Cauta

Pica Politia Capitalei, se pregateste DOS-ul!

Iata ca, la nici doua zile dupa ce dezvaluiam ca ”macelul chestorilor” va continua cu semnale mai mult decit fatise pe care Marius Mihai Voicu le va primi de la Ioan Buda pentru a renunta in zilele urmatoare, ”de buna voie si nesilit de nimeni” la conducerea Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, ”minunea” s-a si intamplat. Astfel ca Inspectoratul General al Politiei Romane a produs un comunicat prin care i se da decisiva chestorului Voicu, anuntandu-se cu surlele si trambitele mediatice de rigoare ca, in urma unei atente analize si in vederea preluarii de catre tara noastra a conducerii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene se impune nici mai mult nici mai putin decat ”restructurarea prin modificari structural –functionale la nivelul Directiei Generale de Politie a Muncipiului Bucuresti.

Se strange surubul la chestorul Voicu

Si cum, auto-exilat in concediu medical de dupa concediul de odihna care s-a incheiat legal pe data de 20 august, chestorul Marius Mihai Voicu tocmai ce este pe cale sa depaseasca termenul de 1 septembrie la care ar fi promis ca va ”accesa” retragerea prin varianta pensionarii de onoare, lucrurile s-ar putea sa ia o intorsatura belicoasa. Mai ales ca seful Politiei Romane tocmai ce a transmis astfel un semnal clar ca ”Politia Capitalei pica”, din moment ce, de atata amar de vreme, imaginea DGMB pur si simplu se suprapune ”pe persoana fizica” peste cea a chestorului Voicu, cel declarat inclusiv de catre sindicatele din Politie drept ”inamicul public numarul unu”. Iar dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, dupa ce va pica ”reduta” Politiei Capitalei, urmatorul asalt va fi dat la Directia de Operatiuni Speciale. Acolo unde oamenii chestorului Liviu Vasilescu s-au baricadat pur si simplu in birouri, asteptand ca ”pe Mesia” intoarcerea acestuia din exilul ”de sase luni” din ”cimitirul elefantilor” de la Directia de Arme si Munitii. Asta daca va mai si avea unde sa se intoarca, din moment ce DOS-ul tocmai ce va fi supus unei complexe operatiuni de reorganizare si ”modificari structural-functionale”, exact ca la Politia Capitalei…

DOS-ul chestorului Vasilescu, pe lista neagra
Ultimele stiri

  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Afacerile care pun, de azi, lacătul pe uşă. Legea intră în vigoare!
  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Drogul „neobișnuit de puternic” care a băgat Anglia în alertă. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital
  • Exit mobile version