Cauta

Victor Micula, condamnat la 2 ani de închisoare cu executare!

Victor Micula

Nou dosar penal pentru Victoraş Micula. Ce au găsit anchetatorii după percheziția la domiciliu

Victor Micula a fost condamnat la doi ani de închisoare. Moștenitorul imperiului Frutti Fresh a fost pedepsit pentru faptul că, în 2019, a tras cu arma de pe un pod din Bihor.

Sentința nu este definitivă.

31 de infracţiuni, în acest dosar

Procesul este cel pornit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în aprilie 2021, în care Micula jr. a fost inculpat pentru 18 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi 13 infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Aşadar, tânărul de 29 de ani e acuzat că în 2019 a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea în timpul unei curse de maşini pe străzile orașului, filmate şi postate pe Facebook de un prieten.

În înregistrare, acesta spunea că arma este „reală” şi a prezentat imagini cu Micula trăgând, dar menționând că ar fi făcut-o cu „gloanţe oarbe”.

Faptele se prescriu în august 2024

Fiul afaceristului Viorel Micula este obligat să plătească 65.000 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată. În plus, i-au fost confiscate 5 arme, 34 de cartușe și două dispozitive de reglare a armelor și a unei.

Răspunderea penală pentru faptele sale se prescrie în august 2024.

Condamnă pe inculpatul M.V. (Micula Victor – n.red.) la pedeapsa de 1 an și 3 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al munițiilor (…) (infracțiunea din 03.03.2019).

Condamnă pe inculpatul M.V. la pedeapsa de 1 an și 7 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al munițiilor în formă continuată (…) (9 acte materiale).

Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 an și 7 luni închisoare, la care se adaugă un spor fix și obligatoriu de 1/3 din totalul celeilalte pedepse, respectiv 5 luni închisoare, rezultând o pedeapsă finală de 2 ani închisoare cu executare în regim de detenție”, se arată în sentința Judecătoriei Oradea.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version