Cauta

DE LA UCRAINENI VIN DROGURILE! Vă este frică și să o spuneți!

Poate să își ridice Ursula cu Roberta poalele marilor familii politice în cap, să își folosească toate farmecele de cele mai puternice lidere europene, să apese până la podea ”pedalele” Comisiei Europene și ale Parlamentului European, că ministrul de Interne austriac tot nu ne va băga în Schengen!

Cel puțin până ce Viena nu va primi un răspuns nu ”siropos” și plin de angajamente patriodarte, ci unul strict tehnic, cu privire la întrebarea pe care a adresat-o încă din luna noiembrie a anului trecut ”partenerilor români”! Și anume când au de gând instituțiile de forță ale statului român dacă nu să stârpească, atunci barem să declanșeze lupta cu traficanții de droguri ucraineni care au ”umplut” România cu marfa adusă strict pe ruta românească!

Cine are ”cojones”?

Pe întreaga și întinsa ”felie” frontalieră dintre Ucraina și țara noastră neexistând nici măcar un singur polițist, fie el de frontieră, antidrog sau de combaterea crimei organizate, procuror, vameș sau ofițer de informații care să îndrăznească să îi confrunte pe atotputernicii rackeți ucraineni! De ce? Pentru că știu că ”nu au voie”! La fel după cum nici piloții Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne nu au voie să facă zboruri de recunoaștere, pe timp de noapte și cu tehnica de termoviziune de la bord activate, pe frontiera de nord cu Ucraina! Sau membrii nenumăratelor structuri de combatere a contrabandei și traficului care își desfășoară activitatea în Portul Constanța să treacă și containerele ucrainene prin ”scanere”…

Așa că oricum mult prea puținii polițiști sub acoperire specializați și procurori DIICOT de asemenea vor alerga zi și noapte după ”puii de drogați” din marile orașe, dacă niciun ”bărbat de stat” român nu are ”cojones” să ordone și ca drogurile aduse de ucraineni în România să fie oprite încă din zona transfrontalieră!

Rackeții ne vor în Schengen!

Barem pentru a îi mai liniști astfel pe omologii austrieci și nu doar că, odată intrată în Spațiul Schengen, România nu o va face cu tot cu ”povara” rețelelor ucrainene de trafic de droguri. Rackeții ucraineni așteptând mai mult ca orice alt român intrarea țării noastre în Spațiul Schengen! Pentru că, odată intrați în Bucovina, Maramureșul istoric sau Portul Constanța, marfa acestora va putea fi automat distribuită, la preț cel puțin triplu, în toată Europa occidentală!

Polonia, STOP GAME!

Ceea ce o știu prea bine și alții… Conform unui raport informativ de ultimă oră intrate în posesia noastră, România devenind de câteva luni unica poartă larg deschisă pentru rackeții ucraineni traficanți de droguri. Toate celelalte state membre ale Uniunii Europene luând deja măsuri draconice de Securitate pentru a opri mafia ucraineană până ce nu este prea târziu. Astfel că, după primirea pe covorul roșu a milioane de ucraineni, autoritățile poloneze au desemnat drept ”ținte prioritare”, pentru a fi supuse la controale inclusiv corporale amănunțite, orice ”refugiat” ucrainean. Inclusiv containerele ucrainene de marfă fiind supuse, la frontiera poloneză, unor controale de risc suplimentare…

Droguri ucrainene, nu teniși chinezești!

Și uite cum, în disperarea de a mai liniști tulburatele ape europene în ceea ce privește penetrarea ”viitoarei frontiere comune europene” de către rackeții ucraineni, demnitarii noștri au declanșat operațiunea pe care o știu ei cel mai bine… Așa că structurile au început să se îndemne una pe alta, ”fă -te că lucrezi”! Și uite cum principalii parteneri externi au fost informați, chiar zilele trecute, despre cea mai cruntă lovitură interinstituțională aplicată de structurile românești, în Portul Constanța, rețelelor transfrontaliere de trafic!

