Cauta

Gata, STS joacă la alegeri!

La cât de mult și-a dorit generalul Ionel Sorin Bălan să ajungă șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, chiar că nu avea cum să nu profite de ”breșa” ivită după decaparea lui Vasilca, astfel că împuternicitul la comandă a anunțat cum va juca la alegeri. Că de jucat, STS-ul va juca! Aceasta fiind cel puțin concluzia în sistem, mai ales după explicațiile parcă special date atât de minuțios de către generalul Bălan… Încât parcă să fie clar că se poate atinge recordul de votat viteză de la Paris, atunci când sistemul ticăloșit încă mai avea nevoie de un mandat pentru Băsescu…

Generalul Bălan vrea să depășească recordul de la Paris

Acum, că nu mai există instituție a statului care să nu raporteze depășirea planului cincinal la condițiile oferite Diasporei pentru a vota, chiar că nu mai miră pe nimeni. Că de la Guvern la Președinție și de la servicii la ministere, clasa politică este isterizată doar cum să se ploconească electoral în fața unei Diaspore care nu a catadicsit însă să se înscrie și oficial pe listele pentru votul electronic sau cum o mai fi el… Astfel că tocmai STS-ul nu avea cum să nu arate deja  tradiționalul exces de zel al instituțiilor românești cu privire la votul din Diaspora!

”Sistemul generează automat la sfârșitul zilei”!

Dar iată poziția oficială a șefului STS, cu mențiunea că ”generarea automată a sistemului la sfârșitul zilei” pentru a se reduce astfel timpul de votat sub 15 secunde a ”legendat” deja și mai mult ”puterea softului” : ”Am făcut o statistică. Timpul mediu de preluare a CNP-ului a fost de 15-16 secunde. De asemenea, prin faptul că nu se vor mai lua datele alegătorilor pe listele suplimentare în scris pe cele două tablete și acestea vor fi generate automat la sfârșitul zilei de sistem, având în vedere preluarea CNP-ului și a datelor de identificare și a semnăturii în mod electronic, categoric va fi un timp mult mai mic în secțiile de votare din străinătate pentru un alegător”.

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version