AcasăDezvaluiriAncheteForțele Speciale române, trimise de US Army în ”Infernul Kherson”!

Forțele Speciale române, trimise de US Army în ”Infernul Kherson”!

Scoatem la iveală noi amănunte cu privire la ”jocul dublu” făcut de structura de Informații Militare a Armatei Române în ceea ce privește războiul din Ucraina. Cu precizarea de la bun început că doar ”tupeul” unor ofițeri de intelligence cu adevărat patrioți a făcut ca Forțele Speciale ale Armatei – FOS să nu fie prinse în ”Capcana GUR” de pe prima linie a frontului!

Asta le aștepta pe Forțele Speciale FOS în Kherson

Da, GUR… Nu GRU… GUR – Serviciul de Informații Militare al Armatei Ucrainene. Structura omoloagă a Direcției Generale de Informații a Armatei de la noi fiind deja cel puțin la fel de ”neortodoxă” ca și GRU-ul rusesc. Astfel că, pentru internaționalizarea conflictului ucrainean prin atragerea unui stat membru NATO în ”ambuscada rusească”, GUR reușise să primească sprijinul american pentru ”sacrificarea” FOS din România!

Planul Hodges

Klaus Iohannis nu a vut nicio reacție atunci când înalți responsabili militari ai Pentagonului au transmis ”oferta de nerefuzat” ca Armata Română să constituie o forță navală militară comună cu Forțele Navale Ucrainene. În scopul declarat al ”contracarării prezenței militare ruse în Marea Neagră”. Ideea fiind de fapt a GUR. Astfel că structura comandată de Vadim Skibitsky a reușit să ia din nou prin surprindere serviciile secrete românești, prin forțarea de a face ”agenda” spionajului românesc. Astfel că, înainte de debutul invaziei din Ucraina, GUR ucrainean a înaintat oficial OSCE un raport informativ despre ”iminenta invadare a României de către Rusia”!!! Dar fără a informa și Bucureștiul! După care același GUR a organizat cu sprijin american un așa-numit ”Forum de Securitate de la Lvov”.

Generalul Mîndrescu a fost la Lvov la prezentarea planului generalul Hodges

Acolo unde, în loc să le ceară ”colegilor” de la GUR să nu mai vorbească în numele său, DGIA a afișat același servilism deja periculos pentru securitatea națională. Și uite cum singurii reprezentanți ai României la ”Forumul de la Lvov”, fostul consilier prezidențial Iulian Chifu și ”generalul de brigadă Mircea Mîndrescu, președintele Comitetului Academic Executiv al Colegiului European de Securitate și Apărare EAB – ESDC” au ascultat entuziasmați ”Planul Hodges”. Spus chiar din gura fostului șef a forțelor americane în Europa, generalul Ben Hodges, devenit o adevărată ”portavoce” a GUR-ului ucrainean. Și care a bătut cu pumnul în masă că vrea să ”vadă un exercițiu în care trupele NATO pleacă de la o bază din România, trec prin Republica Moldova și ajung în Ucraina”!

Marș către Crimeea!

Mai mult chiar, partea americană a încurajat un ”exercițiu comun” româno – ucrainean cu trupele Kievului staționate ”pentru manevre prelungite” la marginea Crimeii. În Regiunea Kherson. Numai că singura structură contrainformativă care mai contează în ”Colonia România” a tras suficient de timp pentru ca trupele FOS ale Armatei Române să nu mai fie trimise pentru ”manevre prelungite” în regiunea Kherson. Adică exacta locația care, după ce Putin a mutat primul militar, a devenit ”Infernul Kherson”.

author avatar
Catalin Tache
38.621 afisari

68 COMENTARII

  1. Acest Hodges este un pensionar cu idei idioate și ar trebui verificat căti militari americani au murit aiurea prin lume din cauza ordinelor lui. Normal ar trebui dus urgent la psihiatru. Armata americana este de alta părere, după cum se desfășoară conflictul. A nu se confunda cu interesele samsarilor americani de armament.După gargara amerlocilor de cât timp se duc lupte în Ucraina este clar ca au o înțelegere cu rusii sau știu ceva de care se tem cu adevărat. Numai cretinul de Zelenski nu înțelege nimic și provoacă atâta suferință ucrainenilor nevinovati. Și pe la noi sunt destui amerlocpupincuristi în stare sa arunce tara în acest infern.Totusi, după cum spune Tache, mai exista și comandanți care gândesc lucid. Cinste lor.

