AcasăDezvaluiriAncheteRomânia, Colonia Algemene Inlichtingen en Vei ligheidsdienst!

România, Colonia Algemene Inlichtingen en Vei ligheidsdienst!

Da, știu, ți se împleticește limba în gură când trebuie să pronunți denumirea oficială a serviciului secret olandez AIVD! Numai că demnitarii statului român, funcționarii guvernamentali și chiar ofițerii serviciilor de informații s-ar putea să fie nevoiți să o învețe pe de rost! Mult mai repede decât își închipuie! Pentru că ”tranziția” statului ”eșuat” român – vorba chiar șefului suprem Klaus Werner Iohannis – de la americani către francezi este pe cale de a fi deturnată de olandezi!

De aici conduce Rob Bertholee AIVD ul olandez

Astfel că guvernanții de la Haga nu doar că ne arată ce înseamnă ”să fii cu adevărat mafiot” ținându-ne în afara Schengen în ciuda asigurărilor, promisiunilor și rugăminților restului liderilor europeni, dar acum și-au pus în cap să ”închidă cercul”, la Constanța! Astfel că deși sfârșitul lunii aprilie este termenul limită pentru semnarea contractului corvetelor cu câștigătorul definitiv al licitației internaționale, Naval Group din Franța, statul român s-a pus din nou ”capră” în fața AIVD-ului olandez! Cu tot cu președintele Iohannis, premierul Ciucă, ministrul Apărării, Vasile Dâncu și toate serviciile de informații la un loc! Bașca structurile contrainformative ale acestora! Acestea fiind neputincioase în a încerca să provoace o reacție cât de umilă, dar barem oficială a statului român în fața acestui veritabil ”atac raider” al AIVD. Însă partida pare să fi fost pierdută încă din primele zile de după ”COLECTIV”, odată cu instalarea guvernului tehnocrat.

Bosînceanu se ferește ca de tămâie să semneze contractul

Atunci când niciun demnitar al statului român nu a îndrăznit barem să deschidă ”plicul galben” cu raportul privind prezența mai multor agenți AIVD în clubul bucureștean, înaintea ”inexplicabilului” incendiu criminal care a creat un ”val emoțional național” fără precedent de la Mineriade încoace!

KGB-ul olandez!

Astfel mai este cunoscut serviciul olandez de spionaj după instalarea în fruntea sa a ”coșmarului” Rob Bertholee! Cel care a transformat AIVD-ul olandez într-un jucător agresiv pe ”piața globală de intelligence”. Ofițerii acoperiți ai AIVD având inclusiv ”tupeul obraznic” de a strica ”jocurile” CIA, GRU, BND sau DGSE peste tot în lume, acolo unde Rob Bertholee a decis că ”primează interesele economice olandeze”! Iar de departe, din acest punct de vedere, obsesia olandeză numărul unu rămâne Portul Constanța! Cel care, odată cu intrarea României în Spațiul Schengen ar provoca daune financiare însemnate principalei ”porți maritime” de intrare a mărfurilor extracomunitare în Uniunea Europeană, Rotterdam. Așa că ”milogeala” de peste un deceniu dusă de statul român nu a înduioșat AIVD-ul olandez.

Generalul Savu vrea să mute construcția corvetelor de la Constanța la Galați

Acum însă olandezii vor să pună cu totul mâna pe Constanța, după ce italienii s-au ținut tare și au refuzat să le predea necondiționat ”managementul” Portului Napoli. După care olandezii au pierdut și Portul Pireu, în fața chinezilor. Iar cum nici Galațiul și cu atât mai puțin Mangalia nu sunt totuși Constanța, AIVD a declanșat un război total pentru preluarea prin intermediari a Portului și Șantierului Naval! Un prim scop fiind blocarea cu orice preț a semnării contractului corvetelor Naval Group ce ar urma să fie construite la Șantierul Naval Constanța. Și redirecționarea contractului către șantierele companiei olandeze DAMEN.

