Cauta

Incepe ”decaparea” lui Raed!

Iata ca se anunta nori negri deasupra capului lui Raed Arafat, desi secretarul de stat din Ministerul de Interne este, de departe, cel mai longeviv personaj ramas la varful sistemului, indiferent de turbulentele politice de la guvernare. Si chiar daca anterioarele incercari de ”decapare” ale doctorului Raed s-au soldat inclusiv cu ample, dar si violente manifestatii de strada, aceasta nu inseamna ca ”parintele SMURD” este definitiv pus la adapost.

Doctorul Arafat lovit de unde se astepta mai putin

Mai ales ca, din cate reiese din informatiile intrate in posesia noastra, de aceasta data Raed Arafat se afla prins intr-o adevarata ”menghina”,  mai ales dupa ce aceasta a agitat din nou apele de la MAI cu ”lobby”-ul facut pentru marirea flotilei aeriene de elicoptere pentru SMURD. Insa culmea este ca, in timp ce sta de atata vreme cu ochii atintiti pe ”dusmanii rosii” din minister, Raed Arafat ar putea primi lovitura decisiva in spate de unde se asteapta mai putin.

A fost deschis dosarul Colectiv 2

Pentru ca declansarea de catre procurorii Parchetului General a noi audieri in deja botezatul dosar ”Colectiv 2”, in care sunt cercetate mai multe plangeri penale cu privire la modul in care autoritatile au intervenit dupa incendiu se poate dovedi o capcana fatala pentru Raed Arafat !

Colectiv 2

Mersul pe sarma de pana acum practicat la varful Ministerului de Interne de unele interventii ale secretarului de stat pentru continua promovare a intereselor din jurul SMURD continua sa fie atent monitorizat, astfel ca oricand poate fi detonata si aici vreo ancheta ”bomba”. Numai ca, pana atunci, decizia Parchetului General de a declansa o actiune in forta privind modul in care autoritatile au intervenit si au fost coordonate dupa producerea tragediei de la clubul ”Colectiv” se anunta una mai mult decat surpinzatoare ! Si care poate deschide o adevarata ”Cutie a Pandorei” mai ales ca, sa nu uitam, inca din acele zile in care tinerii se stingeau unul dupa altul prin spitale au fost nenumarate voci care au acuzat nu doar incompetenta ” politica” de la conducerea Ministerului Sanatatii, dar si pe doctorul Raed Arafat personal, ca principal coordonator al intregii operatiuni de interventie. Iar acum Parchetul General, desi nu a fost in stare sa gaseasca inca vinovatii pentru producerea incendiului criminal, ”arde etapele” si trece la anchetarea modului in care a fost coordonata operatiunea de interventie de catre cei de la SMURD si nu doar…

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version