AcasăMONDENS-a aflat de ce nu mai vorbește Florin Piersic cu fiul său....

S-a aflat de ce nu mai vorbește Florin Piersic cu fiul său. Ce a produs ruptura dintre cei doi

florin piersicS-a aflat de ce nu mai vorbește Florin Piersic cu fiul său. Ce a produs ruptura dintre cei doi

Florin Piersic Jr a dezvăluit recent adevărul despre ruptura dintre el și tatăl lui. Actorul a vorbit despre relația pe care o are cu părintele său, marele Florin Piersic.

Cei doi nu ar fi avut niciodată o relație stabilă, iar fiul actorului a dezvăluit că ruptura dintre cei doi s-a produs în urmă cu mult timp. Mai mult, Florin Piersic Jr. a mărturisit că nu va putea fi apropiat de părintele lui.

Florin Piersic junior, adevărul dureros despre relația cu tatăl său

Relația celor doi a fost întotdeauna una delicată. Între ei au existat mereu divergențe, iar multă lume se întreabă de ce nu există o legătura apropiată între cei doi. Recent, fiul actorului a explicat care este, de fapt, motivul rupturii dintre el și Florin Piersic.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a dezvăluit Florin Piersic Jr în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Florin Piersic ar fi făcut „băscălie” de fiul său

În urmă cu 17 ani, Florin Piersic declara că el nu a înțeles nimic din povestea filmului „Fix Alert’, construită chiar de fiul său. Florin Piersic Jr. declara la vremea respectivă că regretă faptul că l-a chemat pe marele actor la conferința de presă. Mai mult, regizorul mărturisește că nu înțelege cum tatăl lui a putut să îl critice atât de dur.

„Da, da pentru că asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam.E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune.”, a mai spus Florin Piersic Jr.

author avatar
Andreea Vlad
4.957 afisari

6 COMENTARII

  1. are dreptate seniorul , realitatea i-a dat dreptate , nu stie nimeni de filmul ala , trebuia sa minta de dragul lui ? cam prostut juniorul daca vede asa viata

  2. Asa se-ntampla intotdeauna cu progeniturile unor unor talentati, care au impresia ca musai sa urmeze ”meseriile” parintilor. Avem cazuri suficiente… Seniorul n-are nicio vina, insa nu-l cheama Hagi sa spuna ca fiisu e mai mare fotbalist ca el, desi toata lumea vede altfel… Pacat.

  3. Copiii vedetelor suferă întotdeauna pentru faptul că celebritatea propriilor părinții îi răpește pe acestia de lângă ei.
    Părinții sunt prea preocupați de ei înșiși și nu realizează că ai lor copii suferă după atenție. De fapt, maestrul Piersic are legături deficitare cu ambii copii.
    Trebuie sa fii foarte egoist că să-ți ajungă numai iubirea publicului.
    Nu copiii au cerut să-i aduci pe lume…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger