Cauta

ULTIMA ORĂ! Șeful Jandarmeriei, băgat în Consiliul Militar!

Se strânge ”lațul” în jurul șefului IGJR

Iată că deși procurorii anticorupție, procurorii militari și Direcția Generală de Audit Intern din cadrul MAI lucrează cu celeritate la dosarele care îl privesc pe inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Bogdan Enescu tocmai ce este băgat până peste gât în ultimul său Consiliu Militar! Unul pe care îl organizează ”cu jacpa” tocmai la această oră, chiar sub nasul ministrului Marcel Vela, așteptat la rândul său să descindă în orele următoare la Băneasa.

Iar disperarea ”Motanului” Enescu de a forța ”mazilirea” subordonaților incomozi este dată de faptul că în zilele următoare pe numele acestuia vor fi depuse noi plângeri penale, care se adaugă deja celor existente. Ca și faptului că astfel Enescu încearcă să își țină promisiunea făcută ”doamnei specialist” lt.col. Dana Scrieciu de a-i oferi drept posibilă recompensă pentru loialitatea sa funcția de șef Serviciu Psihologie la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București. Chiar dacă pentru aceasta șeful Jandarmeriei a fost nevoit să recurgă la o serie de abuzuri sistematice și persistente, încercând înlăturarea din funcție, sub orice formă, a actualei titulare Ioana Dragomir.

”Totul pentru Dana”!

Cea care chiar la această oră este ”judecată” la ordinul expres al colonelului Enescu, deși trimiterea sa în Consiliul de Onoare al IGJR încalcă prevederile legale, membrii Consiliului neavând competența materială să analizeze posibilele fapte ale actualei șefe a Serviciului Psihologie din DGJMB. Numai că, deși Ioana Dragomir a invocat acest aspect printr-o sesizare scrisă, membrii Consiliului ar fi invocat un ordin personal al inspectorului general Bogdan Enescu! Cel care odată declanșată operațiunea ”Totul pentru Dana” tocmai ce a pus anchetatorii pe o nouă pistă.

Mai ales că la prima ședință a Consiliului de Onoare membrii Biroului de Psihologie au refuzat să părăsească sala în ciuda solicitărilor exprese, susținând că sunt ”invitați”. Ceea ce se întâmplă și la această oră, când ”beneficiara finală” a acțiunii colonelului Enescu continuă să asigure ”acuzarea” în sala Consiliului de Onoare. De menționat și că trimiterea șefei Serviciu Psihologie în Consiliu a fost făcută în urma unei cercetări disciplinare prelabile dispuse tot de colonelul Enescu și de către o comisie tot din cadrul IGJR.

Mai mult, referitor la cercetarea disciplinară a Ioanei Dragomir, Corpul de control al premierului s-a pronunțat într-o notă de constatare că aceasta  fost făcută cu încălcarea legii și deci nulă! Numai că acum se va verifica și cum șeful IGJR a ținut această notă de constatatre ”ascunsă” în birou și a scos-o doar când i-a fost solicitată. Și uite cum Enescu încearcă să-și onoreze ultimele promisiuni printr-un ”circ” de Consiliu de Onoare făcut în baza unei propuneri semnate de ”loialul” Tudoran de la Resurse Umane, cel  care face parte și din Consiliu!

Oricum, vom reveni cu amănunte incendiare despre ce lider al statului român a fost tras de colonelul Bogdan ”Mîțu” Enescu în ancheta sa, după ce s-a lăudat cu protecția acestuia!

Ultimele stiri

  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 aprilie 2024 – Trebuie să fiţi diplomaţi
  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Exit mobile version