Cauta

Mitrea Cocor de la FRF a ajuns un Badea Cartan de business class

Dupa mintea neoactivistilor, eu fac politica reactionara in fotbal. Perfect. O portie de politica reactionara!

Desi are numai 29 de ani si doar o luna de cand a fost adus cu japca la sefia FRF, Mitrea Cocor cu wireless se poate considera un spargator de mostenire implinit. E propagandist de mic, n-a lucrat o zi in mediul privat, n-a produs in viata lui un leu, dar a gasit 6 milioane de euro in vistieria federatiei. Si toaca banii cu o viteza pe care n-au atins-o, impreuna, Mita Biciclista, Bianca Dragusanu, Maria Marinescu si Andreea Marin. Cand nu-si angajeaza consilieri platiti cu 20.000 de lei pe luna, utecistul isi plimba prin strainatate barbia proeminenta ca un calapod de cizmarie. Absolventului de Stefan Gheorghiu de tip nou ii plac excursiile, e un Badea Cartan de business class. Saptamana asta unde te mai duci, ochelaristule zvapaiat? Zboara si tu in Elvetia si in  Germania, ca sa-i convingi pe Radu Nunweiller si Marcel Raducanu sa se intoarca la echipa nationala! Vezi ca inca n-ai vizitat Parisul, pe banii FRF. Parisul, ce treaba ar putea avea un Ciurli Burli cu Parisul? Gata, stiu! Roaga-l pe Emil Cioran sa se alature departamentului tau de imagine! N-ar fi misto sa lucreze in coaforul infiintat de tine la federatie si cel mai mare stilist al limbii franceze, din secolul XX? N-are importanta ca e mort sau ca, in timpul vietii, refuza chiar si premiile literare! Tu cauta-l, fii perseverent! Dupa ce te-au flituit niste fotbalisti vii, de ce sa nu te sictireasca si filozofii carabaniti in eternitate?

Ma, Mitrea Cocor cu wireless, lasa turismul, ca te asteapta belele mari! In maximum doua luni, vei prapadi tot patrimoniul FRF, iar situatia financiara a cluburilor e mai nasoala ca niciodata. Investitorii in fotbal nu se recruteaza dintre fizicieni sau pianisti. Sunt niste baieti (primari, combinagii din mafia imobiliara, carciumari, angrosisti) atrasi de latura ignara a fenomenului. Cand iti vad astia mecla de tocilar, se sperie mai rau ca de DNA. Ei nu se prind ca tu ai mai multe masterate decat carti citite, lor li se pare ca esti un intelectual si ii indepartezi. In ultimii ani, am avut fotbal fara fotbalisti. Cu tine, vom avea fotbal fara fotbalisti si fara bani, adica minitrosbalul de unde ai venit, Daciada corporatista, nataraule principial ca orice multime vida!

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version