Cauta

Puiu Popoviciu, executat de Pahontu!

Iata ca dezvaluirile „National” din data de 18 ianuarie cu privire la scoaterea SPP-ului din Palatul Victoria si decizia ministrilor din Cabinetul Dancila de a renunta la „sifoanele” Sectiunii a 3-a conduse de generalul Grigoroaia au ajuns astazi „breaking news”-uri si inca d’alea „in exclusivitate” pe la televiziuni. Ceea ce i-a facut pe reactivatii de serviciu din „insectarul” personal de jurnalisti si analisti ai generalului Pahontu, pe care acesta ii imparte frateste cu „Happy”  Marian Hapau de la DGIA sa se dea de ceasul mortii ca, vezi Doamne, om ca „Lucica” mai rar prin statul paralel, acesta fiind practic singurul personaj pozitiv care nu baga oameni nevinovati la puscarie.

Om de afaceri filat de oamenii sefului SPP

Iata insa ca suntem in posesia unor informatii cutremuratoare, care il indica tocmai pe seful Serviciului de Protectie si Paza ca fiind implicat in „executia” omului de afaceri Puiu Popoviciu. Iar motivul pentru care a recurs la aceasta operatiune strict ilegala in care a implicat  importante efective umane de la SDI-ul fostului lucrator al Securitatii ceausiste Costin Nedelea si pe acoperitii generalului Paunica, dar si cea mai performanta tehnica de filaj si interceptare este unul pur si simplu halucinant. Generalul Pahontu, care nu se mai afla in gratiile lui Traian Basescu dupa ce EBA ii daduse acestuia cu placa de snowboard in cap pe partia de la Predeal, mezina presedintelui plangandu-se de altfel zilnic taticului de „protectia excesiva” a sefului SPP a aflat de un ordin secret dat de seful statului. Pentru ca, la un sprit de pomina, Basescu le-a dat „azimutul” pe Puiu Popoviciu lui Gigi Becali si unui controversat om de afaceri din zona Vitan. Asa ca, pentru a se face util lui Basescu, Pahontu si-a oferit serviciile de „securist” voluntar, promitand ca-l va „executa” pe Puiu Popoivicu, ceea ce de altfel s-a si intamplat in cele din urma. Insa cu adevarat uluitor, dupa cum veti citi in continuare, este „armata” de sepepisti din structura largita de informatii pusa la dispozitia lui Pahontu in acest scop, ca si mijloacele logistice folosite pentru o operatiune de cea mai pura politie politica, constand in cele mai moderne masini din dotarea serviciului, tehnica de ultima ora si sedii secrete din zona centrala a Capitalei.

Raporta personal lui Basescu

Traian Basescu, in spatele operatiunii

Cum Gigi Becali si partenerul acestuia de jocuri de noroc pe sume uriase isi facusera deja treaba, asmutind procurorii impotriva omului de afaceri Puiu Popoviciu, care se incapatana sa nu cedeze presiunii privind renuntarea la imperiul imobiliar aflat in plina constructie in  zona de nord a Capitalei, alaturi de brand-uri mari ale comertului mondial, „vendetta” personala a lui Basescu cam batea pasul pe loc. Si atunci s-a ivit Pahontu, care ar fi promis ca poate relansa totul! Iar cum a primit acceptul fie si tacit al „jupanului”, structurile „paralele” de informatii  infiintate de Pahontu in cadrul SPP si coordonate direct de acestea au declansat una dintre cele mai halucinante actiuni de politie politica, care i-ar fi facut invidiosi pana si pe securistii ceausisti si careia i-a cazut victima omul de afaceri Puiu Popoviciu.

