Cauta

GINERELE LUI CEAUȘESCU, ”DEZGROPAT”!

Mircea Oprean, pregătit să canalizeze o parte din electoratul de stânga

Nici măcar dacă ar fi declarată oficial Colonie, România zilelor noastre tot nu ar fi creuzetul atâtor experimente politice. Mai ales că, de la sfârșitul lui 2023 și odată cu intrarea în oricum nebunul an electoral 2024, aproape că nu mai este săptămână în care diverse grupuri transpartinice de interese să nu negocieze – subteran, așa cum sunt învățați bătrânii combinatori ai sistemului! – punerea bazelor câte unui ”nou proiect de țară”.

Câți dintre nostalgicii ceaușiști se vor strânge și la Mitingul Sărăciei

Cu toate că ”tinerele speranțe ale politicii românești” cu care unii ”atârnători” ai serviciilor încă visează cu ochii deschiși că vor defila la cel puțin una dintre alegerile prevăzute pentru acest an sunt ”ruginite” cam de multișor… Cel puțin din punct de vedere al erodării imaginii publice.

Constantinescu… Teodosie… Oprean…

Astfel că se naște firesc întrebarea de ce toată această ”încăpățânare demnă de o cauză mai bună” de a se coagula tot felul de ”mișcări spontane” de sprijin în jurul unor personaje care nici măcar la a doua tinerețe nu se mai află, precum Emil Constantinescu, Teodosie Petrescu sau, mai nou, Mircea Oprean.

După Constantinescu și Teodosie o nouă tânără speranță a politicii

Mai ales că, stranie coincidență, nici măcar unul dintre aceste cel puțin la prima vedere de-a dreptul fantasmagorice ”noi” proiecte politice nu este creația vreunui grup de consultanță din rândurile principalilor parteneri strategici ai eșuatului stat iohannist. Astfel că ”legendarea” cu ”OK”- ul american chiar nici măcar nu mai poate fi adusă în discuție în cazurile care urmează să fie ”lansate” pe oricum atât de ”murdara apă” dâmbovițeană a politicii românești.

Pe dreapta, pe stânga și pe centrul scenei politice urmând a fi aruncate ”păpușile” unor grupuri de interese care nu au nici cea mai mică legătură cu partenerii occidentali.

Urmând de văzut, desigur, dacă este vorba de grupuri neaoșe cu totul sau racordate la cu totul alte interese externe…

Sondajul sinucigaș

La începutul acestui an, în Occident erau detonate surprinzătoarele rezultate ale unui sondaj de opinie ”scurs controlat” și opiniei publice din România, pe 13 decembrie 2023.

”Potrivit unui sondaj recent, aproape jumătate dintre români consideră că regimul comunist a fost un lucru bun pentru țară. Cel puțin 15 la sută l-ar alege pe Ceaușescu președinte”. Aceasta fiind concluzia prezentată pe larg în presa occidentală.

Numai că, ghinion, Ceaușescu chiar nu mai poate fi ”dezgropat” pentru a candida la Președinția României și a se verifica barem astfel rezultatele sondajului de opinie. Însă ginerele lui, DA!

MITINGUL SĂRĂCIEI!

Acum, greu de pronosticat care ar putea fi șansele reale ale ”deturnării” unei ”hălci” mai mari sau mai mici din tradiționalul electorat de stânga odată cu intrarea în lupta electorală a ginerelui lui Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean. Soțul defunctei Zoia Ceaușescu urmând a ocupa un segment electoral spre care nici măcar cei mai populiști lideri ai partidelor parlamentare nu se se înghesuie să facă barem un prim pas…

Va reveni ginerele familiei Ceaușescu în atenția media

Cel al românilor care ar urma să iasă în număr mare la un mare ”Marș al Sărăciei” care ar urma să fie organizat – tot ”spontan”! – imediat ce protestele fermierilor și transportatorilor vor fi abandonate.

Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că deja se depun considerabile eforturi logistice, mai ales dintr-o anumită zonă media, pentru promovarea ”Mitingului Sărăciei”. Acolo unde ar urma să se testeze ”la firul ierbii” șansele reale ale rostogolirii ginerelui lui Ceaușescu în haosul electoral din acest an. Bineînțeles, păpușarii noului ”domn profesor” Oprean nefiind chiar atât de naivi încât să creadă că acesta ar putea încurca calculele pentru prezidențiale. Dar cel puțin astfel ar împărți într-o nou ”braț” curentul suveranist care altfel riscă să spulbere în cale toate zăgazurile sistemului…

Ultimele stiri

  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Incident grav! Doi polițiști, împuşcaţi într-o secție de poliție din Paris – VIDEO
  • Trucul prin care românii pot să ajungă să păcălească automatele sistemului de reciclare și să ia bani şi pe sticle care nu sunt în program
  • UPDATE. Informații noi despre starea lui Florin Piersic/„Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore”
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Amiralul Horatio Nelson are de gând să elibereze Crimeea în doi timpi și trei mișcări
  • Alege ce citești
  • Iohannis cu Geoană, rocada mică, beleaua mare
  • S-a spart buba angajărilor pe pile la ANRE
  • Exit mobile version