Cauta

Misiunea kamikaze a noului sef interimar de la DNA. Vicepremierul Gabriel Oprea, prelucrat pentru ruperea USL!

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, asupra premierului se exercita presiuni uriase, din toate partile, pentru a accelera lupta anticoruptie prin aruncarea in „malaxorul” DNA a altor nume grele de politicieni.

Gabi Oprea a fost trecut pe lista de „favoriti” a lui Nistor

Drept urmare, tinand cont si de calculele facute dupa principiile coabitarii, Victor Ponta ar trebui sa potoleasca setea de corupti a poporului si a Europei deopotriva cu cate doua exemple de sacrificati de la fiecare dintre principalele partide ale tarii: PDL, PNL si  PSD!

Mai mult, „pretul corect” platit pentru a avea linistea necesara implementarii programului guvernamental include si anchetarea unui vicepremier din propria ograda. Numai ca, desi la bursa pariurilor politice, Liviu Dragnea era considerat favorit detasat, sursele noastre sustin ca deja noul sef al DNA, procurorul Calin Nistor, il confunda pe acesta cu vicepremierul fara portofoliu Gabriel Oprea.

A scapat din nou!

Greu de spus cate vieti mai are „motanul” politic Liviu Dragnea, dar cert si-a mai pierdut una cu putina vreme in urma, in momentul retinerii secretarului de stat Valentin Preda din parcarea Ministerului Dezvoltarii. Important este insa ca procurorii DNA l-au pasuit si de aceasta data, asa ca in nici un caz nu el este alesul pentru rolul vicepremierului tarat la audieri pe celebra usa de pe Stirbei Voda. Iar cum luna viitoare va avea loc si fuziunea dintre PSD si UNPR, liderul „progresistilor”, vicepremierul Gabi Oprea va redeveni la randul sau social democrat cu acte in regula. Si totodata tinta potrivita pentru noul procuror-sef interimar al DNA.

Misiune kamikaze

Calin Nistor a fost adus cu un scop precis la sefia DNA
Calin Nistor este considerat unul dintre cei mai loiali colaboratori ai lui Daniel Morar si, drept urmare, omul potrivit pentru a duce la capat o misiune de tip kamikaze. De altfel, sursele noastre sustin ca Nistor tocmai de aceea a fost adus de la Arges, Laura Oprean fiind considerata prea firava pentru a da asaltul asupra ministrilor suspectati de coruptie din Guvern. Iar pana la intoarcerea Laurei Codruta Kovesi in tara, Calin Nistor trebuie atat sa-i tina acesteia locul cald la sefia DNA, dar si sa-i faca „partie” prin deschiderea unor noi dosare care sa reprezinte adevarate „tunuri” mediatice. Iar din informatiile intrate in posesia noastra, pe Nistor curiozitatea il roade mai mult cu privire la Oprea, decat la Dragnea.

Mesaj subliminal

Greu de apreciat daca o eventuala anchetare a lui Gabriel Oprea ii va si infunda cariera politica. Cu siguranta insa, parlamentarii din spatele acestuia, recunoscuti de altfel pentru practicarea „traseismului” politic la nivel profesionist, se vor gandi de doua ori inainte de a face vreo mutare gresita in momentul iminentei ruperi a USL.

Ultimele stiri

  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Exit mobile version