Cauta

Containere cu droguri “ratacite” de Politie in Portul Constanta

In timp ce lumea politica se agita de mama focului pentru numirea noului procuror sef al DNA, procurorii anticoruptie isi vad linistiti de nenumaratele dosare pe care le instrumenteaza. Si la care, mai nou, daca informatiile preliminarii se confirma, s-ar mai putea adauga unul, mai spectaculos decat toate celelalte de pana acum.

Pentru ca, in urma nemultumirilor fatise exprimate recent de catre unii parteneri externi, DNA a intrat pe fir si verifica deja modul in care, desi au fost instiintati de catre omologii lor din strainatate, unii politisti romani de la combaterea crimei organizate au pierdut urma unor containere sosite in Portul Constanta despre care existau informatii ca ar putea contine o importanta cantitate de droguri. Iar procurorii anticoruptie mai au in vizor si alte disparitii misterioase, tot din ograda aceleiasi Directii.

Serviciile, in alerta

Nu mai este un secret pentru nimeni ca una dintre principalele porti de intrare a drogurilor in Uniunea Europeana este Portul Constanta. Considerat un punct nevralgic, acesta nu este atent supravegheat doar de catre autoritatile romane, ci si de structurile specializate internationale. Care, nu de putine ori, le-au servit ponturi pe tava politistilor romani. Numai ca o astfel de informatie extrem de pretioasa, care anunta intrarea in Romania a unor containere pline cu stupefiante, nu a fost fructificata de catre cei care trebuiau sa monitorizeze respectivul transport. Si care, din motive neelucidate inca, au ratat operatiunea de filaj si eventualul flagrant. Ceea  ce a bagat serviciile secrete romanesti, avertizate de catre straini, intr-o stare de alerta maxima. Iar ancheta interna din sanul Ministerului de Interne este dublata de cea ordonata la cel mai inalt nivel guvernamental.

Se sparge cloaca?

De altfel, dupa cum “National” a dezvaluit in exclusivitate, s-a dat deja verde pentru “destructurarea” conducerilor unor anumite structuri speciale care faceau deja propriile jocuri. Banuite acum de catre procurorii anticoruptie a nu fi tocmai dintre cele mai oneste. Asa ca se ancheteaza inclusiv disparitia unor cantitati uriase de tigari de contrabanda din depozitele Politiei, dar si increngaturile de relatii de rudenie si de afaceri dintre cei implicati. Care nu se sfiesc sa se laude cu “pilele” care le-ar tine spatele, ceea ce a atras deja atentia asupra lor. Si, probabil, vor duce la grabirea planului de primenire a sefilor compromisi.

Ultimele stiri

  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Telefonul tău te ascultă în timp ce vorbeşti cu apropiaţii, iar informaţiile ajung în online. Iată cum dezactivezi „funcţia-spion”!
  • Afacerile care pun, de azi, lacătul pe uşă. Legea intră în vigoare!
  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Drogul „neobișnuit de puternic” care a băgat Anglia în alertă. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital
  • Exit mobile version