    • iti spun eu ce exista in Romania: sustinatori ai orcilor jegosi, violatori de copii, care se numesc rusi….ca tine si ca Tache

      • Băi, anonimule, noi știm că ești doar un amărât plătit de sistem; de sistemul ăla jegos, preș la picioarele noilor stăpâni. Știu că vă ofticați și chiar aveți motive: nu vă iese deloc trampa, poporul ăsta ține masiv cu rușii (după ce a identificat corect adevăratul inamic), rușii v-o dau peste bot de nu vă vedeți și se duce dracu’ noua ordine, poponangeala, exproprierea și toate demențele planificate. Acum, revenind, băi, anonimule …N-ai decât să arunci cu muci cât încă mai poți. Veți pierde pe toată linia. Ha, ha!

      • Bai idiotule, nu vezi ca amerlocii vor să-i facă pe romani carne de tun? Și când spun amerloci ma refer la gașca senilului de Bideu, ca nici americanii de rand nu vor sa mai moara pentru hoții ăia. Du-te și pupa-l in kur pe Zelenski, sclavul evreu al familiei Rothschild care lupta cu rusii pana la ultimul ucrainean. Idiotule, nu ești în stare sa vezi pe ce lume trăiești și ai ieșit și tu sa postezi. Din cauza unora ca tine Tara a ajuns în prăpastie, cretinule! Nu v – a trecut fobia de rusi ca v-au luat moșiile și le-au împărțit la săraci, ai? Sau ești vreun fiu de sluga fără șira spinării care cauți un kur amerloci de pupat? Cretinule!

      • Pentru tine Anonim 2022-04-14 23:12 23:12:29 , S-O FÙTI PE CÙRVA SI SIFILITICA DE MATA IN GURA SI TOTI ROMANII SA-SI BORASCA PÙLILE IN GURA TA SI A ZDRENTEI DE MATA SI A FAMILIEI TALE DE EXCREMENT

      • Pentru tine Anonim 2022-04-14 23:12 23:12:29 , S-O FÙTI PE CÙRVA SI SIFILITICA DE MATA IN GURA SI TOTI ROMANII SA-SI BORASCA PÙLILE IN GURA TA SI A ZDRENTEI DE MATA SI A FAMILIEI TALE DE EXCREMENT

    • hAnonimule: tie iti trebuie psihiatru sa fiii internat la Balaceanca! Ca esti dbitoc si iubitor de criminali de copii! Si mai mult s-ar putea sa fii un pedofil nesatisfacut! Tu si cu alti iubitori de putler (inclusiv autorul articolului) NU SUNTETI DECAT TARDATORI AI INTERESELOR NATIONALE SI NISTE CRIMINALI!

      • retardată-i ma-ta, fiu de cățea. te-a ținut mă-ta în burtă timp de nouă luni pe post de căcat.

    • Pentru tine Anonim 2022-04-14 23:12 23:12:29 , S-O FÙTI PE CÙRVA SI SIFILITICA DE MATA IN GURA SI TOTI ROMANII SA-SI BORASCA PÙLILE IN GURA TA SI A ZDRENTEI DE MATA SI A FAMILIEI TALE DE EXCREMENT

  2. Cred ca ne a iubit Dumnezeu, nu ca au fost cei de la vreo structura contrainformativa din România. La noi in servicii nu mai exista nici măcar unul care sa iubească România si acest popor, nu mai exista vreun patriot. Toti sunt vânduți diverselor servicii externe

    • ia da tu mai desteptule definitia de patriot ? ca s-ar putea sa murim prosti dupa o viata sub drapel….fmm de trol/orc !

      • Abramoviciul Te superi degeaba. Perceptia din exterior este cea prezentata de sandu Geamănu. Faptul ca pe ici pe colo cate un om din sistem isi face treaba, sau poate majoritatea, nu inseamna ca sefii care prelucreaza infomatiile si le utilizeaza cum cred ei mai sunt cu adevarat patrioti. Iar daca sistemul este acum patriot, cred ca ai dreptate ca trebuie schimbata definitia de PATRIOT.

          • În realitate il cheamă Vasilică Militrau, e din Bacău şi îşi zice şi Asociaţia Neamul Românesc sau „Militaru – Neamul Românesc“.

          • Simion a spus, de fapt, dar Vasilică M. se face că nu înţelege (sau chiar e praf):
            Ne faceţi pe noi, pe AUR, legionari şi antisemiţi, dar iată, eu sunt atacat de un legionar, care e Vasilică Militaru.
            Simion a vorbit ca un politician. A întors-o împotriva lui Vasilică ca la artele martiale.

