Cauta

SIE și DGPI, EXECUTATE de Iohannis!

Iohannis a împărțit și de 1 Decembrie parada în ”sistemul meu” și alții...

14 aprilie 2022… ”Forțele Speciale române, trimise de US Army în INFERNUL KHERSON”… Dezvăluirea ”NAȚIONAL” bazată pe unul dintre cele mai îngrijorătoare rapoarte contrainformative a ceea ce a mai rămas din ”lumea bună” de intelligence românească reușind să blocheze ”Planul Hodges”. Un plan de-a dreptul ”sinucigaș” nu doar pentru forțele noastre militare de elită, dar mai ales pentru interesele vitale geo-strategice ale Armatei Române!

29 noiembrie 2022… Iohannis nu a uitat că a fost nevoit să își încalce angajamentele internaționale asumate, ce este drept, pe persoană fizică… Și să nu mai ”șmenuiască” astfel, fără convocarea legală obligatorie a Consiliului Suprem de Apărare a Țării, autorizarea unui ”antrenament comun” cu forțele militare ucrainene. Unde…? Tocmai în Kherson, cea mai încercată zonă de război! Iar acum, cu toate că rușii s-au retras ordonat, ucrainenii au intrat ordonat în zonă și linia frontului a fost ”înghețată” ordonat, România reușind să evite astfel o capcană sinucigașă, Iohannis nu uită și nu iartă! Astfel că s-a răzbunat tocmai pe singura structură care a avertizat cu privire la acest pericol, dejucând planul GUR, serviciul ”umbrelor” ucrainene. Cum? Tăind cu pixul prezidențial toate numele ofițerilor ”externi” sub acoperire de pe lista de altfel ”fără număr” a avansărilor de 1 Decembrie…

”Umbra” lui Iohannis nu se poate încă întinde peste SIE!

Marș spre Crimeea!

Și mai frustrant fiind că ”ploaia de stele” care a căzut peste restul instituțiilor de forță – cu o singură excepție! – s-a abătut inclusiv asupra Direcției Generale de Informații a Armatei. Acolo unde chiar și noul șef s-a mai ales cu o stea de general! Și asta cu toate că tocmai DGIA, în ciuda atribuțiilor legale ce îi revenea a ”înghițit” fără să clipească ”broscoiul” GUR! Da, da, GUR! Nu GRU… GUR fiind Serviciul de Informații Militare al Armatei ucrainene. Structura omoloagă a DGIA fiind cel puțin la fel de ”neortodoxă” ca și GRU-ul rusesc. Astfel că, pentru internaționalizarea conflictului ucrainean prin atragerea unui stat membru NATO în ”ambuscada rusească”, GUR reușise să primească OK-ul american pentru ”sacrificarea” FOS din România pe ”altarul militar” din Kherson!

FOS au fost scoase din ”Infernul Kherson”!

Klaus Iohannis neavând nicio reacție atunci când înalți responsabili militari ai Pentagonului au transmis ”oferta de nerefuzat” ca Armata Română să constituie o forță navală militară comună cu Ucraina! Astfel că GUR, structura condusă de generalul Vadim Skibitsky reușind să ia din nou fața serviciilor secrete de la București, prin forțarea de a face ”agenda” spionajului românesc. Totul după ce SIE tocmai ce reușise să dejoace un nou plan murdar al GUR ucrainean, cel care înaintase oficial la OSCE – fără a informa însă și Bucureștiul! – un raport informativ despre ”iminenta invadare a României de către Federația Rusă”!

A urmat organizarea de către GUR, sub ”înaltul patronaj” american, al unui așa – numit ”Forum de Securitate de la Lvov”. Acolo unde servilismul DGIA a dus la prezența, din partea României, a doar doi participanți. Iulian Chifu, actual consilier pe probleme de securitate al premierului Ciucă și generalul ”globalist” de brigadă Mircea Mîndrescu, nimeni altul decât ”mascota” propagandei operative a emisiunilor cu analiști militari. Cei doi ”reprezentanți ai României” aplaudând ”Planul Hodges” de organizare a ”unui exercițiu militar comun în care trupele NATO pleacă de la o bază din România, trec prin Republica Moldova și ajung în Ucraina”!

În paralel cu un alt ”exercițiu comun”, de această dată doar româno – ucrainean, prin care trupele de elită românești ale FOS să efectueze ”manevre prelungite la marginea Crimeii, în Regiunea Kherson”.

Blinken a băut după Rutte!

Umilit de Blinken, Aurescu a dat vina pe… Vlase!

Iar prin răzbunarea din 29 noiembrie, Klaus Iohannis nu a făcut decât să își demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, ”anvergura de bărbat de stat”. Singura justificare omenească pentru gestul prezidențial fiind vestea proastă primită de acesta, de la Bogdan Aurescu, cu doar câteva ore înainte… Atunci când ministrul de Externe l-a informat că secretarul de stat Anton Blinken nici nu vrea să audă de ”îndulcirea” refuzului de a declanșa procedurizarea renunțării la vize pentru români printr-o banală declarație de câteva cuvinte. Așa că Bogdan Aurescu a trebuit să își ”asume” acest nou eșec al ultimului mandat al lui Klaus Iohannis, declarând public că românii sunt de vină pentru că nu știu să completeze cererile pentru vize! Și că, drept urmare, ” în ceea ce privește vizele am convenit că rata de refuz nu ține de eforturile instituționale, ci ține de cei care aplică pentru aceste vize(…) Am convenit să demarăm cât mai rapid, așa cum am discutat la începutul anului, o campanie de informare cu privire la condițiile care trebuie îndeplinite de cei care aplică pentru vize”.

Vizele sunt doar pentru ”căței”…

Iar profitând de nemulțumirea oricum personală a ”Marelui Alb” față de tot mai ”incontrolabilul” SIE, dar și pentru a își salva din nou propria piele fără a își asuma acest refuz rușinos, Aurescu a făcut ceea ce știe el mai bine! Aruncând ”Viza moartă” în ”ograda” SIE și spunându-i lui Iohannis ceea ce de altfel acesta de-abia aștepta să audă: ”Vlase este de vină”!

Bode, ai habar cât stau românii la ”frontiera comună” cu Ungaria?

Model urmat copy-paste, mai ceva ca în lucrarea de doctorat, de omologul lui Aurescu de la Interne. Pentru că, după ce reprezentanții premierului olandez Rutte au refuzat să ”îndulcească” barem printr-o declarație ”decizia dinainte anunțată” pentru 8 decembrie, Bode a ”turnat” și el la generalul Oprișor că propriile structuri informative sunt de vină dacă nu intrăm în Schengen!

Oare ce o face generalul Oprișor cu atâtea ”sifoane” lângă el…?

 

 

Ultimele stiri

  • Un nou teren de recrutare pentru ISIS. Unde prosperă jihadismul
  • Tinerii europeni șterg pe jos cu Green Deal
  • Capacul enervant. UE a stricat sticlele din plastic
  • Inflația nu se lasă doborâtă. “Gardienii euro”, deranjați de creșterea salariilor
  • Aurora boreală și/sau geopolitică
  • Nicușor și ligheanul
  • Scumpirea detergenților, în vizorul premierului. Urmează o anchetă
  • Patru oi au fost înscrise la o școală, în Franța. Motivul din spatele demersului ieșit din tipare
  • Ciolacu, anunț de ultimă oră: „Am reușit să scădem inflația la 5.9% în aprilie, aproape la jumătate față de nivelul înregistrat la…”
  • Dezastru în urma prăbușirii unui panou publicitar: 12 morți și zeci de răniți, în India/Imagini dramatice – VIDEO
  • Exit mobile version