Cauta

Cine este şi cu ce se ocupă Daniel Piersic, fiul cel mic al actorului Florin Piersic și al Annei Szeles

Cine este şi cu ce se ocupă Daniel Piersic, fiul cel mic al actorului Florin Piersic și al Annei Szeles

Dacă Florin Piersic jr este foarte bine cunoscut publicului din România, despre fiul cel mic al actorului Florin Piersic se ştiu foarte puţine.

Daniel Piersic are 47 de ani, iar mama lui este Anna Szeles.

Bărbatul locuieşte în Australia

Daniel Piersic este fiul pe care Florin Piersic l-a avut din căsnicia cu Anna Szeles, o actriță de origini maghiare alături de care a petrecut 10 ani din viață. Când părinții lui au divorțat, Daniel a rămas cu mama lui și s-a mutat definitiv în Budapesta, ca în cele din urmă, la vârsta adultă, să se mute în Viena.

Astăzi, Daniel Piersic locuiește în Austria, unde a studiat comerțul exterior și relațiile internaționale, în prezent fiind angajat într-o corporație.

Daniel este tată a doi băieți. Mark Cristian se apropie de vârsta adolescenței, iar fratele său are în jur de 10 ani. Soția fiului cel mic al marelui actor este, de asemenea, actriță, fiind de origine maghiară.

A mers la Cluj, la tatăl lui

Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata.

Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj. E ca și cum m-aș întoarce acasă.

Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu.

A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, a declarat Daniel Piersic într-un interviu, potrivit impact.ro.

Florin Piersic și Anna Szeles au format un cuplu timp de 10 ani. Ea a fost cea care i-a dăruit actorului al doilea fi, dar în 1985 a cerut divorțul și l-a obținut.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version