Cauta

Lindsay Lohan presteaza “pe o ciorba”

Satula de agitatia din Statele Unite si, in acelasi timp, dornica sa isi revigoreze cariera aflata, intre noi fie vorba, la pamant, Lindsay Lohan s-a mutat in Marea Britanie.

Satula de agitatia din Statele Unite si, in acelasi timp, dornica sa isi revigoreze cariera aflata, intre noi fie vorba, la pamant, Lindsay Lohan s-a mutat in Marea Britanie. Cum ofertele de a juca in filme ori piese de teatru se cam lasa asteptate, starleta ajuns sa cam impuste francul. Lipsita de bani si satula sa stea cu ochii la televizor sau pe pereti, Lindsay si-a rugat apropiatii sa o ajute. “Lindsay isi pune reprezentantul sa sune la cluburi in incercarea de a-i obtine o masa acolo, gratis. Problema e ca tot mai putine localuri se arata interesate sa o aiba drept invitat VIP”, a povestit un apropiat al lui Lindsay. “De asemenea, a reusit sa se imprieteneasca foarte bine cu Chloe Green, mostenitoarea imperiului Topshop si asa face rost de haine gratis”, a adaugat aceeasi sursa. Noroc ca, din cand in cand, Lindsay reuseste sa prosteasca cate un post TV sa ii ia interviu. Desigur, pe bani. Zilele trecute, de exemplu, Lohan i-a pacalit pe austrieci sa ii de 40.000 de dolari pentru un interviu in exclusivitate.

Cum ofertele de a juca in filme ori piese de teatru se cam lasa asteptate, starleta ajuns sa cam impuste francul. Lipsita de bani si satula sa stea cu ochii la televizor sau pe pereti, Lindsay si-a rugat apropiatii sa o ajute. “Lindsay isi pune reprezentantul sa sune la cluburi in incercarea de a-i obtine o masa acolo, gratis. Problema e ca tot mai putine localuri se arata interesate sa o aiba drept invitat VIP”, a povestit un apropiat al lui Lindsay. “De asemenea, a reusit sa se imprieteneasca foarte bine cu Chloe Green, mostenitoarea imperiului Topshop si asa face rost de haine gratis”, a adaugat aceeasi sursa. Noroc ca, din cand in cand, Lindsay reuseste sa prosteasca cate un post TV sa ii ia interviu. Desigur, pe bani. Zilele trecute, de exemplu, Lohan i-a pacalit pe austrieci sa ii de 40.000 de dolari pentru un interviu in exclusivitate.

 

Ultimele stiri

  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)
  • Cutremur în România, în a doua zi de Paște. Ce magnitudine a avut seismul
  • Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în prima zi de Paşte! Au fost trimise mesaje RO-Alert (VIDEO)
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Exit mobile version