Cauta

Procurori sefi, goi la sauna SPP!

Cu mai mult de un an inainte dezvaluiam cum este ”Seful SPP conectat prin neveste la Republica Procurorilor”! Insistand asupra faptul ca Lucian Pahontu se joaca de-a Bruce Willis si se da ”greu de ucis” in sistem si pentru ca procurorii militari si superiorii acestora de la Parchetul General care instrumentau plangerile depuse impotriva acestuia sau anchete incendiare precum fraudarea jocului CAR nici macar nu stergeau praful de pe acestea. In schimb, sambetele sau serile tarziu, dupa orele 21.00 isi parcau masinile in curtea sediului SPP din Bulevardul Geniului, fara a fi opriti la punctul de control, disparand pentru cateva ore in piscina serviciului secret. Insa pentru personaje ca procurorul general Augustin Lazar sau alti capi din Parchetelor Militare sau CSM nu doar ca se securiza intreg perimetrul, dar se deschidea in schimb si discreta sauna VIP.

Procurorul general Augustin Lazar si seful Parchetelor Militare generalul Gigi Cosneanu impreuna la sauna pusa la dispozitie de Lucian Pahontu

Iar pentru a intelege de ce timp de peste un an de cand a fost ”documentata” aceasta ”fratie” a procurorilor de la sauna SPP nu a fost trimis niciun dosar in judecata, in ciuda ”mimarii” a sute de cadre este suficient de reamintit ce scriam pe 14.09.2017 : ”Cu nea Gusti la sauna VIP! Astfel ca tot SPP-ul ar trebui sa ne lamureasca de ce se inchide piscina ultramoderna de care dispune serviciul in anumite zile din wekend. Nu cumva ca sa se balaceasca procurorul general Augustin Lazar in voie, departe de ochii prostimii care se agita de mama focului pe problemele privind apararea independentei  justitiei? Desigur, poate ca nea Gusti este de inteles ca-i place nu doar sa bata apa singur in piscina SPP-ului, inchisa expres pentru el, dar si sa se rasfete apoi in sauna VIP, care se deschide doar pentru el, cu tot cu vestiarul VIP! Si, desigur, poate sa-i explice ministrului Justitiei ca asta nu are nicio legatura cu dosarele in care sunt vizati sefii SPP-ului! Ca doar asta este justitia statului paralel, una in care nevestele capilor procurorilor sunt angajate la cei anchetati iar procurorul general se bucura de niste favoritisme pe care poate doar Ceausestii le mai acceptau…” Si uite ca dupa atata vreme un magistrat militar de calibru nu doar ca a confirmat practic aceste dezvaluiri, dar intr-o iesire publica fara echivoc, chiar pe postul national de televiziune, judecatorul Constantin Udrea de la Curtea Militara de Apel Bucuresti il acuza pe chiar seful Sectiei Parchetelor Militare din PICCJ, generalul de brigada Gheorghe Cosneanu ca ” actioneaza furibund, uitand ca se stie ca se duce si face baie in piscina unui anume serviciu secret, impreuna cu altcineva, uitand ca se stie ca este implicat in anchetarea unor capi ai unui serviciu secret”.

Codrut Olaru intra cu BMW ul negru in sediul SPP din Bulevardul Geniului ca la el acasa

Culmea este insa ca, exasperati de seria de dezvaluiri din ”National” si de neputinta seseistilor colonelului Voroneanu Dumitru de a opri aceasta ”hemoragie de informatii” nici macar dupa ”incolonarea” la detectorul de minciuni, , mai ales acum, cand comisia parlamentara de control a intrat in paine, procurorii ”de casa” ai generalului Pahontu nu mai au incredere sa comunice intre ei nici macar in piscina, desi aceasta este strasnic pazita. Asa ca se retrag in sauna, ”ca baietii”, de teama sa nu fie vreun tradator chiar si printre ei si sa pice astfel pe tehnica, convinsi fiind ca sunt la randul lor ”documentati” de o alta structura contrainformativa!

