Cauta

In familia lui Petre Roman, papusile Barbie sunt cat statuia lui Lenin

In ’90, Petre Roman era prim-ministru, dar nu aparea cu tot neamul la televizor.

Familionul se ilustreaza acum, cand consecventul fiu de kominternist a devenit liberal, dupa ce si-a facut o freza de culoarea pampersului folosit, ca tot e bunic. De o saptamana, de cand Oana Roman a inregistrat o premiera — primul hipopotam care naste in rezerva unui spital — nu mai scapam de aceasta dinastie sovietica. Culmea e ca intriganta sefa, Mioara, se dovedeste cea mai decenta. Petre se pastreaza in nota lui de penibil, dar il inteleg. Se minuneaza si el ca medicina a progresat mai mult decat photoshopul. Sa aduci pe lume un copil, dar sa nu incapi intr-o poza — asta da performanta! Si pe urma ne mai miram ca fericita mama se declara stresata. Trage, draga, frigiderul langa pat, ia-l in brate, leagana-l si pe el, sa-ti fie somnul lin si cotletele aproape! Dar cei mai buni actori din productia Mosfilm sunt ginerele lui Roman (habar n-am cum se numeste respectabila multime vida) si fiica lui vitrega, Catinca. La orice intrebare, ginerele raspunde ca are emotii. Normal, vrea sa faca o impresie buna in fata baietilor din arondismentul (San Berçan, peut-être Grand Pantelimon — simt si o influenta germana, de Chitilisburg) unde a crescut si s-a bucurat de o aleasa educatie. Ce emotii sa ai, tinere gentilom? Daca ai avut erectie cand era sa te inghita balena, esti deja un chevalier sans peur et sans reproche.

Pour la bonne bouche, Catinca Roman. Fata cu scoala, artista, dizainarita. Mi se pare firesc sa se exprime plastic. „Micuta e o papusa Barbie in miniatura”. A vrut sa zica o papusa Barbie vie. Sau poate gresesc eu. Nu e exclus ca, in reprezentarea creatoarei Catinca, papusile Barbie sa aiba dimensiunile statuii lui Lenin.

Ultimele stiri

  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Frisoane la vârful UE. Ordin de cenzură totală pentru platformele online
  • Ce se întâmplă cu impozitele românilor după ce va fi introdus salariul minim european. Acest tip de leafă schimbă tot!
  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Exit mobile version