Cauta

De ce o expune trustul PRO pe Nicoleta Luciu?

Vrem, nu vrem, trebuie sa ne intereseze cazul Nicoleta Luciu, pentru ca toti avem televizoare. E prioritatea numarul 1 a patriei, din moment ce stirile PRO TV, care au cea mai mare audienta, incep cu o poveste petrecuta intr-o barca ancorata, unde sotul Nicoletei isi bruscheaza presupusa amanta. Si materialul de televizie cuuuurgeeee, tot cuuuurgeee vreo 10 minute, de parca Romania ar fi o tara salvata si i-a mai ramas de rezolvat doar problema de familie a Nicoletei Luciu. In fine. S-o luam pe bucati.

  1. Cine se trambala pana in Croatia ca sa-l urmareasca pe Zsolt? Redactiile nu gasesc bani pentru mize serioase, darmite pentru un om care a devenit public datorita casatoriei cu o vedeta. Sa aiba Zsolt dusmani atat de puternici, care sa stipendieze o asemenea expeditie? Ma indoiesc. Cred ca l-a filmat un turist sau, mai degraba, un tradator din gasca lui.
  2. Imaginile au ajuns la o revista mondena, care realizeaza o emisiune de profil la Acasa TV — o crenguta, nicidecum un trunchi al trustului PRO.
  3. As intelege ca s-a extins cazul „de interes national” si in emisiunea lejera a lui Maruta, de pe PRO TV. As intelege, dar nu inteleg, fiindca toata lumea stie ca trustul PRO isi protejeaza vedetele si ca acolo nu face nimeni ceva de capul lui. Te intrebi in ce fel a gresit Nicoleta Luciu. Nu cunosc detalii legate de contractul ei. Dar sigur n-a patat imaginea postului.  Nu-i o panarama. N-a fost implicata in scandaluri, are 4 copii.
  4. Revin la stirile PRO TV, prezentate de Esca si controlate la virgula si la grimasa de conducere. Luciu, Luciu, Luciu — ca Zsolt nu conteaza — 10 minute la rand. Acum, pe bune: de ce o expune trustul PRO pe Nicoleta Luciu?

Ultimele stiri

  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Incident grav! Doi polițiști, împuşcaţi într-o secție de poliție din Paris – VIDEO
  • Trucul prin care românii pot să ajungă să păcălească automatele sistemului de reciclare și să ia bani şi pe sticle care nu sunt în program
  • UPDATE. Informații noi despre starea lui Florin Piersic/„Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore”
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Amiralul Horatio Nelson are de gând să elibereze Crimeea în doi timpi și trei mișcări
  • Exit mobile version