Cauta

Ce lovitura ii pregatesc Serviciile lui Crin Antonescu!

S-a intrat in anul alegerilor prezidentiale si nici macar naivii nu mai cred ca in Romania zilelor noastre vom avea parte de o confruntare ideologica si de programe, care sa se desfasoare strict in perioada oficiala a campaniei electorale. Si chiar daca pana atunci mai este destul, iata ca in laboratoarele consilierilor de taina ale potentialilor prezidentiabili se lucreaza deja furibund la diverse strategii. Dintre care unele extrem de agresive.

Crin Antonescu va trebui sa raspunda atacurilor mediatice care il vizeaza

Astfel, conform surselor noastre, tocmai atunci cand ii va fi lumea mai draga, Crin Antonescu se va trezi din nou pe cap cu „pleasca” dosarului sau de la Securitate. Si chiar daca acum trei ani presedintelui PNL doar i s-a aratat „Porumbacu”, de aceasta data cazul va fi dezgropat cu tam tam-ul mediatic de rigoare. Insa cum dosarului respectiv i s-a pierdut urma, el nemaiajungand in Arhiva CNSAS, normal ca aruncarea pe piata a presupuselor note informative ale lui Antonescu de pe vremea cand era profesor la Niculitel poate fi interpretata ca o mare cacealma. Dar, daca se vor „gasi” si unele depuneri de catre „organele statului” pe numele liderului liberal la unitatea CEC de pe strada Isaccei din Tulcea, lucrurile se vor complica serios. Iar pana la constatarea veridicitatii acestora, Crin Antonescu va pierde timp serios in cursa prezidentiala cu inerentele explicatii publice. Pe care, cu siguranta, i le vor cere atat rivalii politici, cat si partenerii de guvernare.

300 de lei nota

Fost lucrator de Securitate, Ioan Ichim a sustinut ca a fost ofiterul de legatura al lui Crin Antonescu, pe vremea cand acesta era profesor la scoala din comuna Niculitel, judetul Tulcea. Conform declaratiilor securistului, actualul lider al PNL ar fi dat nenumarate note informative despre parintii elevilor sai si despre unii apropiati, pentru care era platit cu 300 de lei bucata, in conditiile in care salariul sau era pe atunci de doar 2.000 lei. Tot Ichim a recunoscut ca notele nu aveau nicio valoare informativa, ele fiind catalogate de multe ori pure inventii nascocite doar din interese pecuniare.

Banii de la CEC

Depozitiile lui Ichim au fost confirmate si de seful acestuia de la Securitatea Tulcea, Pavel Ionescu. Care a dat chiar si amanunte suplimentare, privind schimbarea locului de predare a notelor informative de la Restaurantul „Danubius” la un apartament conspirativ de pe strada Pacii. Rasplata financiara nu s-ar fi facut insa cash, dupa cum sustin fostii securisti, ci prin depunerea banilor in contul lui Crin Antonescu de la filiala CEC de pe strada Isaccei.

Misterul disparitiei

Dosarul nr. 2456sca/DSS01429 nu se mai gaseste in arhiva CNSAS

Deocamdata acuzatiile aduse de fostii ofiteri de Securitate au fost imposibil de verificat, intucat Dosarul nr. 2456sca/DSS01429 nu este de gasit. Pentru ca el, pur si simplu, nu a mai ajuns in arhiva CNSAS, cum s-a intamplat cu restul dosarelor predate de catre SRI. Asa ca, in lipsa notelor informative, singurele probe concrete care ar putea relansa in forta aceasta pista sunt eventualele inscrisuri ale depunerilor de la CEC.

Crin Antonescu a fost profesor in comuna tulceana Niculitel

[poll id=”669″]

Ultimele stiri

  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Exit mobile version