Generalul Savu, DGIA și DAMEN

Cu Insula Șerpilor aflată deja sub controlul Armatei Roșii și Marea Neagră aflată la doar o bătălie de transformare într-un ”lac rusesc”, prioritatea absolută a statului român ar fi trebuit să fie asigurarea barem a unei minime forțe de patrulare maritimă. Cel puțin până la crearea unei forțe proprii de reacție rapidă. Însă până și ministrul Apărării se ferește ca de tămâie să se interese de stadiul negocierilor pentru semnarea contractului corvetelor, ”domn profesor” preferând doar să calculeze ”AMR”-ul până la sfârșitul lui Aprilie. În timp ce, după ce au pierdut tot ce se putea pierde în justiție, în dosarele prin care totuși au tras de timp doi ani de zile, olandeziii de la DAMEN au dat drumul teribilei mașinării de propagandă la care actualul ei director Gheorghe Savu se pricepe de minune. Nu de alta, dar acesta este același Gheorghe Savu care a condus Direcția Generală de Informații a Armatei înainte de Marian Hăpău. Generalul ”cu Băsescu în suflet” aflat la conducerea serviciului secret al Ministerului Apărării și de acolo a sărit direct ”în barca” unei companii străine care vrea să semneze un contract de 4,2 miliarde euro cu… Ministerul Apărării! Acesta reușind remarcabila performanță de a îl convinge pe ”miliardarul sistemului” Gheorghe Bosînceanu să refuze semnarea contractului gata câștigat! Și implicit ”facturarea” câtorva zeci de milioane de euro, doar într-o primă fază! Bosînceanu, omul despre care se spune că îi ”spală banii lui Băsescu în Insulele Marshall” băgându-și capul în nisipul Ciprului, în timp ce pentru el vorbește doar Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.

Iar panica celor care cred că deja România nu este decât ”colonia” Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst și drept urmare nu este bine să supere ”stăpânul” AIVD a fost activată de o informație de ultimă oră. Cea că MApN ar putea beneficia de o ofertă chiar de nerefuzat! Și până la lansarea la apă a corvetelor multirol contractate, militarii Forțelor Navale să poată patrula în Marea Neagră la bordul a două nave franceze pe deplin operaționale și dotate cu rachete. Fregata antiaeriană ”Jean Bart” și fregata antisubmarin ”Latouche – Treville”. Cele care, după cum bine o știe și partea română, pot fi oricând deturnate din drumul spre Grecia și în maxim șase luni să fie puse în dispozitiv de luptă, pentru a apăra Litoralul Românesc! Cu o garanție de încă 20 de ani! Timp în care poate semnăm totuși și noi „contractul corvetelor”! Dacă ne lasă AIVD-ul olandez, bineînțeles…

author avatar
Catalin Tache
6.525 afisari

32 COMENTARII

    • Ma dau ” Roman ” si postez de pe spinarea calului de la statuia lui Suvorov …

    • De multe decenii Romania a fost alocata de NATO Olandei din punct de vadere informational. Va puteti imagina cate schelete ale politicienilor romani stau in dulapurile olandezilor. Asa ca prin mana „conducatorilor” nostri santajabili pot sa ne calareasca cum vor.

  1. Se dovedește ca economicul dictează direct politicului și indirect militarilor. Olandezii sunt cei mai mari investitori în România iar puterea lor economica din tara noastră este un instrument teribil de șantaj la adresa Statului roman. De-asta stau toți capra in fata burilor. Aici au condus înstrăinarea patrimoniului Statului prin privatizări frauduloase, unele direct în patrimoniul altor state. Aici au condus hoțiile și trădările securistilor care au parazitat și falimentat tot ce a fost profitabil în Ro pentru ca în final „soluția salvatoare” sa fie privatizarea obiectivelor economice devalizate. Iar romanii in toata perioada asta au dormit, au dat bir cu fugiții din tara sau au stat la telenovele turcești. Acum culeg ce au semănat. Tache, ma bucur ca nu ai uitat Colectivul și ai dat informația ca au fost și olandezii pe acolo. Sa scăpăm de hoții ăștia tot plapuma lui Ivan e nădejdea, ca singuri nu avem nici o sansa iar România va fi distrusa definitiv. Vorba lui nea Ilie Șerbănescu, dacă rămânem în UE, ne OMOARĂ!

  2. Gica , iar te dai zmeu in papusoi si cazi in gropi , te incurci in minciuni , citeste CURSDEGUVERNARE.RO , 6 OCTOMBRIE 2020 : ” CLASAMENTUL REAL AL CELOR MAI MARI INVESTITORI STRAINI DIN ROMANIA ( ultimii 30 de ani ). Olanda este abia pe locul 6 , la jumatatea Germaniei . Urmeaza in top Austria , Franta , Italia si SUA . Usor cu pianu pe scari , scoli vecinii …

    • Gică chiar e zmeu kostea,bagă la kap ,in schimb tu nu ești cine te dai.Mai bine i‐ai face o felatie lui Gică.

    • PAHONTULE,SA NE PUPI ÎN P LĂ DE ESCROC CORUPT SI TURNATOR CA PETROV.
      DGIA ESTE MULT PESTE SPP UL TAU PLIN DE SIFOANE.

