Cauta

Scandalul corvetelor: SUA se leapădă de DAMEN!

Continuăm seria dezvăluirilor cu privire la ”dedesubturile operative” ale campaniei de deturnare a construcției de corvete multirol de la Șantierul Naval Constanța către Șantierul DAMEN din Galați.

Generalul Savu de la Damen încă o înfrângere pe frontul corvetelor

Totul după ce chiar ieri avertizam că serviciul secret olandez de spionaj AIVD tratează România drept o ”colonie Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst”. ”Capul de pod” al olandezilor în România fiind reprezentat de Șantierul Naval din Galați al DAMEN. Companie condusă de generalul Gheorghe Savu, fostul șef al Direcției Generale de Informații a Armatei.

”Lovitură în cap” de la Pentagon

Astfel că propaganda operativă susținută inclusiv din fondurile operative ale serviciului secret al Ministerului Apărării Naționale s-a năpustit zilele trecute să trâmbițeze că dacă francezii de la Naval Group nu semnează ”contractul corvetelor” până la sfârșitul lunii aprilie, atunci DAMEN își ”menține oferta inițială”. Cea cu care de altfel a pierdut atât licitația internațională inițială, cât și toate celelalte dosare din instanțele de judecată. ”Încrederea oarbă” a companiei condusă în România de generalul Savu bazându-se pe faptul că ”prețul corect” ar rămâne același pentru piesele de navă. Și lăsând de înțeles că americanii ar agrea o colaborare pe acest subiect.

SUA nu pot trimite piesele de navă solicitate

Numai că, la doar o zi de la dezvăluirea ”jocurilor AIVD” în ”scandalul corvetelor” revenim cu informația confirmată că DAMEN a primit o adevărată ”lovitură în cap” tocmai din Statele Unite ale Americii. Confirmarea venind chiar de la Pentagon, de unde s-a informat că industria americană de armament nu poate livra la timp părțile de navă pentru DAMEN! Pentagonul convocând o întâlnire cu cei mai importanți producători americani de armament pentru a le solicita ”concentrarea capacității de producție pe comenzile pentru sprijinirea Ucrainei”. Așa că tocmai ce s-a ”fâsâit” încă o ”bombă” a ”Frăției DGIA – DAMEN”…

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version