Cauta

Lazar, protocol secret cu Moscova!

Pe 9 decembrie dezvaluiam identificarea si existenta a nu mai putin de 59 protocoale pe cat de secrete, pe atat de fratesti semnate intre diverse structuri ale statului paralel. Si chiar publicam lista completa a acestora, fara a banui la acea data ca ”tentaculele” statului paralel nu doar ca erau mult mai intinse decat atat, dar si ca protocoalele absolut socante pentru chiar unii initaiti ai sistemului au continuat sa se semneze, in mare taina, chiar si dupa ce se deziceau public de astfel de practici si se ”jurau pe rosu” ca asta aceasta practica nu mai exista!

Augustin Lazar pune mare baza pe cooperarea anticoruptie cu Procuratura Generala a Federatiei Ruse

Iata insa ca, dupa cum insist de ceva vreme exista si structuri contrainformative ramase loiale doar statului roman si care reusesc sa demaste, pas cu pas, ca suntem in stare sa ne respectam angajamentele externe asumate in fata adevaratilor parteneri strategici externi ai Romaniei. Astfel ca nu mica le-a fost mirarea autoritatilor americane cand au aflat, in sfarsit, de jocul la doua capete al celor care se dadeau de ceasul mortii cum ca abuzurile din ”Jihadul” declansat impotriva coruptiei ar fi motivate de amenintarea Moscovei! Numai ca, dupa cum o arata ”draft”-urile protocoalelor intrate in posesia noastra, pe 12 decembrie 2017  la Bucuresti si pe 18.01.2018 la Moscova se facea ”oferta de nerefuzat” a unui  ”Program de cooperare intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie din Romania si Procuratura Generala din Federatia Rusa pentru perioada 2018 – 2019”! Artizanii acestei ”cooperari in domeniul anticoruptiei”, cum se regaseste la punctul 2 al programului fiind ”Augustin Lazar din partea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie” si procurorul general  Yuri Chaika, din partea Procuraturii Generale din Federatia Rusa.

Procurorul general Yuri Chaika cunsocut drept Biciul lui Putin

Iar pentru ca ”socul american” si de la varful sistemului sa fie parca si mai puternic resimtit, programul ar urma ”traditia” unui alt protocol de cooperare,  semnat pe data de 12 ianuarie 2012, intre Procurorul General al Romaniei de atunci si Procurorul General al Federatiei Ruse.

Protocolul lui Kovesi din 2012

Probabil ca in 12 ianuarie 2012, atunci cand se semna ”Protocolul privind cooperarea intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei si Procuratura Generala a Federatiei Ruse” conotatiile s-au limitat strict la cooperarea partilor in privinta aspectelor prevazute  de articolul 2 : ” asigurarea drepturilor si libertatilor omului, combaterea criminalitatii, inclusiv in formele sale organizate, cooperarea judiciara internationala in materie penala, formarea profesionala si avansata a personalului dn cadrul organelor de procuratura, activitati stintifice si de cercetare in probleme de interes comun”.

La masa cu ”Biciul lui Putin”!

Cu totul altfel stateau  insa lucrurile insa cand pe 12 decembrie 2017 la Bucuersti si pe 18.012018 la Moscova, Augustin Lazar si Yuri Chaika, cel cunoscut si drept ”Biciul lui Putin” in justitia rusa o puneau de programul de cooperare intrat in posesia noastra si care prevedea pentru anul 2018 organizarea unei ”mese rotunde” pe tema ” participarii procurorilor in dosarele penale aflate pe rolul instantelor – Moscova, iunie”! Dar si a ”mesei rotunde” pe tema ”experientei in domeniul aplicarii legislatiei anticoruptie”  prin ”infiintarea unor puncte de contact la nivel national pentru combaterea coruptiei – Bucuresti, octombrie”!!! Iar ”cooperarea anticoruptie” intre Parchetul General condus de Augustin Lazar si Procuratura Generala a Federatiei Ruse include alte evenimente prevazute chiar si pentru anul 2019, la Moscova in martie si la Bucuresti in octombrie!!!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Incident grav! Doi polițiști, împuşcaţi într-o secție de poliție din Paris – VIDEO
  • Trucul prin care românii pot să ajungă să păcălească automatele sistemului de reciclare și să ia bani şi pe sticle care nu sunt în program
  • UPDATE. Informații noi despre starea lui Florin Piersic/„Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore”
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version