Cauta

În 2024 lucrăm tot cu lozinca „Teoria Conspirației”? Nu evoluăm deloc?

1. Nu vreau să fiu simpatic și să scriu călduț nici măcar în primul text al anului. Știre din presa internațională: „15 miliardari (inclusiv Elon și Zuck) și-au construit sau și-au cumpărat buncăre. Alți 500 doresc să închirieze buncăre.” Stați liniștiți, că nu vrea nimeni depopularea planetei, asta-i Teoria Conspirației! Cu lozinca „Teoria Conspirației” ne-am apărat și de Covid. În 2021, cei care au cumpărat vaccinurile (de un miliard, nu m-ar mira să-i prindă și pe ei apocalipsa în buncăre) s-au vaccinat ostentativ. La televizor. Ar trebui să tragă și acum câte un booster meseriaș în prime time. Dacă tot am pierdut un miliard și nu îi anchetează nimeni, măcar să ne distrăm. E ca în povestea pe care a spus-o un ticălos din secolul XX. O minciună rostită o dată e o minciună. O minciună rostită de 1000 de ori e o minciună. O minciună rostită de 100.000 de ori e o minciună. O minciună rostită de un milion de ori devine un adevăr. Dacă un om fură un euro, 100.000 de euro sau 10 milioane de euro se duce la pușcărie. Dacă păgubește țara cu un miliard de euro e respectat pe plan extern și are impunitate în România. Deviza parțial eclozaților din partidul trotinetist este „nu suntem în stare de nimic, dar suntem în stare de orice.”

2. În 2024 se fac 35 de ani de la revoluție. Trebuie să o comemorăm frumos, eu sunt printre beneficiarii, nu printre perdanții revoluției, dar din 2025 – gata. Opriți-vă! Ăștia mici, când aud de revoluție, reacționează ca mine când auzeam despre 23 August. Cine va continua și din 2025 încolo cu povești din ’89 înseamnă că e un moșulete egoist care îi plictisește pe tineri. S-au potolit chiar și timișorenii și ei chiar aveau motive să ne scoată ochii, pentru că s-au ridicat înainte de 22 decembrie. Adică n-au făcut anticomunism la seral.

3. Ciolacu e și revoluționar cu certificat. E și premier. A avut și covrigarie în Buzău. Unde se plătea cu cardul, desigur, așa cum ne cere el nouă. A dat și faliment cu niște societăți, dar chestia asta nu l-a afectat financiar. Din contră. Dumnealui e prim-ministru într-o țară bolnavă economic. Revoluționarului Ciolacu i-a mers cel mai bine când a vândut gogoși. Ce a luat pe gogoși a dat pe covrigi. Domnule Ciolacu, dar ce talente aveți dumneavoastră ca să încasați bani din toate părțile? Sunteți cumva refugiat ucrainean?

4. Între Crăciun și revelion, minoritatea română din Năvodari a avut nesimțirea să nu ajute majoritatea ucraineană, care a suferit în cârciumoarele cu profil pescăresc de pe malul Marii, unde prețurile sunt mici ca în Herăstrău.

Ultimele stiri

  • Ciolacu cere controale: „Unii comercianți au scăzut gramajul la produse. E de fapt o scumpire camuflată”
  • Ministrul Alina Gorghiu, gafă în direct la radio/Cum a „fracturat” limba română – VIDEO
  • Rareș Bogdan, dezvăluiri de ultimă oră/Cum stă în sondaje Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei
  • Profesoara care trimite elevii la NASA, înscrisă în Liga Profesorilor Excepționali a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
  • Mike Vigil, fostul șef al temutei DEA, face legătura dintre Pablo Escobar și Portul Constanța! România, cap de pod pentru narcotraficanții Americii?!
  • Informații de ultimă oră! Florin Piersic, transferat la un alt spital din Capitală/Care ar fi sursa infecției
  • Putin a adus la Moscova armele nucleare, de Ziua Victoriei!/Europa, cu ochii pe arsenalul Rusiei – VIDEO LIVE
  • Gigi Becali, dezvăluire BOMBĂ: „Am dat la PSD 500.000 euro!”. Cine a primit banii de la patronul FCSB – VIDEO
  • Ciucă despre candidatura la prezidențiale: „Vedem după locale”
  • Creștere a cazurilor de rujeolă în Europa
  • Exit mobile version