Cauta

Gata, Pahontu intra in Comisia de ancheta!

Iata ca, desi piloni principali ai „protectoratului” instaurat de catre Lucian Pahontu asupra Serviciului de Paza si Protectie de 12 ani, precum „Rambo” Gabriel Cretu si Darius Strete-Ascariu zis „Coldica” au ajuns sa se „harjoneasca” si sa spuna bancuri de „autobaza” prin curtea institutiei, ca sa vada „baietii” de la ferestre ca totul este numai concordie si miere la varful serviciului, incep sa apara deja primele fisuri in ultima „reduta” a „statului paralel” din Bdul. Geniului.

Șeful SPP poate<br >ajunge în fața lui<br >Claudiu Manda

Iar in timp ce seful Serviciului Roman de Informatii „face istorie”, Eduard Hellvig declarand public ca-si asuma responsabilitatea incetarii oricaror legaturi in activitatea structurii cu practicile trecutului, in „sedintele contrainformative” ordonate de generalul Pahontu, „seseistii” se chinuie inca sa-si sperie proprii luptatori cu „Bau-Bau-ul penetrarii informationale rusesti”.

Claudiu Manda

Si daca alte autoritati ale statului nu s-au incumetat inca sa calce pe pedala anchetelor demarate si sa accelereze cercetarile prin audierea cadrelor victime –ca sa dam un singur exemplu- al jocului piramidal de tip CAR pastorit de Luminita Caragea, surse parlamentare sustin ca, mai curand decat se asteapta unii, sefii actuali ai SPP-ul vor fi la randul lor prinsi in „hora” audierilor din fata comisiilor parlamentare de resort.

„Partia” lui Dragomir…

Precedentul audierii fostului ofiter SRI a deschis „partia” nu doar pentru chemarea in fata comisiei parlamentare de control condusa de combativul Claudiu Manda a zecilor de nume grele de pe lista lui Daniel Dragomir, dar si a aplicarii aceleiasi „retete” si in cazul altor structuri. Iar dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, desi momentan sunt prinsi in „vartejul” audierilor din cazul Dragomir, parlamentarii din comisiile de specialitate deja au stabilit urmatoarea „tinta”, in persoana sefelui SPP, Lucian Pahontu. De fapt a activitatii serviciului, existand atat nenumarate suspiciuni si acuze la adresa activitatii manageriale derulate de catre actuala conducere, dar si anchete penale aflate in plina desfasurare. Culmea este ca, din cate sustin sursele noastre, deja membrii comisiilor parlamentare care activeaza in domeniul securitatii nationale „se bat” pentru a prelua „cazul SPP – Pahontu”, juristii disputandu-si „jurisdictia” pentru acest serviciu. Desigur, exista si posibilitatea ca Lucian Pahontu sa nu mai ajunga in fata parlamentarilor. Si asta pentru ca, direct vizata de nenumaratele „operatiuni sub acoperire” dezvaluite in „National”, Administratia Prezidentiala face propriile verificari. Si atunci lucrurile s-ar putea simplifica mai mult, doar astfel Pahontu putand fi scapat printr-o „pensionare de onoare” de tirul „focului incrucisat” de intrebari ale senatorului Claudiu Manda si ale colegilor acestuia…

Ultimele stiri

  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu tare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Exit mobile version