AcasăPoliticaCiolacu a anunțat de când anume nu vor mai avea nevoie românii...

Ciolacu a anunțat de când anume nu vor mai avea nevoie românii de vize în SUA: „Sunt ferm convins”

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Șeful Guvernului și al PSD-ului a înaintat un termen în privința unui subiect de real interes pentru românii care vor să călătorească dincolo de Ocean, în Statele Unite. Declarația lui Marcel Ciolacu a venit la doar câteva zile de la startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile din acest an.

Din luna octombrie, românii ar putea călători fără vize în Statele Unite. Cel puțin asta reiese din anunţul pe care l-a făcut Marcel Ciolacu, la un post de televiziune.

Premierul s-a arătat „ferm convins” că vizele vor dispărea „cel târziu în octombrie”, așadar în a doua jumătate a anului.

Veste despre vizele cu Statele Unite

„Anul fiscal în Statele Unite se termină în septembrie. Eu sunt ferm convins că în octombrie, cel târziu, nu o să mai avem vize cu Statele Unite. Cu adevărat, trebuie o mobilizare în continuare din partea românilor să meargă să îşi reînnoiască vizele care mai au o perioadă scurtă până expiră”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena3.

„Şi Polonia a reuşit acest lucru, dar cu adevărat ne trebuie o mobilizare a românilor şi să înţelegem că acum e un moment istoric în care trebuie să ne implicăm”, a completat Ciolacu.

CITIȚI ȘI: Vizita lui Iohannis în SUA: România dă tot și nu primește nimic!

Ce a cerut ministrul Apărării la vizita în SUA, după ce Croația a fost acceptată în Visa Waiver, iar România, nu

Ciolacu: „De 13 ani vorbim de Schengen”

Anterior, premierul vorbise despre Schengen. „Eu sunt ferm convins că în Schengen terestru vom intra şi anul acesta. Da, sunt convins că anul acesta vom intra. (…) Aţi văzut că am avut discuţii şi cu cancelarul, am avut şi cu Ungaria, am avut cu toată lumea. De 13 ani vorbim de Schengen.

Domnule, eu am reuşit, cu Guvernul României, să intrăm parţial, dar, cu piciorul drept, şi aerian şi maritim – foarte important maritim, înţelegem cu toţii de ce şi cum, şi investiţiile, şi ce înseamnă în acest moment, strategic, Portul Constanţa pentru România şi pentru întreaga Europa, ce poartă deschisă”, a spus Ciolacu, în cadrul aceleiași emisiuni.

author avatar
Andrei Coman
239 afisari

4 COMENTARII

  1. Cilacu nu uita ca moldovenii au pasapoarte romanesti si primesc refuz de intrare in usa.

  2. Vin alegerile si politrucii incep iar cu promisiuni mari precum narativul/basmul cu viza americana …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger