Cauta

Pariem ca distinsul presedinte al FRF il confunda pe Dobrin cu Dan Spataru?

De vreo 10 zile, tot aud, citesc si vad prostii legate de turneul din Turcia al echipei nationale. Sau ce-o fi ansamblul ala de calusari. Ca selectionerul nu stiu ce-a facut, ca Steaua le-a interzis jucatorilor sa trailailai — ce sunt, ma, tampeniile astea?

Toata tara (mai ales somerii, pensionarii si gravidele) e vinovata, doar Federatia Romana de Fotbal e un bobocel de frezie. Aceasta expeditie in Turcia mi se pare foarte reprezentativa pentru FRF. Unde puteai sa trimiti o echipa —Ansamblul Brauletul — de mana a treia spre a paispea? La un bazar, la un bazar inchis, ca e extrasezon. Iar FRF, daca-i corecta politic — si este, n-am indoieli! — ar trebui sa-i impuna lui Iordanescu sa bage in primul 11 si doua-trei ziariste, prezente acolo. Plus un propagandist cu ochelari, care ocupa o inalta functie, in care a fost parasutat. Fiindca il stimez imens, nu-mi permit sa-l intreb daca pe chipul lui superb, prevazut cu o barbie ca un condur ascutit, de starpit gandaci la colt, ar mai incapea si o masca de gaze. Nu radeti, pentru ca am pus problema in mod pertinent! Echipa nationala se pregateste temeinic in perspectiva Campionatului European al refugiatilor. La meciul de deschidere, Franta-Romania, spectatorii vor purta veste antiglont.

Dar daca vreti sa testati competenta reusitului sef al FRF, aratati-i doua poze. Una cu Dobrin, alta cu Dan Spataru. Amandoi blonzi, amandoi artisti uriasi, amandoi cu povesti de nopti lungi, alunecand printre crevasele obrajilor. Domnu’ tehnocrat, care-i Dobrin, care-i Dan Spataru? N-ai ghicit! Nu-i nimic. Trecem la next level, ca matale speak english fluently, la romana mai ai mici probleme. Inchide ochii, ca sa-ti verificam urechea muzicala! Cine racneste pe banca de rezerve? Nuuuuu, nu e Lady Gaga, e generalul nea Puiu, e Mister Gaga!

Domnul presedinte ar avea un succes colosal si daca ar fi intrebat ce prefera: mingea de fotbal sau mingea de rugby? Ar alege fluturasul  de badminton.

 

Ultimele stiri

  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Frisoane la vârful UE. Ordin de cenzură totală pentru platformele online
  • Ce se întâmplă cu impozitele românilor după ce va fi introdus salariul minim european. Acest tip de leafă schimbă tot!
  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Exit mobile version