Cauta

Andreea Marin – si “plesnita”, si cu banii luati!

Gestul sotilor Banica de a face o donatie consistenta pentru salvarea Teodorei, diagnosticata cu cancer acum patru ani, a fost dat uitarii de catre parintii fetitei, Liana Stanciu si Mita de la Bere Gratis. Acestia nu s-au sinchisit sa ii ia apararea Andreea Marin.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au contribuit cu 10.000 de euro pentru micuta Teodora

Andreea Marin Banica nu obisnuieste sa se laude cu actele caritabile pe care le face. La fel a procedat si dupa ce a donat, impreuna cu Stefan Banica,  suma totala de 10.000 euro pentru ca Teodora sa poata fi operata in strainatate. Parintii micutei au acceptat disperati  o campanie nationala pentru strangerea de fonduri pentru fetita lor, desi mijloacele lor materiale – la o adica – nu erau de neglijat. Culmea este ca, ulterior, Andreea Marin, in calitate de ambasador UNICEF, a fost acuzata ca nu a vrut sa se implice in caz. Andreea a tacut, dar zilele trecute a lamurit situatia la emisiunea „Conferinta de presa“ de la Antena 2, fiind extrem de deranjata de tacerea Lianei Stanciu. „Sa fii acuzata ca n-ai facut absolut nimic in situatia aceea si tu sa taci pentru vecie? Doar asa, ca sa fii o doamna. E vorba despre Teodora, fetita lui Mita si a Lianei Stanciu. Ma mira, sincer, ca parintii totusi nu au spus la toate aceste neadevaruri nimic. Nu au spus «Domne, nu e adevarat, femeia asta si sotul ei au facut o donatie in contul nostru, fiecare de 5.000 de euro». N-au spus nimic, am fost atacati si nu au spus nimic!”, a izbucnit sotia lui Banica. Mai multe ziare s-au grabit sa-i rastalmaceasca vorbele „Zanei” si sa o acuze ca astepta multumiri in public de la parintii Teodorei. Iar Liana Stanciu, in loc sa ii ceara scuze in particular, a preferat sa fie ironica.

iana Stanciu si Mita au ramas in silentio stampa, in timp ce „zana” si sotul ei erau acuzati pe nedrept

„Imi cer iertare, nu am stiut ca dumneaei vrea scuze in mod particular”, a declarat Liana Stanciu, ratand ocazia sa taca. Si asta, avand in vedere ca ea s-a folosit de suma de 10.000 de euro, iar subiectul era oricum unul extrem de delicat.

Camelia Marinescu

Ultimele stiri

  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Exit mobile version