Cauta

Pentru ce a trădat Tăriceanu!

Patru locuri pe deplin eligibile pentru el, Varujan Vosganian, Daniel Chițoiu și Andrei Gerea pe lista Partidului Național Liberal la viitoarele alegeri parlamentare! Acesta este ”prețul corect” pentru care Călin Popescu Tăriceanu a trădat și s-a urcat în”barca” iohannistă, punând decisiv umărul la instalarea ”guvernului meu”. În rest nimic, pentru niciun alt fruntaș al ALDE, că de principii neo-liberale, strategii și doctrine char că nu poate fi vorba, în ciuda penibilelor ”gogorițe” publice  cu care a defilat în acele zile.

Iar după cum susțin sursele noastre, deși la începutul negocierilor Ludovic Orban tindea să-i dea cu flit, ca și ceilalți lideri liberali ”tradiționali” de altfel, ”trădarea” lui Victor Ponta a ”întors roata” în favoarea lui Tăriceanu. Cel care nu a lăsat deloc din preț, astfel că pe ultima sută de metri, strânși cu ușa de Ponta, liberalii  nu au mai avut ce face și au cedat ”șantajului” lui Tăriceanu. Promițând drept urmare ”securizarea”a patru locuri de parlamentari pentru Călin Popescu Tăriceanu, Varujan Vosganian, Daniel Chițoiu și Andrei Gerea. Mai mult decât atât, după cum dezvăluiam zilele trecute, Guvernul Orban a fost instalat de fapt la ”florăria” soției lui Daniel Constantin, de-abia după ce liberalii au fost de asemenea nevoiți să-i promită și fostului vicepremier un loc de vicepreședinte al Partidului Național Liberal.

Daniel Constantin deja și-a luat-o!

Numai că siguranța de sine afișată de Călin Popescu Tăriceanu și cei trei oameni ai săi de încredere pentru care s-a zbătut atât s-ar putea să se mai risipească după ce colegul de ”lot” Daniel Constantin tocmai ce și-a luat-o de la liberali. Pentru că după ce și-a cerut ”plata” trădării s-a trezit că liberalii i-au râs în nas, spunându-i să-și facă partid dacă vrea să fie șef! Ceea ce ar trebui să-i dea serios de gândit și lui Tăriceanu, mai ales că până ce se vor face listele pentru parlamentare mai e atâta vreme, în care se poate lesne uita serviciul făcut la votul pentru instalarea guvernului.

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version