Cauta

Bianca Dragusanu il taraste in tribunale pe fostul iubit

Iubita lui Cristea este ingrozitor de suparata pe fostul logodnic, Mihai Matusoiu, acum stabilit in Spania. Acesta a declarat ca Bianca arata ca un joker dupa operatiile estetice suferite.

Bianca Dragusanu, satula de afirmatiile unui „neica-nimeni”

Fostul logodnic al Biancai Dragusanu a devenit tot mai slobod la gura, fapt ce a facut ca roscatei sa-i sara din nou tandara. Mihai a povestit in presa despre tentativele ei de suicid si chiar despre alunita ei de pe spate.

Bianca ameninta ca toata familia lui Mihai va munci pentru a o despagubi

„Il dau in judecata! Acest individ impreuna cu nevasta sa si cu copiii lui vor fi nevoiti sa munceasca toata viata in Spania pentru prejudiciile pe care le-a adus imaginii mele”, ne-a declarat Bianca Dragusanu in exclusivitate.

Pe bani grei

In 1999, Mihai s-a indragostit de Bianca pentru ca semana cu Anna Kournikova

Roscata crede ca fostul ei iubit, pentru care a mers la emisiunea „Din Dragoste”, a luat bani ca sa vorbeasca urat despre ea. „Evident ca a luat ceva, ca a fost platit, altfel nu inteleg afirmatiile lui inventate. Sunt curioasa pe cat si-a vandut acest individ demnitatea”, ne-a mai spus Bianca. Ea a luat deja legatura cu avocatul ei si urmeaza sa demareze procesul. In 1999, la scurt timp dupa ce s-au logodit in fata intregii tari, la emisiunea lui Mircea Radu, Mihai si Bianca si-au spus „adio”. El si-a gasit una-doua o alta iubita, tot blonda cu ochii albastri, pe care a si luat-o de nevasta si a cadorisit-o cu doi copii.

Destinul a facut ca Bianca si Mihai sa se reintalneasca, anul trecut, la hotelul din Madrid unde el lucreaza ca ospatar. Bianca filma in Spania pentru emisiunea „Burlacita”. Ea nu l-a observat pe fostul iubit, vizibil mai durduliu decat pe vremea cand erau impreuna. „Nici macar nu-mi aduc aminte sa-l fi observat. Eu sunt un om respectuos si decent, nu as fi avut vreo reactie negativa la adresa lui”, a marturisit Bianca pentru „National”. Mihai sustine insa altceva. Pe cand servea oaspetii cu mancaruri, el o pandea pe fosta iubita si constata ca doar ochii si parul au mai ramas din „vechea Bianca”.

 

Ultimele stiri

  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Curtea de Conturi Europeană spulberă fantezia zero emisii. Bateria costă cât o mașină normală
  • Accidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România
  • Ciolacu, anunț de ultimă oră pentru pensionari, înainte de Paște. „Suntem în grafic”
  • Exit mobile version