Cauta

ULTIMA ORĂ! MAI, dat lui Dragoș Tudorache!

”Se cere cu orice preț MAI-ul pentru Dragoș Tudorache” titram ”lovitura” din 11 noiembrie anul trecut. Atunci când dezvăluiam și că ” e șoc și groază la vârful Partidului Național Liberal, după ce liderii USR – PLUS au transmis oamenilor președintelui că Iohannis va mai pupa Guvernul Meu doar dacă alianța contra naturii le va da nici mai mult nici mai puțin decât portofoliul Internelor pentru Dragoș Tudorache”!

Cioloș vrea să spele rușinea Voiculescu

Iar după cinci luni de zile, această informație este mai de actualitate decât oricând! Pentru că informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că Dacian Cioloș forțează trecerea Ministerului Afacerilor Interne la USR – PLUS. De fapt, direct la omul său de încredere, Dragoș Tudorache, fostul distrugător al DGIPI! Acesta fiind ”prețul corect” cerut de Dacian Cioloș atât co-președintelui Dan Barna, cât și premierului Florin Cîțu și chiar șefului statului pentru a accepta mazilirea ministrului PLUS, Vlad Voiculescu de la Sănătate!

Operațiunea ”Măgarul”!

Acum cinci luni, oamenii președintelui au putut scăpa de asaltul dat la MAI pentru Dragoș Tudorache de-abia după ce am dezvăluit dedesubturile ”Operațiunii Măgarul”. Una clasificată încă, dar care a avut totuși efect. La fel ca și întrebarea retorică dacă și-o mai aduce aminte Tudorache de convorbirea cu Blaga… Că noi da! Ca și ofițerii care s-au aflat ”la căști” în dosarul ”Unchiul și Nepotul”, cel din care reieșea că nu doar chestorul Liviu Popa urma să fie sprijinit de către Vasile Blaga să revină în forță și să preia șefia Poliției Române, a DIPI sau funcția de secretar de stat. Pentru că, în convorbirile avute se pare chiar cu … Dragoș Tudorache, Vasile Blaga ar fi insistat și pentru alte persoane care să fie ”unse” la șefia unor structuri MAI.

După Irina Alexe Dragoș Tudorache închide cercul PLUS la MAI

Iar după cum a rămas totuși în ”Fonoteca DIPI” – cea pe care Tudorache se chinuie atât acum să pună mâna!- printre numele identificate se aflau cel al Alinei Rozica Oprea ca și secretar general adjunct al MAI, al lui Robert Vâță cel deja cu ”pedigri” SIE drept inspector general al Jandarmeriei și Irina Alexe pentru postul de secretar de stat însărcinat cu coordonarea prefecților. Ultima variantă fiind deja ”bifată” de Dacian Cioloș, deși cu o întârziere de aproape cinci ani. Astfel că liderii liberali, mai ales cei apropiați președintelui Iohannis, ar trebui să se replieze în cadrul ”negocierilor” de ultimă oră purtate cu un Dacian Cioloș cu totul scăpat de sub controlul iohanniștilor din sistem și să ceară de îndată dezgroparea ”scheleților” din 2016. Atât a stenogramei convorbirii purtate pentru impunerea Irinei Alexe drept secretar de stat. Dar și a solicitării aprobate din ianuarie 2016 a unei locuințe de serviciu dintr-o zonă selectă. Deși proaspăt instalat la Cancelaria premierului tehnocrat Dacian Cioloș, Dragoș Tudorache deținea un apartament în București. Sau, dacă logistica informativă îi ține, să se întoarcă în timpurile în care Dragoș Tudorache era judecător la Galați… Pentru că altfel, pentru a îl salva pe premierul Cîțu, s-ar putea produce fatala rocadă MAI – Sănătate solicitată insistent de Cioloș. Cu Tătaru revenit la MS. Și cu Tudorache revenit la MAI…

Ultimele stiri

  • VIDEO. A sunat la numărul unic de urgență, pentru a-i spune cineva „La multi ani”!/Ce a urmat e cu totul emoționant
  • Acţiunea prin care armata israeliană anunţă, practic, asaltul asupra zonei Rafa. 1,5 milioane de palestinieni trăiesc acolo!
  • Piedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”
  • Modificarea pe care o vor găsi călătorii ce tranzitează Gara de Nord
  • Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO
  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Exit mobile version