Cauta

ALERTA LA NIVEL INALT! Romania pe cale sa EXPLODEZE din cauza unui CONFLICT MAJOR

De peste 20 de ani, nu a fost inceput de primavara in care temerile privind izbucnirea unor noi violente etnice in Transilvania sa nu fie alimentate din plin de tot felul de zvonuri ingrijoratore.

Fortele speciale ale Jandarmeriei sunt in stare de alerta maxima

Numai ca, din fericire, toate alarmele de pana acum s-au dovedit a fi false, institutiile abilitate ale statului multumindu-se sa monitorizeze situatia din zona de vest a tarii. De aceasta data insa, in preajma aniversarii a 165 de ani de la Revolutia maghiara de la 1848, autoritatile romane au intrat, pentru prima oara dupa 1990, in stare de alerta maxima. Iar serviciile secrete si ministerele „de forta” se pregatesc deja la fata locului, in inima Ardealului, de ce este mai rau…

Jandarmi si ofiteri sub acoperire

Mitingul „secuiesc” de la Targu Mures a precedat „marile manifestatii” prevazute pentru 15 martie

Mobilizarea fara precedent a reprezentantilor statului roman este cu atat mai serioasa cu cat masurile extreme de securitate luate in mai multe zone sensibile  din Transilvania s-au facut in cel mai secret mod cu putinta. Fara obisnuitele avertismente demagogice clamate public pana acum. De aceasta data insa, dupa cum sustin sursele noastre, exista un plan bine stabilit de interventie, in caz de necesitate. Iar celula de criza supervizata de conducerea Serviciului Roman de Informatii a decis ca fortele armate sa fie tinute cat mai departe in cazul unui conflict major, „greul” actiunilor in forta, daca va fi cazul, revenindu-le jandarmilor. De altfel, brigazile speciale de interventie ale acestei arme sunt deja in stare de alerta maxima. Iar pe langa sefii cu „cojones” ai unor institutii care au sosit deja in Harghita si Covasna, sute de ofiteri sub acoperire ai altor structuri au descins deja in cele doua judete, dar si in Targu Mures, Arad si Oradea.

Procurori si paramedici

Conflictul interetnic din urma cu 23 de ani nu fost inca uitat

Iar faptul ca mitingul pentru recunoasterea asa-numitului „Tinut Secuiesc” s-a soldat doar cu scandarea catorva lozinci anti-romanesti nu a calmat deloc spiritele. Mai mult, pentru a fi pe deplin pregatiti in cazul in care manifestatiile de pe 15 martie, organizate pentru celebrarea „Zilei maghiarilor de pretuindeni”, vor degenera, membrii veritabilului „comando” sosit de la Bucuresti au mobilizat, in secret, inclusiv procurori si paramedici de la SMURD. Primii pentru a „gaja” pe loc retinerile operate de jandarmi si politisti, in timp ce echipajele SMURD ar urma sa intervina daca incidentele ar deveni sangeroase. Mai mult, de aceasta mobilizare fara precedent, care demonstreaza ca autoritatile romanesti vor de aceasta data sa gestioneze cu mana de fier situatia, au fost informate si serviciile secrete ale tarilor occidentale, pentru a-i indemna la ponderatie, fie si pe cale neoficiala, pe liderii comunitatii maghiare.

Ultimele stiri

  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Iliescu riscă închisoare pe viață. Cum a întâmpinat-o pe prima procuroare care se ocupă de dosarul mineriadei
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Erdogan îl amână pe Biden. Nu mai are loc întâlnirea de pe 9 mai
  • Traian Băsescu explică unde s-a produs întârzierea aderării la Schengen: „Eram intrați de 10 ani”
  • Gabriela Firea neagă acuzațiile cum că planurile urbanistice de sector din mandatul său ar fi fost ilegale: „Vorbe în vânt!”
  • Exit mobile version