Cauta

Humphrey Bogart a facut sex cu 1.000 de femei ca sa isi demonstreze ca nu e gay

Unul dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood, seducatorul Humphrey Bogart, a avut o viata sentimentala, care, pe alocuri, l-ar fi facut invidios pana si pe Casanova. Potrivit unei biografii recent aparute pe piata, pana la casatoria cu Lauren Bacall, din 1945, starul din “Casablanca” a intretinut relatii sexuale cu peste 1.000 de femei, printre care si nenumarate dive precum Marlene Dietrich, Bette Davis sau Jean Harlow.

Indoielile privind orientarea sa sexuala l-au adus pe Humphrey Bogart in pragul sinuciderii

Actorul Humphrey Bogart (1899-1957) a avut o viata cel putin la fel de agitata precum a personajelor carora le-a dat viata in filme. Fiul unui chirurg foarte apreciat, dar si foarte violent, care, odata, l-a batut atat de rau incat i-a rupt buza, Bogart a fost adorat de femei. Asta nu l-a impiedicat, totusi, sa aiba aiba oarece indoieli in ceea ce priveste propria sexualitate.Iubit si iubitor de femei, actorul din “Casablanca” a trait, o buna parte din viata, chinuit de gandul ca, in sinea lui, ar fi homosexual.

Actorul a descoperit dragostea adevarata alaturi de cea de-a patra lui sotie, Lauren Bacall

Pentru a-si dovedi ca nu asa stau lucrurile, Humphrey s-a aruncat cu capul inainte in tot soiul de idile. Zice-se ca prin patul lui ar fi trecut peste 1.000 de femei. Unele dintre ele i-au fost chiar tovarase intru stralucire la Hollywood, vezi Marlene Dietrich, Bette Davis, Jean Harlow ori Ingrid Bergman. Pe unele dintre ele le-a iubit atat de mult, incat le-a si luat de neveste. Prima lui sotie a fost actrita Helen Menken, o frumusete cu origini germane si frantuzesti langa care nu a stat decat un an. A fost un mariaj agitat, in care aventurile lesbi si betiile erau la ordinea zilei.

Chiar daca era alaturi de Lauren, lui Humphrey tot ii fugeau ochii dupa Marilyn Monroe

In timpul celui de-al doilea mariaj, cu actrita Mary Philips, Bogart a inceput sa se indoiasca si mai tare de propria sexualitate si a ajuns chiar in pragul sinuciderii. Dispretuit de propria nevasta, care nu ezita sa ii apara inainte in bratele numerosilor ei amorezi, actorul a traversat si o perioada de impotenta. “Cand nu putem face sex, rade de mine si ma batjocoreste. N-ar fi trebuit niciodata sa ma insor cu ea”, i-ar fi povestit actorul unui prieten, potrivit biografiei “Humphrey Bogart, the Making of a Legend”, scrise de Darwin Porter. Nici mariajul cu actrita Mayo Methot nu a fost mai fericit, femeia injunghiindu-l, la un moment dat, cu un cutit de bucatarie. Abia cand a intalnit-o pe Lauren Bacall, care atunci avea doar 21 de ani, Bogart a simtit ca a descoperit dragostea adevarata si s-a cumintit.

Bette Davis, una dintre multele amante ale actorului
Ultimele stiri

  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Curtea de Conturi Europeană spulberă fantezia zero emisii. Bateria costă cât o mașină normală
  • Accidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România
  • Ciolacu, anunț de ultimă oră pentru pensionari, înainte de Paște. „Suntem în grafic”
  • Exit mobile version