Cauta

Prostia ca virtute

Trebuie să definim prostia ca să nu ne scarmene la cocoașă vreun ONG cu finanțări politic corecte sau o autoritate înființată tocmai pentru hrănirea pandemiei…de prostie. În DEX ni se spune că un prost este un om fără minte, lipsit de inteligență, fără judecată. Este clar că  trebuie scos din DEX acest cuvânt care discriminează! După ce scoatem din PNRR stațiile de încărcare de mașini electrice în satele cu căruțe. Să fii fără minte, fără inteligență sau fără judecată este o boală și societatea trebuie să plătească pentru că te-ai născut așa. Nu ai nici o responsabilitate. Ce potriveală că OMS ne amenință că vine o nouă pandemie.

Proștii nu au nici o responsabilitate. Au drepturi pentru că s-au născut cu dizabilitatea asta și trebuie integrați în societatea care le asigură drept de vot. Adică alegerea prostului trebuie sa fie egală cu alegerea restului populației. Asta ne spun experții într-ale sociologiei, psihologiei și recentei științe a managementului politic. Cu mulți doctori în Olimpul politichiei. Se pare că poți să câștigi mulți bani dacă ești expert sau consultant  în așa ceva și ești membru sau simpatizant al unui partid ce promovează egalitatea de orice fel. USR știe mai bine pe cine și de ce plătește. Nici politicienii PNL nu sunt imuni la muzica consultanților sirenaă. Am introdus finanțarea din bani publici a partidelor și am generat un robinet cu bani pentru consultanți. Au politicienii noștri consilieri și consultanți ca să își garanteze voturile noastre. Dacă nu știu nimic de ce îi mai votăm ? Tocmai ce am aflat că România nu mai are nici o universitate în topurile internaționale care contează. Oare asta are legătură cu fabricile de doctorate fără acoperire, conduse de profesori din universitățile noastre, despre care nimeni nu suflă o vorbă în presa iubitoare de democrație? Clujul care ni l-a dat pe Doctor Bode a ieșit din top? Ce discriminare! Mă mir de ce fabrica de politicieni de marcă, care au urcat România pe înalte culmi de cercetare și progres, numita SNSPA, fără de care nu ocupi nici o funcție în administrația eficientă a României, (fotul Ștefan Gheorghiu al împușcatului) nu este în vreun top academic? Are cineva ceva cu România. Sau Colegiul  Național de  Apărare nu are în obiectiv apărarea de proști. Ne-a liniștit „ministreasa” Deca privind lipsa universităților românești în top 1000 mondial. Noi nu ne ocupăm de vârfuri. Pe noi ne preocupă educarea pentru egalitate de șanse a majorității. S-o prostim pas cu pas.

Ultima descoperire „științifică” care dă de lucru neuronilor din spațiul virtual este că limba română este precursoarea limbii latine. Și dăi și luptă în spațiul virtual. Democratic în contextul a 40% analfabeți funcțional.  Pe care dacă îi întrebi când s-a format poporul român nu știu să scrie cu cifre latine secolul când sursele Academiei Române demonstrează ca s-a întâmplat asta. Vârfurile în educație să plece. Afară cu ei. Noi avem nevoie de  liniște pentru ca prostia să prospere și noii îmbogățiți să își lase odraslele să omoare oameni. Noi, politicienii, să exploatăm cu profit maxim prostia. Este menirea noastră. Este mesajul subliminal al acelora pentru care România trebuie needucată ca să poată să fie mulsă, fără să deranjeze mulgătorii, doctori în apărarea de copite virtuale.

Prostia trebuie să devină o virtute . Au grijă creatorii de conținut în spațiul virtual, școala  lumii noi și părinții tembeli care au uitat să plătească taxele la fisc pentru că pot și li se rupe de autoritățile corupte, impotente de bună voie cu stimulentele proporționale.  Când  într-o țară proștii redefinesc libertatea, când coțcarii redefinesc virtutea atunci spațiul acela se deșertifică de la încălzirea globală cu proști.

Ultimele stiri

  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Incident grav! Doi polițiști, împuşcaţi într-o secție de poliție din Paris – VIDEO
  • Trucul prin care românii pot să ajungă să păcălească automatele sistemului de reciclare și să ia bani şi pe sticle care nu sunt în program
  • UPDATE. Informații noi despre starea lui Florin Piersic/„Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore”
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Amiralul Horatio Nelson are de gând să elibereze Crimeea în doi timpi și trei mișcări
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version