Cauta

Gata, a început! Iohannis, BĂGAT ÎN SÂRME DE DNA!

Da, avem numele înaltului consilier prezidențial care a acceptat să umble CABLAT la locul de muncă! Prin Palatul Cotroceni, acolo unde își are biroul!

Da, avem și numele procurorului din cadrul unei anume structuri a Direcției Naționale Anticorupție care s-a ocupat de procedurizarea acestei forme extreme de anchetare a unui caz suspect. Unul  de corupție, ce este drept… Dar cu un prejudiciu estimat absolut ridicol de mic.

Și, da, avem și numărul dosarului în care s-au efectuat cercetări și în care un ditamai consilierul prezidențial a umblat CU TEHNICĂ PE EL, timp de câteva luni de zile!

Și când zic că le avem, atunci chiar că le avem!

Ejectare precoce

Ce este drept, nici măcar ultimii iohanniști naivi din sistem nu își mai făceau de mult iluzii că șeful statului nu se va recunoaște și el învins de către statul ticăloșit. Mai ales că toată lumea bună a serviciilor îi calcula deja AMR-ul. Însă nici măcar adevărații băieți deștepți nu ar fi crezut că INEVITABILUL se va produce chiar așa repede. Numai că, ghinion, Klaus Werner Iohannis este gata să se recunoască tăvălit de către statul ticăloșit chiar cu mult înainte de termenul prevăzut. Și oricum înainte de perioada în care au rezistat succesorii săi, Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Carmen nu le mai era de ajuns!

Ce este drept, disjungerea Dosarului caselor l-a ținut în alertă pe Klaus Werner Iohannis toată această ultimă perioadă. Numai că, parcă alta este influența operativă, dacă și șeful statului pe persoană fizică, nu doar soția acestuia, poate fi pus la dispoziția organelor de anchetă. Așa că, pentru a tranșa cel mai probabil soarta prezidențială s-a apelat la procurorul de serviciu… Cel care a găsit în arhivă un dosar în care apărea și numele unui important consilier prezidențial. Unul aflat în contact permanent cu Președintele! Și cum acesta avea proprii scheleți în sertarele Structurii Centrale a DNA, convingerea sa ca să colaboreze sincer și total la mersul anchetei a fost doar o chestiune de zile.

Victoria sistemului asupra președintelui Klaus Werner Iohannis fiind consemnată încă din momentul în care consilierul său prezidențial de maximă încredere a acceptat să poarte tehnica de filaj pe el – și astfel să îl bage ÎN SÂRME și pe Iohannis -, fără a îi aduce la cunoștință această anchetă și șefului statului.

Lunile în care acesta a umblat CABLAT prin Cotroceni fiind suficiente pentru ca muniția informativă astfel pusă la dispoziția respectivului procuror anticorupție să fie una devastatoare! Doar sistemul fiind cel care va decide momentul zero al EXPLOZIEI!

Pentru că, deși speța a fost clasată între timp, aceasta nu înseamnă că PROBATORIUL astfel adunat nu a rămas la dispoziția sistemului. Cel care mai are acum de decis doar momentul renunțării la IDIOTUL UTIL Klaus Werner Iohannis!

Foarte probabil fiind și ca, înainte de ejectarea sa finală, acestuia să îi fie executați doi – trei oameni de încredere de la Administrația Prezidențială. Drept un ultim avertisment ca nu cumva să îi treacă prin cap să încerce să opună vreo minimă rezistență procesului deja declanșat de SCHIMBARE a LINIILOR!

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version