Cauta

VIN BANII! MILIARDE băgate în AUR, din ianuarie!

Simion nu va mai îmbrăca nici ia, nici hanoracul, ci doar costumul negru masonic

Nici măcar dacă ar fi strigat prin vestiarele Superligii, ca fotbaliștii, ”Să vină banii, Să vină banii/ La băieți”, AUR-iștii nu ar fi putut primi o veste mai bună ”de la Moșu”!

Pentru că, ei bine, cel puțin pentru adevărații băieți deștepți ai sistemului, adevărata ”veste minunată” a acestui sfârșit de an nu este că România va intra fie și parțial în Spațiul Schengen. Și nici că pensiile și salariile vor fi mărite!

O, ce Veste Minunată!

Ci doar că, începând cu chiar luna ianuarie a nebunului an electoral 2024, Alianța pentru Unirea Românilor nu va mai fi ”partidul săracilor”! Ci al miliardarilor! Bineînțeles, nu ne referim aici la tot mai întinsa – și cu atât mai puțin omogena – masă electorală. Ci la adevărații strategi ai trecerii României la ”curentul suveranist” despre care există analize informative tot mai convingătoare că ar urma ”să măture” o bună parte din întreaga Europă la anul.

Nu va mai fi nevoit să numere banii de la nuntă

Astfel că, tot acest ”puhoi” de electorat naționalist va fi minuțios ”canalizat” prin constituirea a tot felul de ”baraje”! Fie ele ideologice, politice sau financiare…

Oricum, informația seacă este că, începând cu luna ianuarie a anului 2024, în Alianța pentru Unirea Românilor vor fi ”pompate” sume absolut halucinante.”Majorarea de capital” urmând a fi una la care Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal sau ce o mai rămâne din USR după ce Dacian Julien Cioloș își va lua partidul înapoi nici măcar nu visează!

Gata cu ”mocangeala”

Cel puțin deocamdată nu a sosit momentul operativ pentru a putea fi dezvăluită cu exactitate și sursa miliardelor ce urmează a fi ”pompate”, sub diverse forme, în viitoarea campanie a AUR. Cert fiind doar că, din ianuarie vor intra primele tranșe.

AUR iștii lui Simion scapă de mocangeala hotelurilor lui Murad

O altă veste bună pentru principalii beneficiari ai acestei complexe operațiuni de ”aport valutar” fiind că astfel cel puțin AUR va scăpa de ”mocangeala” în care, încet, dar sigur, o împingea deja ”achiziția” Mohammad Murad.

Astfel putând fi evitate și situații cel puțin halucinante pentru patrioții de bună credință sau cei de fațadă, care începuseră să primească deja invitații ”rușinoase” de genul celei pe care astăzi uite că o dezvăluim. Că doar a trecut tradiționala ”Liniște” a Crăciunului…

”INVITAȚIE

Alianța pentru Unirea Românilor organizează vineri, începând cu ora 11.00, la Sala Unirii din Parlamentul României, evenimentul de lansare a Organizației Oamenilor de Afaceri.

Acest demers al AUR marchează un pas important în direcția susținerii dezvoltării capitalului românesc. AUR își propune să devină un aliat de nădejde pentru mediul de afaceri din România, oferind soluții concrete și eficiente pentru provocările cu care se confruntă antreprenorii.

Soros și Schwab principalii finanțatori ai globaliștilor

Ne dorim să participe la lucrările conferinței și să își aducă aportul la declarația finală care va fi lansată cu această ocazie, nu doar membrii AUR, ci și antreprenori care nu fac parte din formațiune. Evenimentul va fi structurat pe următoarele direcții de lucru : Producție, Turism, Agricultură, Construcții, Servicii, IT și altele.

Organizația Oamenilor de Afaceri din AUR va funcționa ca un catalizator pentru dezvoltarea economică a României, promovând politici care favorizează investițiile, inovația și creșterea economică durabilă. De asemenea, organizația va avea un rol activ în elaborarea de propuneri legislative care să stimuleze mediul de afaceri.

