Cauta

”Generalul Șorțuleț” Nedelea, șeful informațiilor SPP!

Costin Nedelea este general în cadrul Serviciului de Protecție și Pază. Și unul dintre cei mai vechi și influenți conducători de facto ai serviciului. Fie și pentru simplul fapt că multă vreme a condus temuta SDI – Secțiunea Documentare Informativă. Adică ”serviciul de informații” din cadrul SPP, generalul Nedelea fiind astfel omul cel mai la curent cu toate informațiile, mai mult sau mai puțin secrete care sunt strânse inclusiv de oamenii ”plantați” în alte Secțiuni. Iar de doi ani de zile, după schimbarea de la conducerea U.M. 0163 I, unde a fost înlocuit pe atunci cu Alin Chirilă, generalul Costin Nedelea a fost avansat drept ”mâna dreaptă” a ”frățiorului” Daniel Ion Bălașa. Adică nimeni altul decât discretul general adjunct al Serviciului de Protecție și Pază care răspunde oficial atât de strângerea de informații, cât și de contrainformații.

Un alt SPP ist de top Turcu Marian Caraivan numit Mare Inspector General

Iar în acest moment generalul Costin Nedelea este adjunctul Directorului pe Informații din cadrul SPP. Post cheie pentru activitatea întregului Serviciu condus încă din anul 2005 de către generalul Lucian Pahonțu. Generalul Nedelea fiind astfel, conform fișei postului, ”urechea și timpanul” adjunctului Bălașa. Și implicit – sau cel puțin așa ar fi normal – și a directorului general Lucian Pahonțu. Ceea ce explică nu doar că Nedelea a depus jurământul militar de credință statului și doar statului român! Dar și că fiind atâția ani în fruntea SDI era obligat să raporteze de urgență orice schimbare din viața sa, indiferent că era vorba de cea profesională sau de cea personală. De asemenea, în prezent fiind chiar adjunctul Directorului SPP pe Informații, generalului Costin Nedelea îi revin aceleași obligații legale.

Oamenii generalului Pahonțu frați în lojele masonice

Numai că, după cum reiese negru pe alb din halucinanta fotografie intrată în posesia noastră, același general Costin Nedelea, ofițer activ aflat în fruntea Informațiilor SPP-ului a mai depus un jurământ ”frățesc” de credință! Acesta fiind, conform documentării intrate în posesia noastră, și membru activ al LOJEI ”SEVER FRENȚIU” nr. 85 ORIENTUL BUCUREȘTI, din cadrul Marii Loje Naționale a României!!!

Care jurământ l-o respecta?

După cum reiese din informațiile absolut șocante intrate în posesia noastră, generalul Costin Nedelea- multă vreme considerat ”cureaua de transmisie” din interiorul SPP către ”ultimii coldiști” din sistem – ar fi fost ”extras” din cadrul sistemului de securitate națională de către ”bătrânul influencer” al sistemului, Mircea Gheordunescu. Fost director adjunct al Serviciului Român de Informații și ”numărul doi” în Marea Lojă Națională din România. Însă ceea ce este absolut halucinant cu privire la generalul Costin Nedelea este că acesta nu doar că este în continuare ofițer activ, dar și funcționează la vârful sistemului, fiind omul care are practic acces nelimitat la informațiile de la vârful Serviciului de Protecție și Pază.

Șeful SDI din SPP îndrumat de Mircea Gheordunescu

Dar și la cele mai sensibile rapoarte contrainformative ale unităților militare specializate din cadrul SPP. Inclusiv la cele cu  privire la eventualele operațiuni de racolare a unor ofițeri români! Dintre cei care, să nu uităm, asigură securitatea celor mai importanți demnitari ai statului român, în frunte cu chiar președintele României! Și atunci cum să nu șocheze că omul care are toate aceste informații cu cel mai mare grad de clasificare la vârful sistemului a depus două jurăminte de credință? Mai ales dacă ajungi să te întrebi astfel pe care l-o mai respecta de fapt cu toată această ”viață dublă” în care a fost angrenat și pe care încă o mai duce…Și pe care rareori o poți întâlni până și în cele mai ”fanteziste” filme de spionaj…

Dosarul penal 4970/118/2014 !