SDI, Securitatea lui Nedelea

Astfel, ca de obicei, Pahontu i-a asmutit pe cei implicati in dosar dar care refuzau sa depuna marturii mincinoase impotriva lui Popoviciu tocmai pe colegii sai din trupele de Securitate. Drept urmare, generalului Costin Nedelea, care a fost „pulanist”  ca si Pahontu in cadrul trupelor speciale de interventie i-ar fi fost incredintata misiunea secreta de a-i fila atat pe apropiatii omului de afaceri si pe miliardar, dar si profesori universitari si alte personalitati publice, pentru a se afla orice amanunt compromitator despre acestia, cu ajutorul carora sa se stranga neoficial surubul pentru a se obtine „deturnarea” martorilor. Si desi a fost folosit un numar impresionant de oameni pentru aceste scopuri pesonale, resursele fiind  practic „nelimitate” din moment ce in cadrul SPP au ajuns sa activeze cu 15 la suta mai multi ofiteri de informatii decat luptatori, „buldogul” Nedelea nu s-a dovedit la inaltimea misiunii incredintate.

„Acoperitii” lui Paunica !

Datele din filaj erau centralizate in sediul acoperit din Zona Unirii

Si de parca nu era de ajuns ca efectivele exagerat de mari ale structurii largite de informatii nu justifica incadrarea atator ofiteri folositi, de nenumarate ori, in scopuri de politie politica, precum in cazul Popoviciu, acestia nefiind folositi pentru protectia legala a demnitarilor, in „hora” securista Pahontu i-a bagat si pe „acoperitii” generalului Paunica. Cel care si-a folosit structura de „acoperiti” pentru a prelua din mers „tinta in miscare” Puiu Popoviciu. Iar in acest scop insusi Traian Basescu ar fi incuviintat achizitii halucinante de tehnica de filaj si de interceptare de ultima ora. Mai mult, oamenilor lui Paunica, dintre care, din pacate, unii au cedat psihic dupa ce au participat la astfel de operatiuni neautorizate oficial li s-au pus la dispozitie cele mai bengoase „colorate” din parcul auto al SPP, dar si sedii secrete de unde sa fie coordonata activitatea de filaj si strangere a datelor, precum cel de la Horoscop din zona Unirii.

La pachet cu judecatorul!

Iar in timp ce judecatorul cu care campul tactic l-a procopsit pe Puiu Popoviciu se dadea in limuzine aduse din SUA pe filiera dezvaluita de „National”, soarta miliardarului era ca si pecetluita, in urma marcajului strans executat de sedeistii lui Nedelea si de acoperitii lui Paunica la toti cei implicati in acest caz, de la suspecti si martori, pana la magistrati. Si daca pana acum deja au iesit la iveala amanunte incendiare, inclusiv din partea a nenumarati profesori universitari ai Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti care au recunoscut presiunea pusa asupra lor pentru a reclama un prejudiciu care nu exista, iata ca acum se strang probe nu doar despre cel care a comandat aceasta operatiune de politie politica, dar si despre cine a executat-o ! Tocmai „Sfantul” general Pahontu…

SSI, ultimul avertisment !

Iar cum securistii din jurul lui Pahontu l-au impiedicat pe acesta sa recurga singur la retragerea de onoare, de frica sa nu-si piarda ei privilegiile ilegale detinute, acum nu va mai fi loc de compromisuri. Lucru pe care ar trebui sa-l stie foarte bine atat, cel putin deocamdata, „no name” seful SSI, cat si generalul Sorin Diaconescu. Si anume ca daca vor atrage structura SSI in aceasta „troaca” ilegala, in care destinele unor „tinte” au fost frante de operatiuni de politie politica, atunci chiar ca nu mai au cum sa iasa curati din toata aceasta nebunie. Si ar fi pacat…

„Ii tinea borcanul…”

Udrea era trecuta „parleazul” la Cotroceni de sedeistii lui Nedelea

De remarcat si ca increderea avuta de Lucian Pahontu in generalul Costin Nedelea nu se datoreaza doar trecutului din trupele represive de Securitate ale celor doi, dar si faptului ca seful SSI era „baiatul bun la toate”, inclusiv atunci cand isi punea oamenii sa dea tururi in afara zidurilor Palatului Cotroceni, tarziu in noapte, cu cateva ore bune inainte ca Elena Udrea sa descinda acolo. De ajunsesera sa rada amar ofiterii obligati sa bage ore suplimentare pentru astfel de scopuri personale ca s–au antrenat atata vreme ca sa ajunga „sa tina borcanul…”.

Ultimele stiri

  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Exit mobile version