Cauta

Pahonțu, recuperat la deget de soția lui Gheorghiță!

Ghici la cine a făcut generalul Pahonțu recuperare la ”degețel” !

Iată că Valeriu Gheorghiță continuă în marș forțat galopul de sănătate către prima stea de general. Cei mai puternici lideri ai statului român culcându-se deja pe urechea că vaccinare ca în România nu mai există nicunde în lumea asta! Astfel că președintele Klaus Iohannis s-a dus, ca tot românul, să joace ”sportul național” golf în mijlocul naturii. Și îmbrăcat în alb, așa cum îi place ONG-istei… Iar premierul Florin Cîțu a plecat la o ”băiețească”, alături de Dan Vîlceanu, în Vama Veche… În timp ce Valeriu Gheorghiță anunța că, peste nicio lună vom avea 20.000 de noi îmbolnăviri și sute de morți zilnic!

Valeriu Gheorghiță pas cu pas spre steaua de general promisă de ministrul Ciucă

Pe baza unor informații deținute numai și numai de el, din moment ce nici măcar Raed Arafat nu a îndrăznit să se ”arunce” cu astfel de ”premoniții” îngrozitoare. Și care ar trebui și explicate la un moment dat, dacă tot vin chiar din gura coordonatorului național oficial al campaniei de vaccinare. Cel care, de-abia pe 30.08.2017 ajungea medic primar boli infecțioase, în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”. Acolo unde avea drept ”activități și responsabilități : prestare de servicii medicale conform fișei postului în specialitatea de Boli Infecțioase”. Singura sa ”sclipire” profesională fiind, până la data numirii de către Iohannis, ”specializarea în medicina de călătorie”. Însă generalul Lucian Pahonțu a avut brusc o revelație de-a dreptul ”divină”și a transferat-o, încă din urmă cu trei ani, pe Cristina Gheorghiță la Serviciul de Protecție și Pază! Acolo unde, în cadrul Centrului de Recuperare Medicală, soția noii ”tinere speranțe” a sistemului iohannist răspunde de fizioterapie.

Cine e Gheorghiță? Soțul Cristinei de la SPP !

Ce este drept, atunci când, pe 14 noiembrie 2020, însuși președintele Klaus Iohannis ieșea public în fața națiunii pentru a anunța că în fruntea campaniei naționale de vaccinare anti COVID -19 a fost numit un oarecare medic primar de la Spitalul Militar, până și epidemiologii cu greutate și alte nume mari ale sistemului medical de la noi au dat năvală pe motoarele de căutare, pentru a se dumiri cine este doctorul Valeriu Gheorghiță.

Doar primul transport de Moderna a reușit

Numai că toți aceștia nu știau ”micul” secret care, dincolo de obsesia deja bătătoare la ochi a generalului Nicolae Ionel Ciucă pentru cariera mai tânărului său camarad poate explica în mare măsură nu doar cum de a ajuns tocmai Gheorghiță șeful campaniei de vaccinare, dar și de ce acesta poată să facă orice, că prietenii din sistem nu se supără pe el. Însă vorbim aici, cel puțin până la această dezvăluire, strict de ofițerii de contrainformații care continuă să se refere la coordonatorul campaniei de vaccinare și viitor general al Armatei Române – mai în glumă, mai în serios – strict ca la ” Gheorghiță al Cristinei de la SPP”! Aceștia monitorizând cele două cariere încă din momentul în care doctorița suceveană a fost adusă la SPP, fără ca măcar ”atoateștiutorul” Pahonțu să fie sigur că are parafa ei, necesară completării biletelor de trimitere sau trebuie să recurgă la alți medici. Dar uite că timpul a trecut, Valeriu Gheorghiță a ajuns vedeta de necontestat a iohanniștilor din sistem, nașul Ciucă nu doar că se mândrește cu protejatul său, dar tocmai ce forțează punerea stelei de general pe epoleți, în timp ce generalul Lucian Pahonțu își freacă mâinile, mulțumit pentru ”flerul” dovedit în urmă cu trei ani. Atunci când, într-adevăr, a avut ”nasul” să ”miroasă” ce se află în spatele doctorului Valeriu Gheorghiță. Dar și informația seacă, pe baza căreia a ordonat acest nou transfer de marcă al SPP-ului, tot pe ”filiera nevestelor”.

Ghinion! S-a blocat Moderna!

Numai că, ghinion, iată că secretul bine ascuns de la Centrul de Recuperare Medicinală al Serviciului de Protecție și Pază nu mai poate fi păstrat. La fel ca și ”împăunările” generalului Lucian Pahonțu, cel care se ducea să facă fizioterapie personal la doctorița Cristina Gheorghiță. Acolo unde ditamai șeful de serviciu secret se văita că are o problemă ”la un degețel”, la propriu. Numai că, dacă ”pariul Gheorghiță” s-a dovedit unul reușit până acum pentru generalii Nicolae Ionel Ciucă, Marian Hăpău și Lucian Pahonțu, uite că, totuși, ”Operațiunea Moderna” s-a împotpomolit cu totul. Iar partenerii în fața cărora de la București s-au dat asigurări ferme că ”tot sistemul va fi vaccinat doar cu Moderna” își pierd deja răbdarea. Mai ales că, după primul transport reușit de MApN, pierderile cresc pe zi ce trece. La ultimul bilanț doar 14 români mai vaccinându-se cu Moderna. Și nici ăia din sistem…

Ultimele stiri

  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Exit mobile version