Dezvăluirea în ”NAȚIONAL” a dedesubturilor dosarului penal nr. 4970/118/2014, care duceau direct la ”stăpânul informațiilor” din cadrul Serviciului de Protecție și Pază a dus în cele din urmă la înlocuirea generalului Costin Nedelea din fruntea SDI. Ce-i drept, uite că acum se pare că generalul Lucian Pahonțu nu a făcut decât să sară astfel din lac în puț cu mutarea generalului Costin Nedelea drept adjunct al Directorului SPP pe Informații. Și după cum dezvăluiam în ”loviturrile” repetate de atunci, vulnerabilitatea extremă a generalului Nedelea de atunci era una ”pe persoană fizică”, după ”condamnarea la pedeapsa închisorii de 4 (patru) ani și dispunerea executării pedepsei în regim de detenție, conform art. 60 Cod penal” a unei inculpate făcând parte din cel mai strâns cerc de familie al șefului SDI.

Marele Maestru Radu Bălănescu

Iar dacă după ”detonarea” acestui dosar penal pornit de la o fraudă bancară conducerea SPP a dispus retragerea generalului Nedelea din fruntea SDI, rămâne de văzut ce se va întîmpla acum! Mai ales că în ultimii doi ani ”generalul șorțuleț” l-a supervizat inclusiv pe colonelul Dumitru Voroneanu, nimeni altul decât șeful SSI, ”protecția internă” a SPP-ului. Mai ales că sub chiar nasul acestuia- după cum reiese din documentarea operativă ca la carte- nu doar generalul Nedelea s-ar afla în această postură. Dar și nenumărate alte nume grele de la vârful SPP, inclusiv generali cu posturi uriașe și care de asemenea au acces la cele mai clasificate informații din cadrul întregului sistem de securitate națională. Ceea ce de altfel și poate explica îngrijorarea extremă a structurilor contrainformative pe această reală vulnerabilitate la adresa securității naționale. Cu totul altele decât cele sepepiste conduse de colonelul Voroneanu, bineînțeles…

”Turcu” Caraivan, Mare Inspector General!

Pentru că, după cum reiese din lista SPP-iștilor masoni aflată în posesia noastră, chiar în loja în care activează generalul Costin Nedelea, ”SEVER FRENȚIU” nr. 86 ORIENTUL BUCUREȘTI se află și un alt ofițer binecunoscut în tot sistemul drept ”Turcu”. Mai mult decât atât, sepepistul Marian Caraivan, unul dintre cei rămași pe deplin loiali generalului Lucian Pahonțu și  Marelui Maestru Radu Bălănescu al Marii Loje Naționale din România ar fi fost numit nici mai mult nici mai puțin decât ”Mare Inspector General”, poziție din umbră, dar extrem de influentă în cadrul Masoneriei Române! În plus, pe aceeași listă se regăsesc încă alți patru șefi de structuri din SPP! Și chiar numărul unu și doi al aceleiași Secțiuni! ”Bomboana” fiind desigur un nume ”uriaș” ca poziție de la chiar vârful SPP-ului! Dar nu Pahonțu!

Ultimele stiri

  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Lupta din MotoGP, mutată în ring?!
  • Povestea cuprului la 10.000 de dolari. “Ultimul risc de aprovizionare rămas pentru industria vehiculelor electrice”
  • Haos în sistemul energetic. Hidroelectrica a fost deconectată
  • Veste mare de la Klaus Iohannis pentru şoferii cu permis de conducere categoria B. Vor putea conduce şi alte vehicule
  • De ce datoriile Europei cresc din nou. “O bombă politică și economică”
  • Capcanele unui dolar puternic
  • Prinţul Paul de România, arestat preventiv! Judecătorii din Malta nu au avut milă de el (VIDEO)
  • Exit mobile version