  3. MAMELUCUL DOARME IN DEALUL COTROCENILOR !,NU CREDEAM CAND L-AM VOTAT CA UN NEAMT POATE DORMI IN PAPUCI SI ESTE IN STARE SA PICE INTR-O AMBUSCADA CA SI
    ULTIMUL RECRUT !.
    SERVICIILE SUNT DEMULT IN SERVICIUL CELOR CARE-I PLATESC LA NEGRU.
    JURAMANT, CREDINTA,DEMNITATE ,ONOARE MILITARA SUNT MOARTE ! SAU VANDUTE CU PRIMA OCAZIE.
    VAI DE EA TARA SI VAI DE NOI CEI CARE INCA N-AM PRIBEGIT !.

  4. TOTI ISI BAT JOC DE RO SI ROMANI ,NOI NU AVEM NICI O VALOARE IN OCHII LOR ( UE +ANGLIA F.PERICULOASA + USA LINIA ADMINISTRATIEI DEMOCRATE ,SI ALTII ).
    CRED CA NE SI SANTAJEAZA CUM AR FI DE EX. VECINATATILE NOASTRE ,UN FALIMENT DE TARA, BLOCARE DE INVESTITII ,CEVA PESTE PORCINE SI GRIPE AVIARE ,POATE SI
    FENOMENE CIMATERICE EXTREME ( VEZI TORNADA DE LA FETESTI , SECETA PRELUNGITA ,INUNDATII MASIVE, DE EX.) SI POATE SI CONTURI DE PRIN INSULE ALE UNORA !
    PT.EI SUNTEM DOAR CARNE TUN ,FOLOSINDU-NE DOAR PT.SCOPURILE LOR JEGOASE ,IAR NOI NU NE ALEGEM CU NIMIC ,NICI VORBA SA MODERNIZAM RO ,NUMAI ACAPARAREA
    BOGATIILOR SUBTERANE SI SUPRATERANE .DESI NE CONSIDERA O NATIE DE MANA A TREIA ,NU LE-A STRICAT SA FOLOSEASCA MANA DE LUCRU SI SPECIALISTII ROMANI!
    ZECI DE ANI AM FOST FAN AL DEMOCRATIEI OCCIDENTALE SI AL USA ,DAR CE ESTE ASTAZI MA LASA CU GURA CASCATA ,ASTIA NU MAI RESPECTA NIMIC ,PT EI NU EXISTA
    DUBLU CASTIG ,ESTE UN SINGUR WIN AL LOR ,NU SI NOI CU EI WIN ,WIN ! PRIN URMARE SPER CA TOTUSI DECIDENTII NOSTRI SA NU SE JOACE CU FOCUL SI SA SE LASE
    ANTRENATI IN ,,JOCURI” FOARTE PERICULOASE PT.EXISTENTA STATULUI ROMAN ,NE AJUNGE ACEL TRATAT TOXIC DIN 1997, (SEMNAT DE constantinescu cu ucraina, IMPINSI DE ,,MARELE” PRESEDINTE DEMOCRAT AL USA ,BIL CLINTON) SI RECENT ACEL TRATAT MILITAR SEMNAT CU UCRAINA ,DAR IN AFARA NATO.

    • de RO isi bat joc doar analfabetii ca tine bro, stai jos ca nu ti-a placut nici abecedarul, ca la istorie, geopolitica sau perceptia realitatii esti ca angajatorii tai…probabil ca astia platiti in ruble trebuie sa aiba si IQ-ul sub 50, pe langa aberatiile pe care le scrii, nici tastatura nu stii sa o folosesti…..

    • Tache, ti-am mai spus:
      Mitica Iliescu
      Gaby Naghi
      Ionel Marin
      trei KGB-isti jegosi….zilele astea reprezinta un moment bun sa se termine si cu conservele rusesti de pe aici, mai scapam de „patrioti” inculti si hoti si slugi la moscova

  5. Ce mai cauta Johannis, Hapau, Mandrescu la conducere ?
    Klaus Iohannis nu a vut nicio reacție atunci când înalți responsabili militari ai Pentagonului au transmis ”oferta de nerefuzat” ca Armata Română să constituie o forță navală militară comună cu Forțele Navale Ucrainene. În scopul declarat al ”contracarării prezenței militare ruse în Marea Neagră”. Ideea fiind de fapt a GUR. Astfel că structura comandată de Vadim Skibitsky a reușit să ia din nou prin surprindere serviciile secrete românești, prin forțarea de a face ”agenda” spionajului românesc.
    Suntem chiar idioti ? Sau doar cei care ne conduc ? Intreb retoric desigur, ce sa faci cu Dulapul Gol de minte din Cotroceni , care are reactii doar la Golf si schi , in rest e Tutankamon