Numai că, ghinion, nu era vorba de droguri ucrainene capturate în Portul Constanța! Ci de un container cu ”teniși chinezești contrafăcuți”…

” Polițiștii de frontieră din Constanța au descoperit într-un container sosit din China peste 2.600 de perechi de încălțăminte sport contrafăcute, în valoare de aproape 6,5 milioane de lei.

Încălțămintea purta denumirea unui brand de lux cunoscut, dar existau suspiciuni că ar fi falsuri. Containerul a ajuns în Portul Constanța Sud pe 11 septembrie și, conform documentelor de transport, ar fi trebuit să conțină încălțăminte sport autentică.

La controlul fizic însă, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au descoperit cele peste 2.600 de perechi care imitau brandul respectiv. Întreaga cantitate a fost ridicată de autoritatea vamală.

Acum se fac cercetări pentru infracțiunea de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, încălțămintea falsificată urmând să ajungă la o firmă din București”.

Asta da lovitură! Numai că una este pedeapsa pentru ”punerea în circulație de marfă contrafăcută”, și alta pentru ”trafic internațional de droguri de mare risc”! Și una este să oprești ”punerea în circulație” a unor teniși care puteau produce cel mult niscai bătături cumpărătorilor, și alta să capturezi și să distrugi marfa care va distruge sute de alte vieți, ale unor tineri transformați în niște ”zombie” pe care societatea românească nu îi va mai putea recupera și integra niciodată!

Astfel că poate ar trebui luate ceva mai în serios tot mai alarmantele rapoarte informative! Barem cele internaționale, că ale noastre structuri nici măcar nu îndrăznesc să recunoască rețeaua ucraineană!

Și uite cum, în timp ce frontieriștii și vameșii erau strict absorbiți de capturarea chinezăriilor din Portul Constanța, containerele ucrainene nu erau și ele identificate ca potențiale ”vulnerabilități” de către analizele de risc…

Așa că bravo celor care au declanșat Operațiunea ”Hidra”! Și care lucrează la ea! Numai că tocmai aceștia știu foarte bine că ”zombificarea” intensivă a României de către rackeții ucraineni nu poate fi oprită prin spargerea ușilor unor tineri consumatori, fie ei și unii de bani gata…

Ci doar prin oprirea traficului cu droguri de mare risc la frontiera României cu Ucraina! Iar un prim pas în acest sens nu este dublarea numărului de polițiști la ușile școlilor… Și nici măcar descleștarea dinților prezidențiali pentru ca Iohannis să anunțe punerea problemei drogurilor pe agenda viitoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării!

Ci, mai întâi de toate, este imperios necesar ca statul român, cu toate structurile abilitate, să iasă din actuala stare de ”negare”! Și să o spună barem răspicat că, da, drogurile care au invadat România vin din Ucraina!

Sau barem să citeze în acest sens ultimul raport oficial al United Nations Office on Drugs and Crime! Cel a cărui principală concluzie este că ” drogurile sintetice intră în Europa prin Portul Constanța”!!!

Ultimele stiri

  • Val de aer rece în România. „Temperaturi mai scăzute decât în mod normal”/Când se mai încălzește vremea
  • Cursa pentru Cotroceni. Ciucă, despre scenariul în care l-ar înfrunta pe Ciolacu la prezidențiale: „Am fi competitori, nu…”
  • Incident în Capitală. Un șofer a „aterizat” cu mașina într-o fântână de la Unirii
  • Ciolacu a anunțat de când anume nu vor mai avea nevoie românii de vize în SUA: „Sunt ferm convins”
  • Emoții pentru elevi! Încep evaluările naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și VI-a
  • Mișcare suprinzătoare la Kremlin. Putin l-a exclus pe Şoigu din noul guvern/Cine preia șefia Ministerului Apărării
  • Ciolacu, ironic la adresa lui Geoană: Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaiele, nu cu lansări de cărţi
  • Horoscop 13 mai 2024 – Mentalitatea voastră puternică duce adesea la propriul punct de vedere
  • Alege ce citești
  • Campania electorală, între isterie și profesionalism
  • Exit mobile version