Cauta

SERVICIILEEE! AICI DE CE NU MAI FILAȚI?

Gata, nu mai suntem singuri! Pentru că principalul nostru partener strategic a mai semnat un Parteneriat Strategic! Cu Papua Noua Guinee! Și tot în domeniul cooperării Apărării! 

Așa că, la o adică, după ce secretarul de stat american, Antony Blinken și prim-ministrul din Papua Noua Guinee, James Marape au semnat la Port Moresby pactul de Securitate militară, ar trebui să ne așteptăm că rușii se vor gândi de două ori înainte să ne mai atace cu rachetele de la Sevastopol. Cele care pot ”rade” Litoralul românesc în doar 42 de secunde, după cum arată mai mult decât îngrijorătoarea concluzie a unui raport contrainformativ al chiar Direcției Generale de Informații Militare. Altfel fiind greu de explicat lejeritatea cu care toate serviciile secrete românești – cu excepția de rigoare, bineînțeles – și-au retras echipele de monitorizare a ceea ce ar trebui să fie și astăzi, mai mult decât oricând, principalul ”punct fierbinte” de pe harta operativă a Capitalei României!

Ianuarie 2022: Baza GRU, băgată în filaj total!

Nu mai era decât fix o lună până la invazia dinainte anunțată din Ucraina și serviciile iohanniste dormeau pe ele, preocupate doar cu decontarea misiunilor fictive de filare a … spionilor ruși. Cei care, în schimb, ”colcăiau” chiar sub nasul lor! La o aruncătură de băț de chiar Palatul Victoria! Și între două ”garaje” acoperite a unora dintre cele mai importante servicii secrete.

Așa că, pe 23 ianuarie 2022, dezvăluiam ”locația” Bazei GRU din România! Aflată la intersecția dintre Șoseaua Pavel D. Kiseleff și strada Arhitect Ion Mincu.

Acolo unde ”omuleții verzi” ai temutei structuri externe a Informațiilor Militare rusești erau cazați în impozantul sediu înconjurat cu zid de piatră, gard electric, porți metalice acționate cu telecomandă strict din gheretele blindate din interior și cu un sistem tehnic de monitorizare absolut ”nebun”, camerele video fiind montate pe toate laturile impozantului domeniu, din metru în metru!

Ce este drept, în mod oficial, clădirea care pare mai mult dărăpănată și duce ca arhitectură spre Hotelul ”Triumf” din apropiere, ar găzdui ”rudele personalului neesențial” – deci fără statut diplomatic !- atunci când acestea și-ar vizita apropiații instalatori, electricieni, șoferi…

Numai că, un raport contrainformativ din 21 ianuarie 2022 identifica o activitate fără precedent în această ”anexă locativă” a Ambasadei Federației Ruse la București. Cu luminile aprinse la toate camerele de la etajele superioare, acolo unde erau cazate ”rudele personalului tehnic”.

O posibilă explicație fiind regăsită tot în raportul contrainformativ intrat în posesia noastră. Și anume o foarte posibilă ”schimbare a liniilor” la nivelul rezidențelor rusești din statele considerate ”ostile” Moscovei. Totul după ce, cu doar câteva zile înainte, altfel atât de orgoliosul șef al SVR- SIE rusesc- Serghei Naryshkin acceptase predarea ”butoanelor operative” către agenții acoperiți ai rivalului de moarte, GRU!

Astfel că, în ultima decadă a lunii ianuarie a anului trecut, tocmai ce în ”sediul fortăreață” dintr-una din cele mai exclusiviste zone ale Capitalei se instalau ofițerii de informații militare, preluând noua bază GRU din România.

Iar dezvăluirea noastră și-a atins scopul, serviciile românești sărind ca arse și luând, în cele din urmă, măsurile contrainformative care se impuneau. Astfel că, peste doar o lună, invazia din februarie nu i-a mai prins chiar cu ”chiloții în vine”…

”Casieria FSB” de la Unirii

Așa cum s-a întâmplat atunci când ”Casieria” FSB aflată ”la vedere”, în plin Centru al Capitalei, la Piața Unirii, a funcționat bine merci, vreme îndelungată… Mult prea ”flexatele” noastre structuri informative nefiind în stare să dibuiască scara de bloc în care agenții de influență ai Moscovei intrau ziua în amiaza mare, pentru a își ridica stipendiile. Iar după ce ”lovitura” în care documentam această ”rezidență financiară” i-a ”pălit” în plin, mai – marii serviciilor s-au lamentat că nu prea aveau cum să se dumirească! Pentru că în proximitatea ”Casieriei FSB” se afla și Ambasada Israelului la București! Și ei unii, chipurile nu ar fi vrut ”să deranjeze” pe nimeni…

Și americanii au schimbat liniile…

Numai că, după peste un an de zile în care ”obiectivul zero” a fost documentat așa cum de altfel se și cade, zona de acoperire a fost părăsită! Și este pustie! Astfel că, de câteva zile bune, perimetrul aflat între Kiseleff și Aviatorilor este pur și simplu abandonat!

În condițiile în care, totuși, nici pacea între Moscova și Kiev nu a fost semnată și nici ”contraofensiva lui Zelenski” nu a reușit!

Astfel că, la această oră, nu mai stau în picioare decât două scenarii operative despre lipsa filajului la intersecția dintre Șoseaua Pavel D. Kiseleff și strada Arhitect Ion Mincu.

Primul ar fi că, după un an de zile, pur și simplu s-a dispus retragerea filajului, acoperiții fiind ”sictiriți” de lipsa de activitate și de prețurile singurei terase de lux din zonă, cea de peste drum! Ceea ce, cu siguranță, ar reprezenta o adevărată catastrofă!

Sau – ce bine ar fi să fie așa! – s-a predat comanda operativă noii echipe ”interarme” trimisă recent de peste Ocean. Hotelul ”Marriott” devenind un adevărat ”centru de comandă” format din zeci de ofițeri de informații americani, Unii considerați ”de top”!

Și uite cum astfel s-ar putea adeveri varianta de lucru din ”lovitura” titrată ”Alertă SIE: Podul Spionilor la București”!

Și în care dezvăluiam că există un ”Plan B” privind declanșarea de negocieri neoficiale la București, între ofițerii de legătură ai Agențiilor americane și ”ilegalii” celor rusești detașați la București…

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version