Cauta

LUMINĂ DE LA RĂSĂRIT: Lui TEODOSIE i se face MIȘCARE politică!

”Întâistătătorul” Arhiepiscopiei Tomisului face tot ce este posibil omenește pentru ca Patriarhia Română să îl excomunice! Sau barem să ia măsuri administrativo – punitive împotriva sa! Acela fiind ”momentul operativ zero” în care, după cum avertizează un raport contrainformativ incendiar intrat în posesia noastră, ”MIȘCAREA” coagulată deja în jurul său va opera și la vedere.

Arhiepiscopul Tomisului prezent peste tot gata să creeze valul național

Iar Teodosie Petrescu – ci nu deja uzații ”idioți utili” George Simion și Diana Șoșoacă!- va fi cel la ale cărui picioare va fi pusă noua ”mișcare națională”! Una care se speră că poate deturna bună parte din curentul suveranist tot mai puternic și la noi în țară. Numai că, ghinion, de această dată nu mai este mâna sistemului, oricât de perfid s-ar fi dovedit acesta până acum… Pentru că, dacă surse convergente de la vârful singurei structuri contrainformative care mai funcționează în eșuatul stat iohannist documentează că, încă de la 5 mai, Teodosie Petrescu așteaptă ”să ia lumina de la Răsărit”, tot de acolo vor veni și fondurhttp://Teodosieile care să asigure ”logistica” mobilizării tuturor românilor nemulțumiți! Indiferent de motivul real al nemulțumirii!

Urmează victimizarea omului negru al BOR

Constanța, în loc de Timișoara!

Valul de tractoare și camioane cu rezervoarele gata pline și care ”va lovi” Capitala la cel mai mic semn de slăbiciune al forțelor de ordine a fost mobilizat la fix pentru a se plia pe manifestările similare din Germania. Astfel că, după cinci zile și nopți în care au fost ținuți ”în cabine” și cu declarații publice menite a crea un val național emoțional – ”mâncăm, bem și ne încălzim doar cu ce ne aduc românii”! – grupurile ad-hoc constituite pe rețelele sociale ”gem” de mesajele că, gata, fermierii germani ocupă Berlinul. Cu toate că acolo mitingul a fost unul solicitat și aprobat oficial în urmă cu trei săptămâni! Fiind vorba, bineînțeles, doar de o ”căpușare informativă” a adevăratei și îndreptățitei acțiuni de protest a fermierilor și transportatorilor români!

Nu Bănescu Daniel trebuie să ia poziție

Însă cum România chiar este țara tuturor posibilităților, iată că ”factorii externi” care urmăresc o ”schimbare a regimului cu unul mai prietenos” au reluat ”scenariul” de acum  trei decenii. Cu singura diferență că ”fitilul” prin care se încearcă dinamitarea societății românești nu mai este Timișoara, ci Constanța. Ceea ce și poate explica, la o adică, de ce în timp ce în restul țării se manifestează pentru reducerea taxelor și prețurilor la RCA și combustibil, la malul mării se duc deja lupte ”corp la corp” cu ”mascații” împotriva ucrainenilor!

Protestele vor exploda tocmai la Constanța

Ce este drept, de această dată ”victima de serviciu” nu va mai fi pastorul reformat Laszlo Tokes, ci arhiepiscopul deja ”ultraortodox” al Tomisului, Teodosie Petrescu. Sau cel puțin acesta este ”proiectul de țară” prevăzut pentru ca o nouă ”Mișcare” ultranaționalistă să ”măture” totul în cale la alegerile europarlamentare. Miza cea mare pentru strategii acestei năucitoare ”Mișcări” care ar urma să devină operațională chiar în preajma Sărbătorilor Pascale fiind viitoarele voturi de la Bruxelles.

Nu este Șoșoacă Nici Simion

Și cum ”aparatul de partid” guvernamental, fie el pesedist sau liberal, oricum nu va trage în teritoriu la europarlamentare, planul are șanse reale de izbândă. Mai ales dacă, pentru a da un singur exemplu, va fi documentată recenta întâlnire de taină a lui George Simion din Italia. Dar nu cea de la Cortina d Ampezzo, dezvăluită oricum în ”lovitura” din 11 ianuarie…

Iese Daniel din ”silenzio stampa”…?

Da, Teodosie a sfințit de pe macara… S-a plimbat cu cisterna și caleașca… A dat declarații halucinante, pe care nici măcar ”AI” nu le-ar fi putut încă produce. De fiecare dată, ingratul rol de a îi răspunde căzând mereu în spatele purtătorului de cuvânt Bănescu. Numai că Teodosie tocmai ce a ridicat la ”next level” provocarea pentru conducerea întregii Biserici Ortodoxe Române, prin recenta și deloc întâmplătoarea decizie ca ”fumătorii și femeile necurate” să nu poată bea sfânta agheasmă! Vorbind aici deci de câteva milioane bune de români! Credincioși care s-au trezit astfel ”anatemizați” de ditamai Arhiepiscopul!

Și dacă îl prind din nou cu Mercedesul cu 235 la oră tot nu îi vor mai face dosar

Așa că deja liderul Bisericii Ortodoxe Române este constrâns să ia o poziție oficială. ”Poeziile” lui Bănescu neavând cum să țină în frâu ”Noua Mișcare”!

Și dacă va da cu busuiocul prin Parlamentul European

Iar dacă Preafericitul Daniel preferă să nu iasă din ”silenzio stampa” și așteaptă ca alte instituții laice ale statului român să îi ”spele rufele murdare”, atunci chiar că putem vorbi de o ”sabie cu două tăișuri”. Pentru că, deși numele său a fost implicat în mai multe dosare penale, ducerea oricărei dintre aceste anchete către ”următorul pas” judiciar nu ar face decât să îl victimizeze și mai mult pe Arhiepiscopul ”rebel”. Și astfel să asistăm chiar la scene cu adevărat ”istorice”, în care Teodosie să ”dea cu busuiocul”, sfințind ”noul loc de muncă” din viitorul Parlament European!

ULTIMA ORĂ! ”Sâmbătă, 13 ianuarie 2024, la Biserica Sf. Ilie Gorgani din București a avut loc o slujbă religioasă pentru pomenirea lui Moța și Marin”. Deocamdată doar atât, să se știe că se știe…

Ultimele stiri

  • Horoscop 13 mai 2024 – Mentalitatea voastră puternică duce adesea la propriul punct de vedere
  • Alege ce citești
  • Campania electorală, între isterie și profesionalism
  • Au votat Legea offshore pentru eoliene și acum cer protecția ecosistemului marin
  • Prețul petrolului, la cheremul bancherilor centrali?
  • Libertatea de exprimare, noua afacere a lui Elon Musk?
  • Românii, obligați de UE să ia credite ipotecare pentru reabilitarea energetică a locuințelor
  • FCSB a luat titlul, performanța mai așteaptă
  • România, ţara pensiilor speciale. Cine sunt românii care beneficiază de aceste legi „cu dedicaţie”
  • Sudul Global, noul front al competiției geoeconomice dintre China și UE
  • Exit mobile version