Cauta

Discutii incredibile intre capi ai lumii interlope si sefi din Politie: „Nu putem produce noi cata spaga cereti voi”!

Revolta printre liderii lumii interlope autohtone si cei ai gruparilor de criminalitate economica internationala care actioneaza pe teritoriul tarii noastre! Cei care conduc temute imperii bazate deopotriva pe zecile de milioane facute ilegal si pe forta bruta a veritabilelor armate personale au fost adusi la exasperare de oamenii legii.

Politistii „manjiti” se axeaza doar pe retinerea interlopilor rau platnici

Dar nu de cei care vin in control, ci de cei pe care ii considerau pana nu demult „oamenii” lor. Numai ca politistii „manjiti” au ajuns intre timp pe importante posturi de conducere si au liberalizat peste noapte piata spagii, saltand pretul protectiei oferite la sume care le dau dureri de cap pana si unor nababi ca liderii mafiei arabesti, turcesti sau kurde. Care, dupa cum reiese din interceptarile unor negocieri care au avut loc la mii de kilometri distanta de Romania, au ajuns sa se vaiete celor mituti ca nu mai au de unde sa le satisfaca pretentiile financiare tot mai exagerate!

Patronii cluburilor de noapte sunt obligati sa contribuie tot mai mult
Unii sefi din Politie „negociaza” spaga tocmai in luxoasele hoteluri din Dubai

Platesti si avizezi organigrama!

O ampla operatiune de monitorizare a serviciilor secrete, care poate deveni cea mai exploziva ancheta din ultimii 20 de ani, daca se va merge pana la capat, a scos la iveala amanunte incredibile despre putregaiul care a cuprins Directii intregi din Ministerul de Interne, dar si din alte structuri ale statului roman. Astfel, nu mai este un secret pentru nimeni ca, atunci cand afacerile necurate le sunt deranjate de politisti prea bagareti, capii mafioti platesc pentru ca acestia sa fie avansati in functie, dar pe o linie moarta, de unde nu ii mai pot ancheta. Insa la noi, in ultima vreme, noi astfel de sefi „liberali” din Politie au ajuns la un asemenea stadiu de tupeu, incat au ajuns sa tranzactioneze pana si organigrama structurii pe care o conduc. Practic, dupa cum sustin surse apropiate anchetei, de-abia numiti pe importante posturi de conducere, ofiteri superiori deja suspectati ca ofera protectie grupurilor de criminalitate organizata si-au luat talpasita pentru a se bronza cateva zile in tari exotice. Unde, in ciuda declaratiilor de avere penibil de modeste, s-au cazat la cele mai fitoase hoteluri. Iar acolo, deloc intamplator, au dat nas in nas si cu „inamicii” lor declarati, cei pe care trebuiau sa-i ancheteze. Insa acestia au fost „interogati” doar la buzunare, solicitandu-li-se sume de-a dreptul exorbitante, de cel putin cateva sute de mii de euro, pentru a fi informati ce politisti urmeaza sa fie avansati pe posturi cu putere de executie. Si, daca numele respectivilor le-au dat frisoane interlopilor, acestia din urma, in schimbul altui comision, si-au putut exercita “dreptul de veto”,  blocand astfel numirile!

Pot de milioane de euro!

Ancheta este atat de sensibila, nestiindu-se inca pana unde se va ajunge in sistem piramidal, incat nu s-a luat inca nici o masura concreta. Mai ales ca, din aprecierile ofiterilor care se ocupa de caz, potul cel mare, format din sumele totale stranse de la reprezentantii mai multor grupari, este de cateva milioane bune de euro! Drept urmare, concursurile care se vor organiza in urmatoarele doua-trei luni pentru ocuparea posturilor de conducere ale unor Directii conduse momentan de imputerniciti sunt monitorizate la sange. Paralel cu ceea ce se intampla la Centru, au loc anchete si in teritoriu, sursele noastre vorbind de existenta practicii unor astfel de „colecte” de la interlopi sau proprietarii unor afaceri la limita legalitatii in judete ca Mures, Constanta sau Neamt.  Iar situatia la care s-a ajuns este de-a dreptul hilara, din moment ce, intr-una din discutiile interceptate de catre ofiterii sub acoperire, managerul unui club se plange unui politist de la „crima organizata” ca „ nici nu a inceput sezonul, asa ca nu apucam sa producem noi cata spaga cereti voi”!

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version