  3. Romanistanul e demult colonie, nu de cand a zis dulapul de la 3 Coceni, e colonie de cel putin 10 ani !! Iar toti astia din gubern si din sparlament sunt niste tradatori de neam si de colonie esuata semi-bananiera, toti merita sa aiba cate un stalp pe Magheru !! Adica ei sa fie pe stalp, sa aiba ocazia sa isi faca un ultim selfie, de acolo, de la inaltime !! Hai, ca nu mai e mult si vine si Vara Foametei, apoi vine si Iarna Nucleara, ce mai, o sa fie numai distractie continua de acum incolo, speram ca sunteti cu totii pregatiti pentru Selectia Naturala ce urmeaza !! Asta e valabil si pentru tine, bai anonim, si pentru ratatii aia de postaci nazisti de draggy si mihnea de pe adevarul !! Acolo draggy mai nou e florian, ala e vaxxeroiul suprem de pe acel site de nazisti imputiti, ala sau e un sekurici imputit, sau e un bosketar digital care habar nu are pe ce lume traieste !! Ha ha ha 🙂

  4. Tot secretul colrctiv deci este ca in ziua anterioara a fost infestat de astia din aivd si au facut ei lucrarea cu napalm cu a declarat un soecialist ca a dus la arderea in scurt timp a trupurilor in minute , dupa care si au scos neomarxistii pe strazi , i a pus la putere si de atunci tot fura ca asta fac!! O sa li se umple gura sa vomite ca astia toti cred ca ei sunt dumnezei dar ei chiar vor primi ce merita de la El!!!!

  5. Ce incepe cu B si se termina cu ilderberg?Pai voi nu intelegeti ca totul merge in buzunarele lor????????????????STUPID PEOPLE voi nu aveti dreptul la nimic decat la o batista inutila ptr covid.asta e tara lui Papura voda vonderleyen.hai mars la munca pe bani de sandviciuri si ziceti mersi ca nu ati crapat.SaTraitiBine ha ha ha

  6. toti sint niste jigodii , dar olandezii au un plus la asta . daca intrebi un securist de virf gen coldea sau general vor spune ca ne comportam ca milogii pentru ca nu ne putem pune cu ei . intrebarea este daca-i asa de ce nu fac si ceilalti din jur asa , sa stea capra vb autorului ? ma refer la polonia , ungaria , cehia , etc eu cred ca sint puturosi dar nici nu-i duce capul la altceva , adica sint slabi , neperformanti .

  7. Colonia Romania este ca o t… de la bordel; o calaresc toti, in conditiile in care nu are cine sa-i ia apararea. ” Bravii” nostri guvernanti sunt de fapt pestii….

  8. La cum au evoluat lucrurile si la cum evoluează,Romanica noastră scumpă si frumoasă pare a fi ca un sat fara caini.Occidentalii fac ce vor si cand vor,oare ne vom trezi la realitate sa luam atitudine sa ne vedem si noi de interesul nostru?
    Suntem buni doar pentru forța de muncă si ca piața de desfacere pentru produsele lor mai slab calitative si uneori expirate.
    Oare le pasă cat de cat de poporul nostru?

  9. DUMNEZEU NU SUFERĂ MÂNDRIA !!!
    Există o vorbă mândră și bășcălioasă la adresa lui Dumnezeu în țărișoara asta: olandezii spun că; „Dumnezeu a creat Lumea și olandezii, Olanda”.
    Dar vizavi de asta există o previziune/proorocie nefastă despre țărișoara asta mândră care este si una din „porțile aurite ale iadului” care sună așa…
    „Duhul mării este pe peste ea și de unde a ieșit, acolo se va întoarce!”
    Adică sub ape! Și nu se va mai ridica în veci! Cei scăpați de cataclism se vor întoarce la Dumnezeu, se vor. încreștina…

  10. Acest general SAVU, când era șef la DGIA, a intervenit la CN ROMARM ca acesta să predea către Tiberiu Urdaresnu patron UTI, managementul programului de fabricatie a transportoarele blîndețe 8×8 SAUR3. A declarat că UTI e firma DGIA. Un ne tot, sa spuna așa ceva din poziția de mare sef. CN ROMARM a fost eliminată din programul transportoarele de o gașcă de generali (Moraru, Gabi Oprea ministru MApN in acea vreme si inca câțiva de pe la logistică si de la planificare), combinatie cu secretarul de stat Stafie, cu fostul secretar de sta Lascu, dar si cu omul lui Badea, Călin Constantin, cel care a luat șpagă de la PIRANIA 5.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger