Cauta

Mihrunnisa, fiica piratului Barbarossa din “Suleyman Magnificul”, s-a iubit cu Emir din “Feriha”

Actrita Berrak Tuzunatac, interpreta curajoasei Mihrunnisa, fiica piratului Barbarossa si favorita printului Mustafa, are o viata sentimentala destul de agitata. Tanara in varsta de 29 de ani a tinut de nenumarate ori prima pagina a ziarelor si revistelor mondene din Turcia datorita relatiilor sale amoroase recunoscute sau doar presupuse.

Mihrunnisa, fiica piratului Barbarossa din “Suleyman Magnificul” s-a iubit cu Emir din “Feriha”

La inceputul anului, de exemplu, barfitorii sustineau ca Berrak s-a cuplat in secret cu “printul Cihangir”, din serialul “Suleyman Magnificul”. Zvonurile despre o posibila relatie intre cei doi au aparut dupa ce bruneta si Tolga Saritas au fost surprinsi de paparazzi in toiul unei inatalniri romantice. Amorul, daca a existat cu adevarat, nu a durat insa prea mult, actrita iubindu-se acum cu actorul Nejat Isler ( doctorul Deniz Erbil din serialul “Aliye”), cu care ar urma sa se marite la vara.

[nggallery id=509]

Pana sa ajunga in bratele lui Tolga si apoi ale lui Nejat, Berrak a trait povesti de amor mai mult sau mai putin intense cu diferite celebritati. Jurnalistii din Turcia au scris despre bruneta ca s-a iubit ba cu Tarkan, ba cu fotbalistul Ilhan Mansiz, ba cu actorul Kenan Imirzalioglu (Ezel). Pe lista cuceririlor ei a figurat si Catagay Ulusoy, interpretul lui Emir din “Feriha”. Cei doi s-au iubit cu foc acum vreo doi ani. O vreme au reusit sa isi tina amorul de ochii presei, dar, in clipa in care au fost surprinsi impreuna de paparazzi, s-a lasat cu scandal. Mai exact, “Emir” a sarit sa ii bata pe jurnalisti. Povestea de dragoste a ajuns la final la scurta vreme dupa aceasta. “Nu pot avea o relatie cu un barbat rasfatat. Am nevoie langa mine de un tip muncitor si modest, care nu se teme sa riste. Aspectul fizic nu este important pentru mine si nu suport barbatii violenti, aronganti si care se iubesc doar pe ei”, declara interpreta Mihrunnisei in preajma despartirii de Catagay.

Ultimele stiri

  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • Exit mobile version