Cauta

„Fabrica de IT-isti interlopi” a numarat voturile de la Paris in 2009!

Dezvaluirile din National” privind iminenta declansare a unei anchete despre „fabrica de IT-isti interlopi de la Externe” au facut ca noi informatii incendiare sa apara la suprafata in legatura cu acest subiect extrem de delicat.

6-12-2009 – Dupa cifrele oficiale, la Ambasada Romaniei la Paris ar fi votat nu mai putin de cinci alegatori pe minut

Reamintim ca procurorii suspecteaza ca prin intermediul prestigioasei firme de consultanta in sisteme informatice Pentalog s-ar „spala” cazierele unor rromi cu bani din Franta. Care ar fi trecuti in acte drept specialisti IT integrati in importantul program international prin care, cu sprijinul autoritatilor de la Bucuresti si Paris, compania franceza i-ar angaja in randurile sale.

Minunea de la Paris

SPRIJIN – Frederic Lasnier, presedintele Pentalog Group, alaturi de ambasadorul Frantei in Romania, Henri Paul

In itele afacerii apareau atat numele presedintele grupului francez,  Frederic Lasnier, cat si cel al ministrului de externe roman, Teodor Baconschi. Al carui consilier pe problemele rromilor din strainatate,Gheorghe  Raducanu, ar avea de asemenea legaturi cu aceasta retea. Numai ca, surpriza, reporterii de investigatii ai „National”  au descoperit ca Lasnier si Baconschi au mai fost implicati intr-un scandal monstru, in urma cu doi ani.

SCANDAL – Imaginea ministrului de externe Teodor Baconschi poate avea din nou de suferit

Este vorba despre votul de la Ambasada Romaniei din Paris, din 6 decembrie 2009, la al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale, cand a fost stabilit un adevarat record al vitezei ritmului de votare. Astfel, dupa cum reiesea  de pe site-ul MAE, au fost inregistrati 3 875 de alegatori. Care si-au exprimat optiunile electorale intr-un parcurs de 14 ore. De unde rezulta o medie de cinci votanti pe minut, frenetic contestata de politicienii si presa vremii. Pe atunci, ambasadorul Romaniei la Paris era Teodor Baconschi. Iar consultanta pentru implementarea soft-ului buclucas ar fi fost asigurata, dupa sursele noastre, de Pentalog Group. Care, curata coincidenta, de cand Baconschi a devenit ditamai ministrul de externe, deruleaza afaceri cat se poate de profitabile in tara noastra…

Ultimele stiri

  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Exit mobile version