Cauta

Exclusiv National: Crina Matei, socata ca Alin Vaduva nu a castigat „X Factor!”

Actrita Crina Matei este foarte dezamagita de esecul suferit aseara de concurentul pe care ea il sprijinea. Cornel Ilie si Adrian Enache au reactionat si ei, in exclusivitate pentru „National”, la auzul vestii ca nu Alin Vaduva, ci Andrei Leonte a castigat „X Factor”.

Crina Matei i-a urmarit evolutia lui Alin Vaduva inca de la preselectie

Putin i-a lipsit lui Alin Vaduva pentru a incasa marele premiu in valoare de 200.000 de euro. Concurentul masterand la Psihologie a pierdut in fata lui Andrei Leonte, care a smuls un numar mai mare de voturi si de lacrimi din partea publicului feminin. Vestea nu i-a lasat fara reactie pe artistii care i-au devenit fani lui Alin Vaduva. Prezenta si la ultimele gale ale competitiei, Crina Matei era si de aceasta data in sala cand a auzit verdictul. „A fost dureros… « X Factor » l-a pierdut pe Alin, nu invers! Au fost discutii mai mult sau mai aranjate, dar nu ar fi demn sa fac speculatii pe marginea lor, iar Alin a acceptat cu multa tarie de caracter rezultatul!”, a declarat Crina Matei in exclusivitate pentru „National”.

Putea sa ramana mut

Vizibil marcata, actrita considera ca Alin s-a achitat extrem de onorabil de sarcinile lui, in ciuda problemelor de pe parcurs. „A depasit un moment foarte delicat de sanatate. A avut un edem pe coardele vocale, un cheag de sange, si risca sa-si piarda vocea definitiv. Atat terapeutul, cat si laringologul si profesorii i-au spus sa nu cante, dar el a ales sa urce pe scena. A cantat impecabil, fara coregrafie, fara repetitii, iar sala a inghetat”, ne-a mai spus Crina Matei, care se afla in public.

Aceasta il admira pe Alin Vaduva si pentru faptul ca a trecut peste certurile din culise. „A fost provocat de una dintre colege, dar a plecat capul si a mers mai departe”, ne-a marturisit Crina Matei. „Sunt niste bani, pana la urma. Poate ca viata il va face sa castige de o suta de ori mai mult sau mai putin”, a adaugat artista.

Concursul incepe azi

Cornel Ilie crede ca toti cei trei finalisti „X Factor” au sanse sa faca ceva important in muzica

Si Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a reactionat la vestea ca Alin Vaduva nu este castigatorul „X Factor”. Formatia a cantat live, alaturi de concurentul clasat pe locul al doilea, desi s-a trezit pradata chiar inainte de a urca pe scena. Din aceasta cauza, Vunk si Alin Vaduva au fost nevoiti sa schimbe melodia pregatita. Intamplarea a relatat-o in direct chiar Cornel Ilie. „Era vorba de un laptop, instrument tehnic important pentru sincronizarea efectelor. A disparut, dar speram sa il mai gasim. Eu am precizat acest lucru in direct, ca sa nu aiba Alin de pierdut”, a declarat Cornel Ilie pentru „National”.

Desi nu la fel de impatimit ca actrita Crina Matei, si liderul Vunk il sustine pe Alin Vaduva. „Andrei este mai bogat cu 200.000 de euro, atat! Nu are nicio garantie in plus ca o sa reuseasca mai mult ca ceilalti doi. Nu ii asigura nimeni succesul, indiferent de locul obtinut. Degeaba castiga locul 1, daca nu investeste banii tot in muzica. Oricum, nu conteaza cine a castigat concursul de ieri, ci concursul de azi”, ne-a spus in exclusivitate Cornel Ilie. Acesta considera ca in gala „X Factor” de aseara a fost vorba doar de niste bani, iar cariera muzicala nu o are promisa niciun finalist. „Concursul real incepe de azi. Cel mai important este sa isi gaseasca un stil. In concurs, toti au putut canta piese consacrate, dar acum trebuie sa isi caute identitatea de artisti, fie ea in muzica populara, rock sau pop”, ne-a mai spus interpretul piesei „Prajitura cu jeleu”.

Povesti siropoase

Remarcat pentru sensibilitatea sa, castigatorul „X Factor” si-a pus pe tapet o poveste care a impresionat audienta. Andrei Leonte a rememorat problemele prin care a trecut cand parintii sai au pierdut casa, iar el a fost nevoit sa cante pe strazi prin Italia. „Si Alin are o poveste speciala. Fiecare om are o poveste in spate, dar stiu ca Alin isi doreste mult ca prezenta lui pe scena sa fie apreciata pentru ce face acolo si nicidecum sa impresioneze”, a comentat pentru „National” Crina Matei, care stie ca Alin si-a dorit discretie.

Pentru Adrian Enache, povestile siropoase din viata concurentilor nu denota fair-play

Adrian Enache crede si el ca un concurent trebuie sa impresioneze prin voce, nu prin drama din culise. „Povestea este poveste si concursul e concurs. Daca imi puneam un picior in punga si ma sprijineam in carja, castigam sigur « X Factor »”, a declarat cantaretul pentru ziarul „National”. Acesta nu este fan al povestilor asociate concursurilor de talente si crede ca se potrivesc mai bine in telenovele.

Vezi cum s-a descurcat Alin Vaduva in finala, cantand piesa „Ain’t No Sunshine”!

[youtube]nbOhO6b3Qbo[/youtube]

Ultimele stiri

  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Iliescu riscă închisoare pe viață. Cum a întâmpinat-o pe prima procuroare care se ocupă de dosarul mineriadei
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Erdogan îl amână pe Biden. Nu mai are loc întâlnirea de pe 9 mai
  • Traian Băsescu explică unde s-a produs întârzierea aderării la Schengen: „Eram intrați de 10 ani”
  • Gabriela Firea neagă acuzațiile cum că planurile urbanistice de sector din mandatul său ar fi fost ilegale: „Vorbe în vânt!”
  • Exit mobile version