AcasăNewsVictoraş Micula, o nouă NĂZBÂTIE marcă înregistrată. Cum ar fi încercat să...

Victoraş Micula, o nouă NĂZBÂTIE marcă înregistrată. Cum ar fi încercat să înşele o firmă de asigurări

victoras-miculaVictoraş Micula, o nouă NĂZBÂTIE marcă înregistrată. Cum ar fi încercat să înşele o firmă de asigurări

Milionarul Victoraş Micula a fost trimis în judecată după ce a încercat să înșele o firmă de asigurări. Ar fi vrut să facă rost de 275.000 de euro penru un posibil accident inventat.

Tânărul și-ar fi pus un prieten să-i arunce într-o prăpastie un bolid pentru a încasa despăgubirile uriașe.

Ar fi înscenat accidentul cu Merţanul

Procurorii susţin că milionarul, care mai este inculpat în alte două procese, şi-a pus un prieten să-i arunce în prăpastie un Mercedes G 500 şi apoi să declare Poliţiei că ar fi fost un accident, pentru ca el să poată încasa despăgubirile uriaşe, scrie ebihoreanul.ro.

Acest dosar se adaugă şi altor procese pe rol. Într-un dosar, milionarul a fost trimis în judecată pentru că a tras cu o pușcă de asalt semiautomată pe șoșeaua de centură, cu gloanțe reale.

Acesta este acuzat de săvârșirea a 31 de infracțiuni, 18 privind fapte de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și 13 de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Victoraş Micula s-a logodit

Victoraş Micula și-a cerut iubita în căsătorie. Milionarul pare că și-a găsit sufletul pereche, iar tânăra care urmează să-i devină soție a reușit să-l cumințească pe băiatul rău al Capitalei. Anunțul surprinzător a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare.

Victoraș și iubita sa și-au schimbat statusul amoros pe paginile lor de Facebook. Milionarul mai fost căsătorit. În 2018, el își anunța prietenii din mediul online că s-a căsătorit cu o frumoasă tânără, Ozana, cea alături de care trăia o poveste de dragoste de doar câteva luni.

Cu toate atsea, iubirea lor nu a durat mult, iar după o lună de la căsătorie, Ozana l-a părăsit pe fiul de milionar și a decis să divorțeze.

author avatar
Andrei Ștefan
797 afisari

3 COMENTARII

  1. Va ajunge la puscarie! Grasutz cum e o sa-l placa P O P O N A R I I si-l vor F U T E in C U R si gura!

  2. O jigodie umflatul asta,incult si puturos.Trebuie judecat si inchis 15-20 de ani impreuna cu ti……care fac ceace face si el!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger