Cauta

Paduchii din suvita pierduta a lui Basescu

„Tara noastra Romaneasca nu va ramanea Regat, Ea va fi Imparatie si Mihai va fi Imparat”. Asa isi omagiau soldatii romani Suveranul, in timp ce marsaluiau prin Transnistria. Si vine plebeul Basescu, vechi fesenist de-al lui Iliescu, sa ne spuna ca Regele a fost sluga rusilor si ca abdicarea reprezinta un act de tradare.

Petru Groza a inconjurat Palatul cu divizia de ticalosi Tudor Vladimirescu, a taiat legaturile telefonice, a navalit in biroul Majestatii Sale si l-a obligat sa semneze, santajandu-l ca omoara 1.000 de studenti arestati. Atunci am pierdut Coroana si ne-am trezit cu lindinii republicii in cap. Paduchii au escaladat urechea taiata a Anei Pauker, au migrat in carliontii „tanarului” (in 1968) Nicolae Ceausescu si au avut ca depou suvita pierduta a lui Basescu.

N-am uitat de activistul Iliescu Ion. Cand a chemat minerii, pe 14 iunie ’90, si cand i-a interzis  Regelui Mihai sa intre in tara modernizata de stramosii lui, comunistozaurul Iliescu a intarziat evolutia Romaniei cu 10 ani. Dar emanatul e imposibil de detoxifiat. Uraste si Monarhia, si pe Antonescu, pentru ca acesta din urma i-a arestat parintele ilegalist — o fapta buna a Maresalului. Basescu, in schimb, e un navigator ideologic, care striga „Traiasca Nicolae Ceausescu, dar si NATO!”, ca sa nu-i ia vamesii buful si americanii functia. L-a injurat pe Rege si a incercat o palida reabilitare a lui Antonescu din 3 motive.

  1. A vrut sa deturneze atentia presei de la scandalurile legate de regionalizare si arestari.
  2. A sperat sa creasca in ochii nostalgicilor militarosi, care-l considera erou pe Antonescu,  ofiterul de cariera care a avut atata onoare si atata disciplina, incat nu prea a mai ramas loc si pentru vorbe memorabile.
  3. I-a facut un cadou ilegitimului Paulica Lambrinuta, sotul printesei Lia. Sigur ca da, printesa Lia si Regina Maria! Daca spun despre babeta asta in exces compostata ca e aventuriera, o menajez.

 

Ultimele stiri

  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Afacerile care pun, de azi, lacătul pe uşă. Legea intră în vigoare!
  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Drogul „neobișnuit de puternic” care a băgat Anglia în alertă. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital
  • Exit mobile version