Cauta

Miscarea lui Trump: Rade tot in Romania!

Steve Bannon va veni in Romania! Aceasta este informatia de ultima ora pe care o prezentam in exclusivitate, instalarea viitorului ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti fiind ”clonata” de prezenta omului care practic a castigat alegerile pentru Donald Trump in tara noastra. Mai mult decat atat, sursele noastre sustin ca, incepand din data de 23 octombrie, ”The Movement”,  infiintata recent de Steve Bannon pentru a ”dinamita” din interior Uniunea Europeana si a sprijini formatiunile politice nationaliste pentru alegerile europarlamentare a efectuat primele operatiuni de testare in tara noastra, inclusiv prin efectuarea unor sondaje de opinie prin intermediul Ygloo Research London(YRL), chiar la comanda ”Miscarii” lui Trump. Pentru ca, desi Steve Bannon a demisionat ”la vedere” si ”in cele mai bune conditii” din functia de prim consilier al presedintelui Trump pe probleme de strategie politica, acesta ar fi primit in schimb misiunea neoficiala de a coagula in Europa miscarile eurosceptice si cele nationaliste. Iar in cel mai scurt timp urmeaza  a fi ”unidirectionate” si capetele de pod construite pana acum in mare secret in Romania, surpriza pentru restul clasei politice urmand sa fie una naucitoare.

Bannon a devenit omul din umbra lui Trump

Fie si pentru simplul motiv ca tot de la Steve Bannon, care este asteptat sa-si instaleze un adevarat cartier general si in Romania in aceasta iarna va veni ”in plic” si candidatul la prezidentiale care va avea toata sustinerea ”miscarii” lui Trump, fie ca va candida dn partea actualei coalitii de guvernamant, fie ca independent. Cert este ca, dupa cum bine o stiu initiatii sistemului, mai ales cei racordati la noile realitati externe, ”slabiciunea” lui Dragnea de a amana sine die nominalizarea unui candidat propriu nu reprezinta decat o pragmatica pozitie strategica, liderul PSD oricum asteptand de fapt ca acesta sa-i fie ”sugerat”, daca nu chiar indicat de-a  dreptul de catre adevaratii parteneri strategici ai Romaniei. Iar faptul ca republicanii lui Trump si-au pastrat suprematia in Senatul american, acolo unde se decide politica de aparare si cea externa a SUA nu face decat sa accelereze acest plan. Si dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma, venirea ”Marelui Sef” in Romania va declansa o operatiune istorica de ”curatenie” atat in sistem, cat mai ales in clasa politica romaneasca.

Matteo Salvini a explodat dupa consilierea Miscarii lui Bannon

Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, Steve Bannon are deja OK-ul de ”a rade clasa politica romaneasca de la stanga la dreapta”, pentru ca ”tavalugul” reprezentat de ”Miscarea” care va lovi si Romania sa nu mai poata fi oprit de nimeni si de nimic. Astfel ca, pe langa partidele deja traditionale aflate ele la Putere sau in Opozitie, se anunta vremuri grele si pentru ”proiectele politice de laborator” ale serviciilor secrete romanesti sau occidentale! Iar dupa ce Dacian Ciolos tocmai ce a ramas deja fara finantarea externa iar solutia de avarie Ioan Aurel Pop a fost inabusita din fasa de devoalarea ei publica, urmeaza mai repede decat se asteapta multi si compromiterea strategica a lui Klaus Iohannis, astfel ca alesul ”Miscarii” sa porneasca barem cu aceleasi sanse ca si ceilalti candidati, dupa cum vom dezvalui chiar maine!

Au inceput din 23 octombrie

Toata lumea a recunoscut ca fara Steve Bannon la fraiele campaniei electorale a lui Donald Trump, ”Marele Blond” nu ar fi reusit niciodata sa mobilizeze electoratul traditionalist. Iar faptul ca omul cel mai de incredere al lui Trump a parasit oficial Casa Alba a fost  deja decodat ca trecerea la ”next level” al planului reprezentantilor extremei dreapta, care forteaza  ruperea Uniunii Europene.

Go Klemm go Vine Zuckerman

Si ultimele vizite discrete al lui Steve Bannon in Europa isi si vad efectele, dupa ce in Franta, Italia si Germania miscarile nationaliste ”rad totul” iar Ungaria si Polonia au scapat momentan din stransoarea comisarilor progresisti de la Bruxelles. Mai mult, dupa anuntul infiintarii ”Miscarii” care are drept principal scop contracararea ”societatii deschise” a lui George Soros, cel pe care insusi Bannon il descrie drept ”Diavolul” in persoana sondajele pentru europarlamentarele de la anul au fost pur si simplu dinamitate in doar cateva saptamani ! Marea surpriza este insa ca, in timp ce prin ”laboratoarele” de la noi se  clocesc tot felul de noi proiecte politice pe ”maini moarte” ca Gusa, Dincu sau Rus, ”miscarea” lui Bannon ”misca” deja in Romania, incepand cu data de 23 octombrie! Iar rezultatele primului sondaj realizat la comanda ”The Movement” pentru Bucuresti si Ilfov sunt ”fundamentul” pe care se va forta obtinerea unui scor electoral cu doua cifre pentru nationalisti chiar de la apropiatele alegeri europarlamentare.

Iohannis nici nu ai habar ce te asteapta

Dar cu toate ca nu vom publica tot astazi acest ”altfel” de sondaj de opinie intrat in posesia noastra si realizat la comanda ”The Movement”, remarcam ca rezultatele preliminarii ale partidelor cu potential nationalist si eurosceptic nu doar ca l-au multumit pe strategul Steve Bannon, dar au contribit din plin la decizia de a accelera si in Romania planul ca ”Miscarea” sa fie pe deplin functionala pana la urmatoarele europarlamentare. Cu toate ca principala ”tinta” a ”Miscarii” este propulsarea la Palatul Cotroceni a ”omului lui Trump” in Romania!

Dragnea asteapta nominalizarea de peste Ocean

Cel pe care PSD –ul il va sustine fie si mascat, prin nominalizarea unui candidat ”looser”.

A trecut ”hop”-ul din Senat

Dincolo de intortocheatele cai ale sistemului electoral american, pentru Romania vestea cea mai importanta este ca republicanii nu au pierdut Senatul, acolo unde se decide politica de aparare si cea externa. Astfel ca venirea la post a viitorului ambasador Adrian Zucherman va fi accelerata cu siguranta, ceea ce nu face decat sa inlesneasca misiunea lui Steve Bannon. Cel care, la randul sau este asteptat sa descinda la Bucuersti chiar in aceasta iarna, pentru a ”coagula” atat fortele politice si civice traditionaliste, dar si ”influencerii” deja selectati ca fiind ”capetele de pod” cu care sa se promoveze ”Miscarea” lui Trump in Romania. Cea care urmeaza ”sa rada tot” incepand cu 2019…

Ultimele stiri

  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 aprilie 2024 – Trebuie să fiţi diplomaţi
  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Exit mobile version