Generalul Cosneanu, prins in piscina lui Pahontu!

Iar cu referire directa la protocoalele secrete care au ”paradit destine” si au distrus credibilitatea justitiei, colonelul Constantin Udrea are marele merit de a pune si inca public public degetul pe rana, cerand ”spargerea buboiului” de la parchetele militare : ”In prezent, cea mai nociva activitate in domeniul protocoalelor o are Sectia Parchetelor Militare, condusa din pacate de generalul Cosneanu Gheorghe. Eu am crezut ca la varsta si maturitatea pe care o are intelege nocivitatea acestor protocoale. N-a inteles-o deloc, actioneaza furibund, uitand ca se stie ca se duce si face baie in piscina unui anumit serviciu secret, impreuna cu altcineva; uitand ca se stie ca este implicat, de exemplu, in anchetarea unor capi ai unui serviciu secret, iar procurorii care lucreaza efectiv in acel caz sunt promovati de la judecatorie direct la Parchetul General dupa cazul respectiv.

Colonelul Constantin Udrea dezvaluiri explozive la TVR

Aceste chestiuni trebuie cunoscute…”. Iar marturia colonelului Udrea nu face decat sa intareasca dezvaluirile noastre despre ”baietestile” organizate de generalul Pahontu la piscina si sauna din sediul SPP. Acolo unde prea multi procurori cu functii si mai ales procurori militari, ca lista e mult mai lunga, au pus-o de o ”fratie” fara sortulete si chiar fara prosoape. Iar daca tot isi zburleste generalul ”Gigi” Cosneanu mustata ca nu iese la pensie ”ca se plictiseste”, in timp ce strange ”ca harciogul” venituri absolut exorbitante provenite din salariu, deconturi deplasari pentru naveta acasa la Timisoara, bani de chirie, diurne de nenumarate deplasari externe si poate doar Curtea de Conturi sa mai afle ce, poate va raporta totusi ministrului Justitiei, indiferent cine va fi acesta, cum de ”audierile” in dosarul CAR s-au rezumat la niste simple ”identificari” ale pagubitilor. Iar dosarul nu a plecat nici acum!

Frica de tehnica!

Cu toate ca se stie de ce! Dupa cum se stie si care sunt neveste celorlalti procurori militari angajate la SPP! Ca si de ce intra Codrut Olaru, eminenta cenusie a procurorilor din CSM cu BMW-ul negru serie 3 in incinta SPP fara a fi macar controlat. Si de ce vine Augustin Lazar pe Bulevardul Geniului sambata dimineata la ora 9.00, doar cu aghiotantul dupa el. Si mai ales cum mai comunica ramasitele statului paralel, prin intermediul soferilor detasati de la ”garajul fantoma” al SPP-ului, de care ne vom ocupa cat de curand, cu nume si prenume! Dar uite ca mai sunt si situatii extraordinare cand, stranie coincidenta, procurorii sefi facbaie impreuna si se retrag apoi la sauna SPP-ului. Iar singura varianta de lucru pentru care isi dau jos prosoapele ar putea fi doar cea ca se tem tot mai mult de ”documentarea” lor de o alta structura contrainformativa, apelandu-se astfel la masuri disperate de a evita ca vreunul dintre ei sa ”fure startul” cu niscai tehnica pe el care sa-l ajute sa sara in alta barca. Dar nici macar nuditatea nu-i va mai ajuta, dupa ce s-a reusit identificarea ”celor trei” pe care generalul Pahontu i-ar fi folosit in cele mai ”sensibile” misiuni de care nu ar fi trebuit sa afle nici macar cei mai strategici parteneri, dar pai si membrii Comisiei parlamentare…

Ultimele stiri

  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)
  • Cutremur în România, în a doua zi de Paște. Ce magnitudine a avut seismul
  • Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în prima zi de Paşte! Au fost trimise mesaje RO-Alert (VIDEO)
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Exit mobile version