Va putea schimba prăfuita echipă de propagandă

AUR își propune să creeze un cadru favorabil pentru dezvoltarea afacerilor, să stimuleze antreprenoriatul și să protejeze interesele oamenilor de afaceri români. Prin această inițiativă, partidul își reafirmă angajamentul de a contribui la dezvoltarea economică a României și de a susține capitalul românesc.

Prin lansarea Organizației Oamenilor de Afaceri, AUR își propune să devină un partener de încredere pentru oamenii de afaceri din România.

AUR invită toți oamenii de afaceri să se alăture acestui demers și să contribuie la construirea unui mediu de afaceri puternic și competitiv.

Cu speranța că ne veți onora cu participarea,

George Simion,

Președinte Alianța pentru Unirea Românilor.

Informații Suplimentare

Dress code: ținută Business

Participanții, care vor dori să rămână în București vineri spre sâmbătă, vor avea camere la Hotel Phoenicia, oferite de organizatori.”

Și uite cum ”ditamai oamenii de afaceri” delegați au putut beneficia de tradiționala ospitalitate a noului lider AUR, Mohammad Murad. Conștienți sau nu că astfel nu vor face decât să îi completeze acestuia  oricum impresionantul ”insectar” de ”trofee” politice. Ca și albumele foto, bineînțeles…

Raportul care dă fiori!

Acum, pare că ultima ”misiune imposibilă” a AUR este să o convingă pe tot mai ”zburdalnica” renegată Diana Șoșoacă să nu candideze la Președinție. Pentru a nu pune astfel în pericol ”blatul” negociat cu independentul Mircea Geoană pentru cel de al doilea tur prezidențial.

O va convinge noul Zelenski pe Șoșoacă să nu mai candideze

Pentru că altfel, cel puțin la europarlamentare, AUR va defila! Mai ales dacă se confirmă că ”prețul corect” pe care AUR îl va putea achita pentru ”cumpărarea” unui lider zonal care vrea să își securizeze mandatul este de nu mai puțin de 500.000 de lei! Și chiar dacă între timp George Simion va renunța cu totul la ia tradițională sau la hanoracele de ultras și va îmbrăca ”costumul masonic”, după modelul campaniei lui Zelenski.

Însă dacă suveraniștii uite că se mișcă și în România, nici progresiștii nu stau cu mâinile în sân. Un raport informativ care dă fiori susținătorilor proiectului de țară AUR insistând că și finanțatorii globalismului vor ”sparge pușculița” în perioada următoare…

”La nivelul întregii Europe, serviciile de informații au înțeles ascensiunea partidelor suveraniste și s-au constituit grupuri operative care au ca target liderii acestor partide, grupuri pentru a le compromite prin mijloace specifice. Fondurile respectivelor operațiuni sunt puse la dispoziție de către Klaus Schwab și George Soros. În final, aceste manevre cu efecte duble scontate vor fi scoase la iveală prin intermediul trusturilor de presă controlate de cei doi, dacă liderii vizați nu se vor pleca în fața manevrelor pentru a fi linșați mediatic. Fondurile respective își au „sorgintea rusă” doar prin jocul operativ făcut, în realitate fondurile provenind de la ONG-urile controlate de Soros și Schwab”.

Deci este care pe care! Și pe bani mai mulți ca niciodată!

Ultimele stiri

  • Au votat Legea offshore pentru eoliene și acum cer protecția ecosistemului marin
  • Prețul petrolului, la cheremul bancherilor centrali?
  • Libertatea de exprimare, noua afacere a lui Elon Musk?
  • Românii, obligați de UE să ia credite ipotecare pentru reabilitarea energetică a locuințelor
  • FCSB a luat titlul, performanța mai așteaptă
  • România, ţara pensiilor speciale. Cine sunt românii care beneficiază de aceste legi „cu dedicaţie”
  • Sudul Global, noul front al competiției geoeconomice dintre China și UE
  • Mașini mai puternice – mai multe accidente. Dacia face excepție de la regulă
  • O poveste cu sex și mită. „Fat Leonard”, escrocul pe care amiralii americani îl numeau frate
  • Reconquista americană în Africa de Nord
  • Exit mobile version