Cauta

Rares Bogdan nu maraie la Blaga!

Gata, deja Rares Bogdan a luat-o urat pe aratura inca de la inceputul campaniei electorale, de zici ca-i colega Denise Rifai dupa ocuparea tronsonului sau orar. Insa dincolo de primele sale derapaje  verbale, deja initiatii sistemului vad in debutul campaniei jurnalistului activist o mare grija de a nu-l supara cumva pe Vasile Blaga. Si asta pentru ca Rares Bogdan, dupa ce deja l-a incalecat pe Ludovic Orban, ajungand nesperat chiar si pentru el cap de lista al Partidului National Liberal stie foarte bine ca nu mai are de ce sa-i fie recunoscator acestuia. Si chiar ca-i poate zgaltai deja serios soclul de lider liberal.

In schimb cu totul altfel stau lucrurile cu Vasile Blaga. Cel care tine inca bine haturile inca teribilei masinarii de partid pedeliste din teritoriu, mai ales in Transilvania, acolo unde se si afla de fapt electoratul tinta al lui Rares Bogdan. Cel care la  lansarea nationala  de la Cluj Napoca nu s-a sfiit sa ceara insistent, de mai multe ori, ca ”ardelenii anti- PSD sa iasa la vot”, neglijand aproape total celelate provincii din afara Aliantei Vestului. Iar planul lui Rares Bogdan nu este doar pentru obtinerea locului de europarlamentar, ci unul cu bataie mult mai lunga, pentru alegerile locale de peste un an. Atunci cand, dupa cum spera camarila deja coagulata in spatele sau, liberalii sa poata ”zburda” in primariile si consiliile judetene si locale ale marilor orase din Ardeal, pe care sa le transforme astfel in adevarate ”hub”-uri financiare de la buget.

Are nevoie de primarii lui

Pana atunci insa, visurile de marire ale lui Rares Bogdan, cel care deja a negociat cu Klaus Iohannis postul de premier daca electoratul roman va schimba macazul la viitoarele alegeri trebuie sa treaca prin furcile caudine ale scrutinului de la sfarsitul lunii mai. Si cum Rares Bogdan orice este, dar nu si naiv, acesta nu-si face iluzii ca alte organizatii liberale ”autonome” precum cea  bucuresteana se vor da peste cap sa traga pentru el sau ca va putea face minuni de unul singur prin Oltenia sau Moldova. Asa ca are nevoie ca de aer de primarii ardeleni ai lui Blaga, cei care nu raspund decat la ordinele ”pe persoana fizica” ale ”Buldogului”. Ceea ce si explica de altfel de ce Rares Bogdan nu doar ca nu mai cere ”capul” lui Blaga, sa cum urla pe vremuri la Realitatea TV sau barem sa ”maraie” la acesta. Ci doar ”schelalaie” pe langa fostul co-presedinte al PNL, cu speranta ca ”falanga” pedelista a partidului il va dopta si ii va deschide larg portile municipiilor pe care le manageriaza. Atat de larg incat sa nu intre doar de unul singur, dar si impreuna cu afaceristii care sunt nedezlipiti de el, mai ales dupa ce a ajuns ”urmasul Bratienilor”…

Ultimele stiri

  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Afacerile care pun, de azi, lacătul pe uşă. Legea intră în vigoare!
  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Exit mobile version