  6. A ha ha, pai pe dulapul de la 3 Coceni il doare fix in schi si in tenis de faptul ca nazistii aia din Ukro-na-zia au vrut sa sacrifice niste structuri armate ale romanasilor !! Noroc cu aia care chiar au tras de timp, altfel ii faceau rusnacii aia salbatici de ii prindeau pe la Kherson !! Asa ca ramane cum s-a stabilit, scapa numai cine poate, restule numai propaganda nazista-globalista, dupa ce ca i-au bagat pe aia din Republica Rotschild la mijloc si o sa ii distruga bine de tot, acum tot cauta ca sa atraga si pe altii !! Vedeti ca Justin Parvu a prezis ca toate natiile care se vor baga ca muska in kakatul din Ukro-na-zia vor fi distrusi, totul va arde in jurul Roamaniei, asa ca vedeti-va de treaba, daca vreti sa va fie bine, lasati-l pe jidanul ala de Zelesnki sa isi distruga propriul popor de zei aka cimpanzei salbatici, oricum sunt pre multi 44 de milioane pe acolo, e de ajuns daca raman si 10 milioane, cam asta e planul aka solutia finala pentru ratatii aia salbatici !!

    • Băi Vlăduț. Amesteci profeții și profețiile. Asta cu arsul României de jur împrejur a scos-o Arsenie Boca și nu Justin Pârvu. Arsenie o avea pe Julieta Constantinescu iar Justin o avea Justina Bujor. De asta le ieșeau profețiile. Mai citește și tu, când ai timp.

    • Sfântul Lavrentie al Cernigovului a proorocit despre Ucraina și Rusia și a avertizat pe ucrainieni să fie credincioşi Patriarhiei de la Moscova şi să nu intre în niciun fel de schismă. Sfântul Lavrentie a prevăzut şi a ştiut dinainte totul. A prevăsut apariția călugărului Filaret, ucrainean autocefal, acum o mumie de 93 de ani, ce s-a numit cu ”binecuvântarea” occidentului, patriarhul Kievului. În orașul Kiev niciodată nu a fost patriarh. Patriarhii au trăit la Moscova.
      „Demonul va intra în ei şi cu o răutate satanica se vor năpusti împotriva credinţei şi a Bisericii Ortodoxe, dar vor avea un sfârşit infamant, iar urmaşii lor vor primi pedeapsa cerească de la Domnul şi Împăratul puterilor”. spune Sfântul Lavrentie.
      https://saccsiv.wordpress.com/2015/03/09/profetia-sfantului-lavrentie-de-cernigov-despre-kiev

      Iar pentru idiotii care batjocoresc sfințenia, să afle că dacă în lume există o lege lésemajesté ce pedepsește ca o pe o crimă ofensa adusă persoanei sau autorității unui suveran. CU ATÂT MAI MULT EXISTĂ O LEGE DIVINĂ CARE PEDEPSEȘTE PE BATJOCORITORUL SFINȚENIEI.
      ”Cine are minte să ia Aminte!”

      • ortodoxia e autocefala, fiecare natie cu patraiarhul ei, daca sunt natii diferite de ce sa fie loiala moscovei? daca moldovenii si-ar cere maine independenta de Roamnia si si-ar pune patriarh prorpiu si personal tot asa ar avea pretentia romanii ramasi in urma sa ramana sub patriarhia Bucurestiului?

  7. Americanii si toti natoistii primiti pe aici cu papica di caldurica sa stea la plapumioara si sa mearga romanii la infern ca vor tradatorii nostrii ca chifu asta fost basisit acum resapat care nu a facut nimic bun de cand e el prin sfere!!! Sa lupte ba occidentalii consolidati ca au intaietate la toate sa fie si la razboi!!

  8. Ăsta, din deal la prima bomba ne lasă are geamantanul făcut și pleacă urgent in Florida.
    Nu este țara lui și nu-l doare nimic, copii sunt bine așa că la va spune.

