima procuroare care se ocupă de dosarul mineriadei
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Erdogan îl amână pe Biden. Nu mai are loc întâlnirea de pe 9 mai
  • Traian Băsescu explică unde s-a produs întârzierea aderării la Schengen: „Eram intrați de 10 ani”
  • Gabriela Firea neagă acuzațiile cum că planurile urbanistice de sector din mandatul său ar fi fost ilegale: „Vorbe în vânt!”
  • Exit mobile version