  9. -dumnule Tache ,manipulezi cu jumatati de adevar ,in spatiu si timp
    -daca sustinerile dumitale ar fi adevarate sunt sigur ca stii cum sa faci demonstratia
    ASA CA ……” lanseaza nucleara”

  10. Toti romanii au devenit slugi? Nu mai are nimeni coloana vertebrala? Toti au osteoporoza precum Nuti?

    • de spartani ai auzit? trebuiau sa-i mane cu biciul la femei dar la lupta faceau concurs care ajunge primul

  11. Toți acești generali pensionați, in frunte cu copilul de suflet „actual sef de trib PNL”, sunt acei „corifei militari” care in ultimii 20 de ani au creat cadrul legislativ pentru distrugerea pas cu pas a armatei României, aserviți unor interese de grup meschine, manipulând politicul și legea în numele unei restructurări și alinieri la standardele NATO (nici pe departe ….păstrând cu rigoare servilismul sovietic in structurile armatei și politico-interesele corupției financiare) și care acum debitează, pe posturile TV aservite și neștiutoare, tot felul de „tactici” si prezentări de armamente și muniții (despre care chiar nu au habar…nu pentru că nu au învățat despre ele ci pentru ca nu au călcat de 30 de ani pe la trupă)

  12. Trebuie sa „copiem” poziția Ungariei in raport cu Ucraina.Sa nu ne lasam atrasi in conflictul pe care îl au cu rusii.Ei,ucrainienii au interesul de a atrage un stat NATO in conflictul pe care-l au cu Rusia.Acest GUR,umblă cu prostii si dezinformari.Baietii nostri nu trebuie sa fie atrasi in obscurele lor interese, ale ucrainienilor.Vor sa scoată castanele din sobă cu mainile noastre…sa ne folosească.

  13. trimiteti-le macar niste tigai, brichete, cartile lu johannis, galeti samd pe eroul arahat chiar

  14. fortele speciale romane ar trebui sa se ocupe de dusmanii din interior aciuati prin casa populimii prin cotroceni victoria deconcentrate si alte posturi caldute plus clanurile gipsoide

  15. @ Bă, numai planuri aveți în cap, fi-r-ați ai dracu să fiți ! ‘ ? Probabil că Ceaușescu e de vină, ?

  16. & Și când vedeți că natura oferă exemplele atâtor specii care nu au nevoie de așa forme de organizare precum omul pentru a exista , a se organiza și a se reproduce, omul zis și „ființă inteligentă”, ! La ate specii nu funcționează „împrumutul”, ?

  17. Chifu e un gunoi ratat lingau de ameriolaci tinut in brate de scarba de la Adevarul si bolovanul de la 3 Coceni

  18. Multi tampiti pe aici!Arunca rusul de Tache o piatra si voi va aruncati in apa s-o cautati!Credeam ca romanul are un IQ mai mare dar m-am inselat!

  19. Inainte sa ma luati la injuraturi: ba baieti, pe moment sunteti la 35 de km de Rusia beligeranta, care va dori, binetinteles, sa-si alimenteze Insula Serpilor. din proximitate Pe banii mei de contribuabil ati ajuns in situatia in care o sa le carati cu Lancerele provizii la baza militara. Sa va aud atunci cu „orfanii si vaduvele”, ca la rusi nu merge asa. Nu era mai sanatos sa luptati mai departisor de granita, asa? Un exercitiu militar … o parada … Si de mine, si de voi era mai bine. Da’ n-ati avut viziune. Acu’ o sa aveti in curand in coasta un comandant rus, ca sa nu va imaginati ca-si da duhu’ regimul de la Kremlin pana nu ataca frontal NATO. N-are armata langa Finlanda, n-o are langa Bulgaria, n-o are langa Polonia. O are uite-aici la Marea Neagra si acuma si la 35 de km in larg de Dunare. Primele zile de razboi sunt cele mai intruzive. Cu cine o sa inceapa, stimata intelighentie? Ah, o sa fir GRU mai gratios decat GUR si Amercicanii, nu? Nope. O sa vrea acces la Dunare? Pai de ce sa se fi deranjat pana-n Crimea, ce e de cucerit la amarata aia de peninsula perpetuu saraca? Are doar valoare strategica. Pentru ce? Ca sa va cada voua in spate mai usor. O sa duca o politica de amenintare asa de scarboasa si indelungata („ciocanul rusesc” care bate persistent), incat o sa ajungeti sa se sature tot NATO de voi si sa va considere moneda de negociere. Nu s-o fi purtat GUR frumos, da’ sa vedeti ce-oti pati de la GRU. Anul asta scapati, dar in cativa ani de „ciocan rusesc” suteti negociabili, baieti! Eu am o meserie, emigrez. Voi n-aveti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger